Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 12.5.2014 17:42:31
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR aaaaassssssrtuijkklp[0pppppppp z Genijalno
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 12.5.2014 17:44:16
|
|
|
|
Torbica
|
Ijaoooo Olga Onda ima nade! A to garant Zvercica pise
< Poruku je uredio Torbica -- 12.5.2014 17:45:07 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 12.5.2014 17:49:22
|
|
|
|
nata11
|
Bravo Ivanka super vest
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 12.5.2014 18:39:11
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR aaaaassssssrtuijkklp[0pppppppp z ja se izvinjavam zver je naisla dok sam bila u kuhinji ja se stvarno izvinjavam ali ako ostavim forum RR otvoren ona uleti , naucila je kako da odgovori jos jednom izvinite
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 12.5.2014 18:44:39
|
|
|
|
wivern
|
Olga zvercica mi uze rec iz usta meni je to genijalno
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 12.5.2014 19:14:41
|
|
|
|
anci kv
|
izgleda da će zverčica dobiti društvo....pa kad počnu da nam pišu u tandemu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 12.5.2014 19:24:46
|
|
|
|
Meisje
|
Ijaooo sta ja to citam Drzim fige jakoooo,odlicno da kasni,to je veliki znak s obzirom da ti je redovna Ajmo trudnice sve nove i stare,ooooruk Olgu u tromesecja
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 12.5.2014 21:07:57
|
|
|
|
megi85
|
Olga pa to je super navijamo iz sveg srca Ivanka super za nalaze a ja sitno brojim do ne ocekivane i ne mogu docekati da vidim ishod. Od juce mokrim svaki sat-dva i grudi me toliko zare da me sinoc probudilo,doslo mi je da stavim hladne obloge To mi se inace nije desavalo pa ili je u pitanju ili imam neke nove PMS simptome a stomak i ledja me uopste ne bole kao inace pred pa nemam pojma sta se desava ali brzo ce srijeda pa cu da vidim hoce li mi kasniti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 12.5.2014 22:25:21
|
|
|
|
IVA 11
|
Olga, navijam! I za ostale naravno, sve vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 6:48:05
|
|
|
|
amelia
|
Jutro crtice ko je za ja ustala jos od 5 h ispratila muza na posao i uzivam danas mije 9 dc ozbiljno smo se uhvatili posla ovog meseca muckamo svaki dan dane omasimo za koga sad navijamo ko broji sitno?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 7:03:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Olga bre!!! Pričekni još koji dan pa uradi test i da trudnujemo tugedr
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 7:21:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Crtice, vučem vas iz sve snage!!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 8:47:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,bas sam se odusevila za Olga,,cekamo tvoje vucem vas sve jako!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:04:17
|
|
|
|
Olga75
|
Trcoooo , pa je l ti oces da kazes da siiii pa to je bas divna vest cestitaaaaaaam a ja jos nisam dobila , sad cekacu jos malo pa da radim test
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:06:04
|
|
|
|
Torbica
|
Ijao Olga! Nemoj mnogo da cekas, cuti bre Trco mnogo sam nestrpljiva Draga Trco, i ovde cestitam od srca, mnogo mi je drago!
< Poruku je uredio Torbica -- 13.5.2014 9:08:11 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:08:46
|
|
|
|
Olga75
|
joj i ja sam Torbi al strpicu se jos malo Von jos malo , sad ce sutra jutro
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:16:04
|
|
|
|
Torbica
|
Hehe, pa dobro je, toliko cemo izdrzati Nadam se da ces se onesvestiti od srece!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:28:20
|
|
|
|
Ana13
|
Trco,cestitaaam Olga,ajde radi testic pa i tebi da cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:34:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala drage moje!! Olga, ja te jedina podržavam da pričekaš negde si pisala da ti je u dan tačna. Nadam se da će biti slučaj kao kod mene
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:36:02
|
|
|
|
anci kv
|
olga će sutra da nas obraduje Svaki dan po neka lepa vest
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:40:12
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Trco!!! Da ti bude preeeelepa !!!!!! Ja ocekujem da stigne danas/sutra , pocese malo pre bas bas da me bole jajnici... ja u stvari bi po pravilu trebalo da pocnem d apijem lekove protiv bolova 2-3 dana pre ocekivane , ali sad to ne mogu kad raidmo na bepcu jer su to antireumatski lekovi,pa izbegavam za svaki slucaj, tek pocnem da ih pijem kad dobijem...ali onda moram bas dobro da istrpim bolove
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:52:32
|
|
|
|
mika79
|
Olga navijamo i vučemo da sutra ugledaš
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:59:20
|
|
|
|
wivern
|
Sva sreca pa prvo pogledah jutros rr i videh lepe vesti. Olga ti si sledeca
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 9:59:49
|
|
|
|
Klarita
|
Trcooooo Olga, cekamo, cekamo lepe vesti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 13.5.2014 10:02:20
|
|
|
|
milica93
|
Zene navijam za sve! Ana, komsinice tvoj post mi posebno nesto zapade za oko,navijaaaam iz sve snage da ovaj mesec bude taj! Ivanka, super vesti ... Ja jos nemam cekam jos par dana, pa ako ne dodje betu i onda ginekolog, grrrrr ... Nesvestica me drzi i dalje. Prekjuce i temp. imala malu neku, i povracala, nisam glavu podigla ceo dan, a kao slag na tortu i glava, koja me inace nikad ne boli, posle dosla na red. Sutra dan ko da mi nista nije bilo. Virus neki. Fuj! E da da vas pitam povecao mi se iscedak malo. Da pripisujem dolasku M ili mogucoj T? Ja vise ne znam. I kad tumacim simptome svaki put ispadnem samoj sebi luda. Al stvarno bih volela da je godina i po, i vise mozda.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Ime za devojcicudjavolcicBiramo ime za devojcicu,koje je lepse?Mirka (
22%)
Sara (
46%)
Teodora (
32%)
Ukupan broj glasova: 246Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!