|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Evrovizija
9.5.2014 11:42:55   
Anck Su Nmaun
Ove godine ne pratim, a nisam ni prosle...a to velikih 5 mi nije fer. Udju u finale a pesmi ne moraju ni da imaju... mislim....

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 901
9.5.2014 11:47:18   
Klarita
ne citah unazad, ali ja sam odusevljena jednom pesmom od pre x godina, poslusajte..jos tad mi usla u uvo, sto kazu, i kad god je pustim nekako me obuzmu neke cudne emocije
Slovenija 2007

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 902
10.5.2014 2:25:57   
Žapkić
Ja nisam ni znala da je počela, dok nisam videla u novinama.user posted image Vidim da je u finalu , ako nisam pobrkala, Ssergej Ćetković, pa navijam za njega.user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 903
10.5.2014 7:06:39   
Trcosava
Nisi pobrkala, ušao Sergej i Slovenka. Žao mi što mi imenjakinja ne prođe user posted image

Što se tiče onih velikih 5 - čini mi se da sam negde nekad čula da oni najviše ulažu u Evroviziju. E sad, do pre krize možda je to i moglo da pije vodu, ali Španija sad nikako ne može da kaže da ima love, Italija isto mislim da krizira... Engleska, Nemačka su uvek imale love.. Ko beše 5.?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 904
10.5.2014 20:43:54   
Olga75
znaci danas finale ? gledamo ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 905
10.5.2014 20:59:06   
tijatija

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ove godine ne pratim, a nisam ni prosle...a to velikih 5 mi nije fer. Udju u finale a pesmi ne moraju ni da imaju... mislim....

Slazem se sa tobom u potpunosti, ni ja je nepratim neznam koja je vec ovo godina ali danas cu da je gledam Sergej mi je bas mio i drag, pogotovo otkad je pruzio ljubav dvijema devojcicama iz doma user posted image
Mada sad nesto razmisljam, ako pobedi ne znam kako bi CG bila kao domacin ona nema nista spektakularno gde bi se to odrzavalaouser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 906
10.5.2014 21:03:36   
nata11
Tijatijana mislim da mu prognoze nisu bas najbolje. Koliko sam citala medju favortima su Poljanke sa onim seksi plesom user posted image
Inace i ja obozavam Sergeja, predivno peva i deluje mi kao predivan covek user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 10.5.2014 21:11:33 >

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 907
10.5.2014 21:08:28   
tijatija
Nista se ne zna user posted image Ja bi volela, ne bih tu priliku propustila user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 908
10.5.2014 21:17:50   
bubulence
kada Sergej nastupa? koji je po redu?

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 909
10.5.2014 21:19:24   
dijana1*
Prvo i drugo vece nisam pratila, iskreno nisam ni znala da ima Evrovizija a inace je gledam. Deca su me skroz sludelauser posted image
Sta je sa predstavnikom Austrije?????? Koje je ono cudo??? Tj. sta je onouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 910
10.5.2014 21:21:49   
bubulence
ono je jedna sramota i nista vise

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 911
10.5.2014 21:24:00   
Olga75
do sad je bas nista user posted image
ajd ako ne zaspim da otpratim sve

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 912
10.5.2014 21:24:36   
dijana1*
Scena je fenomenalnauser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 913
10.5.2014 21:27:55   
dijana1*
Vuka sam utrpala mami a Kostu uspavala, kakve god da su pesme meni je vrhuser posted image idem da iskokam kokice i da se zavalim i gledam.
Ovima bi se Vuk odusevio:-):-):-):-) jbt nema vise muskaraca sve sami derp....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 914
10.5.2014 21:30:36   
Sanjica26 RR
Na kom kanalu vi to gledate?user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 915
10.5.2014 21:32:07   
nata11
rts1, ja mislim da je Sergej 8.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 916
10.5.2014 21:38:21   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR
jbt nema vise muskaraca sve sami derp....

Baš tako, moja, Dijo. Sinoć sam gledala Prljavi ples (verovatno bilioniti put user posted image ) i baš smo mm i ja o tome pričali. Meni je i dan danas Patrik neverovatno dobar u tom filmu, volim muškarce koji umeju da plešu a to rade onako baš muški, nimalo feminizirano. Retkost je to videti danas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 917
10.5.2014 21:41:42   
dijana1*
Evo Sergejauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 918
10.5.2014 21:45:21   
tijatija
sad se ukljucih , bas na Sergeja, ja ne znam kakvi su ostali nisam poslusala ni ovog naseg redovno user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 919
10.5.2014 21:45:54   
bubulence
savrsena scena, savrsen Sergej. nastup mi je bio bas Evrovizijski, sto odavno nisam videla...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 920
10.5.2014 21:47:05   
tijatija
A mene licno naj vise nervira kad predstavljaju svoju zemlju na engleskom , kao npr. Tijana Dapcevic... skroz sam se razocarala... pevaj brate odkle si ne izigravaj engleza...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 921
10.5.2014 21:54:43   
tijatija
vaoooooooooo nije mi jasno ovo je musko-zensko sta je ovo?????????

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 922
10.5.2014 21:57:48   
dijana1*
Ovo je neki bradati jarac!!! Fuj gadi mi se da gledam. Ko je uopste glasao za nju/njega!!!! Ovaj svet se raspada!

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 923
10.5.2014 21:58:36   
bubulence

IZVORNA PORUKA: tijatija

vaoooooooooo nije mi jasno ovo je musko-zensko sta je ovo?????????

najgore od svega je sto ce ovo cudoviste-prciguz ili sta vec biti visoko kotirano, sigurno. samo molim Boga da ne pobedi jer cu biti u stanju da bacim tv sa terase a ne bi valjalo, to je poklon od kuma user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 924
10.5.2014 21:59:17   
nata11

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Ovo je neki bradati jarac!!! Fuj gadi mi se da gledam. Ko je uopste glasao za nju/njega!!!! Ovaj svet se raspada!

Inace Konchita je jedan od favorita user posted image Evropljani je/ga bas hvale kako lepo peva.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here