|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Evrovizija
17.5.2013 15:34:54   
Dada81
Ja sinoc zaspah,ne znam sta mi bi...Kada je nastavak,veceras?!

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 876
17.5.2013 19:52:18   
hanka
IZVORNA PORUKA: Verolina

A nasi kostimi su bili neki spoj odevne kombinacije Teletabisa i Jagodice bobiceuser posted image , uz scenski nastup americkih domacica 60-tih godina. Devojke su najmanje krive . Napravili su ih retardima.user posted image user posted image

E ovo je najjaci komentar user posted image
Potpisujem

Ne znam zasto ali meni se dopala muzika iz crnogorske pesme msm reci su nula ali ostao utisak i nekako mi se izdvojila od ostalih
A posto nije prosla onda mi je favorit Moldavija

< Poruku je uredio hanka -- 17.5.2013 19:56:04 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 877
17.5.2013 19:57:53   
branki*
nisam gledala,nisam cula nijednu pesmu...nekada je evrovizija bila dogadjaj,iscekivali smo je danima,gledali svi porodicno i onda,kao,glasamo,kome 1 poen,kome 2,pa sve do 12...zao mi je sto se ovako obezvredilauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 878
17.5.2013 20:27:19   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Verolina

Gologuza je Beloruskinjauser posted image
Ukrajinka je smernauser posted image

Sve su one iste, sad sam se setila da je Ukrajinka bila na onom što se diže i samo mešala guzicom, muž je komentarisao kako dobro meša (ja to radim sto puta bolje user posted image )

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 879
19.5.2013 8:30:27   
Anck Su Nmaun
Nisam pratila iskreno... jer nisu bili nasi a i nisam bila kuci. Sinoc dosli iz skitnje i taman ukljucim TV kad pobednicka pesma za kraj... Nemacka
meni se svidja, nije losa!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 880
19.5.2013 10:36:04   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Nisam pratila iskreno... jer nisu bili nasi a i nisam bila kuci. Sinoc dosli iz skitnje i taman ukljucim TV kad pobednicka pesma za kraj... Nemacka
meni se svidja, nije losa!

Pobrkala si lončiće, Danska je pobedila (ja ću iduće godine da probam da se kladim, jer već 2 ili 3 godine za redom pogađam ko pobeđujeuser posted image )

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 881
19.5.2013 15:28:38   
Sanja90
Ja sam sinoc gledala evroviziju,ono je bilo blago receno srednje zalosno,katastrofa. Sve lici na neku tamo pesmu,bas nisu originalni. Nekako sam ocekivala da ce Danska da pobedi. Bas bezveze pesme.

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 882
10.6.2013 20:52:16   
Maraj
da li je iko posle eurosonga cuo izvodjenje nase pesme user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 883
10.6.2013 20:54:25   
hanka
user posted image
mislim da nije

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 884
25.11.2013 9:27:03   
Anck Su Nmaun
Juce cujem na TV da Srbija ove god nece imati svog predstavnika , zbog finansijskih problema!
Pa ... pametno... i onako to glasanje i ti izbori za najbolju pesmu vise ni na sta ne lici !

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.11.2013 9:39:08 >

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 885
25.11.2013 9:36:36   
Dada81
Da,dosta toga nema dusu,kao sto je to bilo ranije..Mada,to i dalje nekima donosi profit,pa opstaje.Ja volim preslusati sve,cisto mozda iz neke navike.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

Direktna veza do poruke: 886
25.11.2013 9:46:44   
isidora88
konacno da se ne blamiramo viseuser posted image
svi ti nasi izbori su mi jadni, ne pobedjuje prava pesma nego onaj ko vise plati

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 887
25.11.2013 9:47:40   
vikiveki
E ja ovo nisam znala....da nećemo imati predstavnika za Evroviziju...nije ni čudo kada po ceo dan gledam samo Minimax i sve crtaće znam.A možda je i bolje tako,nego da neko sa vrha odluči u ime svih nas koja je pesma najbolja,umesto to narod da odlučuje

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 888
25.11.2013 9:51:07   
jovana jojo
I ne samo to nego sto vise nema onako lepih pesama kao ranije,nego napisu neku pesmu "slj" i oni izaberu pa kako je tako je...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 889
25.11.2013 9:55:33   
Anck Su Nmaun
Pa po meni svake pete godine pobedi normalna pesma, jel se secate Ruslane, pa onih divljaka, nesecam se koja zemlja bese/
Prosle godine mi se svidela pesma i onda kad je Nemacka pobedila s onim devojcurkom!

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 890
25.11.2013 12:26:02   
jovana jojo
ma ne ja mislim za nase pesme da nisu neke a za ove susede i nisam bas zaintresovana...

Direktna veza do poruke: 891
25.11.2013 12:41:46   
Anck Su Nmaun
Ma nase su katastrooofaaa, ali ja kazem da je sve to zajedno otislo do vraga! i bava se samo bacaju pare iz budzeta a za sta??? Bukvalno za gluposti!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.11.2013 12:42:23 >

Direktna veza do poruke: 892
25.11.2013 13:04:03   
jovana jojo
Pa da...

Direktna veza do poruke: 893
8.5.2014 22:52:56   
nata11
Jel gledate Evroviziju? Ja se kasnije ukljucih ali sam preslusala pesme. Svijda mi se Danska i Nemacka

Direktna veza do poruke: 894
8.5.2014 22:58:56   
anci kv
moj favorit je bakica od 86 godina

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 895
8.5.2014 23:25:26   
vikiveki
Ja nisam ni znala da ima Evrovizijauser posted image ,na kom programu je prenos?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 896
8.5.2014 23:34:46   
anci kv
bio na prvom. U subotu je finalno veče

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 897
8.5.2014 23:46:15   
vikiveki
Eh znači prošlo je...ja sam videla reklamu pre neki dan ali sam potpuno zaboravila,valjda ću se u subotu setitiuser posted image ...moraću negde da pribeležimuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 898
9.5.2014 7:17:04   
Trcosava
Iskreno, nisam ni ja imala pojma. Valjda što nije takva pompa. Mada Slovenija učestvuje ove godine.

Najopravdaniji razlgo za neučestvovanje ima Turska - oni traže da se ukine velikih pet i žiri! Potpuno se slažem. Da UK nije u ''velikih pet'' nikad ne bi prošli user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 9.5.2014 7:20:42 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 899
9.5.2014 10:57:02   
Meisje
Meni vise nije interesantno..sve isto..

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here