Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.5.2014 10:38:16
|
|
|
|
wivern
|
Mico nemoj nista na svoju ruku prestajati..pitaj dr sta dalje, ne mora jos nista biti gotovo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.5.2014 10:46:32
|
|
|
|
alex88
|
idi obavezno i ne prestaj na svoju ruku,to braon ne mora nista da znaci.Mi navijamo da se iznenadis velikom betom!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.5.2014 10:50:31
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: PalcicaBg Bebana je u ponedeljak imala transfer,a beta je kad je uhvati neizdrz Auuuu,mislim da ce ovog puta da bude kontra- opustena i Mamice,i ja mislim da ne prekidas nista dok ne uradis betu...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.5.2014 10:52:19
|
|
|
|
suncica83
|
micamica zao mi je...ali izvadi betu da budes sigurna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.5.2014 16:05:04
|
|
|
|
mina@
|
Drage moje devojke, evo me nakon krace pauze. Placljiva od srca ti cestitam i zelim preliepih narednih devet meseci Ja bila na kontroli, bila je hemijska trudnoca, moj dr. kaze da sam sigurno nesto tesko podigla, a sve je moguce, za nekoga je teska i solja kafe Sledeci put ne mrdam iz kreveta nikako .... Uz mi je super, cak sam imala i ovulaciju ovog meseca... Dobila sam uput za imunologa za klinicki centar, pa vas molim da mi preporucite nekog dobro za ove nase probleme da bih mogla da zakazem. Inace pocinjem od sledeceg ciklusa da spremam papire za sledeci pokusaj Sve vas puno grlim i ljubim!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.5.2014 21:24:15
|
|
|
|
suncica83
|
micamica da li si radila betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.5.2014 22:39:45
|
|
|
|
micamica
|
hej nisam isla....tako mi je i prva dva puta krenulo prvo braon pa menstruacija pocela...jako sam tuzna i u neverici sam jos...... hvala vam sto mislite na mene....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.5.2014 22:53:40
|
|
|
|
suncica83
|
joj pa ne znam..ako ti je juce krenulo braon valjda bi do sad prokrvarila pravo...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 12.5.2014 22:54:50
|
|
|
|
suncica83
|
trebala si izvaditi betu danas..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 8:07:38
|
|
|
|
Bebana17
|
Meisje, Palčice beta je u sredu, tj. sutra, deveti dan posle transfera, ali tek uveče idem da je vadim tj. kad se vratim sa posla (negde oko 18h). A rezultati će biti najverovatnije taj dan.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 8:11:15
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, navijam jakooo za lepu betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 8:24:42
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Bebana navijam draga od sveg srca! I ne sumnjam ni najmanje u tvoje jedince
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 10:40:44
|
|
|
|
micamica
|
suncice hvala na brizi...ali nisam otisla..evo danas malo jace ide,ali ide sve tamnije braon,tamnija krv...nemam pojma valjda ce kasnije krenuti pravo.......
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 11:15:39
|
|
|
|
Meisje
|
Mamice,ok ako si sigurna,ali recimo meni su posle ET rekli da mogu malo da krvarim i da se to cesto desava ali beta se radi obavezno.. Mina..eto za malo..ali sad se naoruzaj i sl put mirovanje i mora da bude Bebana drzimo fige najjace moguce
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 11:30:16
|
|
|
|
suncica83
|
micamica..nije mi jasno zasto nisi uradila betu kada si trebala..hmm ..ja te kritikujem koja pusim kutiju cigara dnevno..mesec dana pred postupak...ali valjda je lakse drugom deliti savete nego ih primenjivati na sebi...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 11:31:19
|
|
|
|
suncica83
|
micamica da li ti je takav ciklus inace..jer ja nemam to braon..meni kad krene to bude pravo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 11:44:01
|
|
|
|
alex88
|
Mico nemoj da se zezas i cekas da krene,uradi betu za svaki slucaj.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 11:49:20
|
|
|
|
wivern
|
Mico i ja mislim da si trebala da uradis betu... Suncice uskoro navijamo i za tebe Bebana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 12:08:42
|
|
|
|
suncica83
|
sve cu preziveti...ali cekanje bete i osluskivanje simptoma.. e to ne znam kako cu preziveti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 13:36:35
|
|
|
|
micamica
|
devojke isla sam sad da uradim betu,rezultati sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 13:42:58
|
|
|
|
suncica83
|
ja te mico potpuno razumem pod kojim si stresom trenutno...pokusaj da se opustis
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 13:46:05
|
|
|
|
micamica
|
isla sam mada ne verujem da ima ista..stomak me boli isto kao kad dobijem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 13:47:41
|
|
|
|
suncica83
|
ali mi nije jasno kako da ti dva dana curi to braon a da ne prorkvaris..nikada mi se to nije desilo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 13:51:59
|
|
|
|
micamica
|
ma ja vise nista ne znam,sve se poremetilo od hormona
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 13.5.2014 13:54:05
|
|
|
|
suncica83
|
pa moguce...zar nije beta gotova za jedan dan..zasto sutra??? pokusaj da ih pozoves kasnije
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?