|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Evrovizija
11.3.2013 12:50:56   
*Maki*
Jako mi se dopala pesma Duga u tvojim očima i izvodjenje Saške Janković, kao i pesma Halo u izvodjenju Marije Mihajlović-secam je se jos kada je pevala prateci vokal Dejanu Cukiću,ima je u njegovim spotovima user posted image Oduševila me glasom user posted image Ali ko mene pita šta mi se svidjauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 851
15.5.2013 9:25:45   
Olga75
Drugaruce , je l neko gledao sinoc prenos ? Ja zaspala tako da nit sam cula nit videla i pojma nemam kako su prosle i kako su komsije prosle user posted image
odoh da vidim novine da se informisem . sta cu kad sam ko kokoska , kako se smrkne ja zaspim

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 852
15.5.2013 9:38:15   
Verolina
Niko sa Balkana nije prosao. Mislim, ja sam stvarno ogadjena nasim kostimima i izvedbom. izgledale su kao tri domacice koje su krenule da tresu tepihe ili da reklamiraju novi parocistac. Jeftina hausvajf varijanta sa tinejdzerkama. Mislim, nema veze sa mozgom. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 853
15.5.2013 9:51:33   
Sanja90
Bas niko nije prosao??? Ni nase???user posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 854
15.5.2013 9:54:49   
dijana1*
Bas niko !
Sto bi Maja Nikolic rekla " ma ovo je namestaljka" user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 855
15.5.2013 10:16:22   
Olga75
bzvz
ima li negde , verovatno ima da se vidi ?
ja svake godine ( manje - vise ) pogledam a sad je bila i Mirna a one je sugradjanka , matori je isao sa njenom mamom u skolu pa sam htela da navijam
i tako
videla sam Slovence , Hrvate i Crnogorce i zaspala user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 856
15.5.2013 10:20:26   
Sanja90
E svasta,trebalo bi da ima na youtube,sad cu da pogledam...

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 857
15.5.2013 11:34:07   
Trcosava
Ono sinoć je bila Rusovizija. Nije čudo što su samo oni prošli. Naše sz bile loše (nisu no se svidele od starta), Hrvati još gori užas, Slovenka generalno nije loša, ali je loše otpevala, mnogo je kreštala.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 858
15.5.2013 13:09:26   
Anck Su Nmaun
Zao mi je sto nisu prosle, bas.... pesma tu i tamo nije losa al bilo je i gorih.... "Moja cipela'-vljda se tako zvala il ona plavusa sto su je poslali Kovaci, dobro peva al pesma do mog.....

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 859
15.5.2013 13:12:15   
nata11
Ma sta se cudimo pa i nije neka pesma a tek odeca sto im je bila user posted image Lepo ih opisala Verka.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 860
15.5.2013 13:40:24   
Rosita
Ja sad pogledah na youtube. Bezveze sto se njima pripisuje odgovornost za los plasman, one su ok odradile posao, a onaj ko im je smisljao nastup bas nije imao inspiraciju... ili lovu... a pesma klasična tralalajka.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 861
15.5.2013 15:57:14   
tanjica85
kostimi, koreografija...zanči prateći elementi su bili ključni faktori za prolaz.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 862
15.5.2013 16:13:13   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Verolina

Niko sa Balkana nije prosao. Mislim, ja sam stvarno ogadjena nasim kostimima i izvedbom. izgledale su kao tri domacice koje su krenule da tresu tepihe ili da reklamiraju novi parocistac. Jeftina hausvajf varijanta sa tinejdzerkama. Mislim, nema veze sa mozgom. user posted image user posted image user posted image user posted image

e,ovo je moj muz isto rekao. Meni je bas CG bila favorit,od nasih ,pored blesavog nastupa,glas devojke bas ide uz pesmu i neobican je.Mislila defin. proci ce,kad su vec one jedne godine prosli i oni sa kostimima cudovista,sta vec,iz Norveske cini mi se...A,eto ne prodjose.Tako da me malo razocaralo.Ukrajinka ima lep glas.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 863
15.5.2013 19:34:15   
Verolina
IZVORNA PORUKA: tanjica85

kostimi, koreografija...zanči prateći elementi su bili ključni faktori za prolaz.

Pa nije bas. Druge pesme su bile bolje od nase. Ruska ekipa je definitivno bila bolja. Inace, evrovizijski nastup izmedju ostalog cine i kostimi i scena. A nasi kostimi su bili neki spoj odevne kombinacije Teletabisa i Jagodice bobiceuser posted image , uz scenski nastup americkih domacica 60-tih godina. Devojke su najmanje krive . Napravili su ih retardima.user posted image user posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 15.5.2013 19:35:56 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 864
15.5.2013 20:12:15   
Olga75
pesma je realno bila bljaks a sad kad sam videla kako su ih obukli
pa to je bila katastrofa koja ceka da se desi

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 865
16.5.2013 14:51:32   
Leax
IZVORNA PORUKA: Verolina

. A nasi kostimi su bili neki spoj odevne kombinacije Teletabisa i Jagodice bobiceuser posted image , uz scenski nastup americkih domacica 60-tih godina. Devojke su najmanje krive . Napravili su ih retardima.user posted image user posted image

user posted image skroz se slazemuser posted image
Steta sto tako mlade devojke sa prilicno dobrim glasovnim sposobnostima nisu imale drugu pesmu a o scenskom nastupu user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 866
16.5.2013 15:52:53   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Leax RR

Steta sto tako mlade devojke sa prilicno dobrim glasovnim sposobnostima nisu imale drugu pesmu user posted image

E, ovo je skroz tacno. Pesma je ocajna. Marini Tucakovic za pesmu i Ani Ljubinkovic za kostime nek je vecna sarma i prebranac. Pesma je za pevusenje u narodnoj kuhinji, a kostimi su dobri umesto kecelja.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 867
16.5.2013 16:07:15   
Sanchy
Slazem se,pesma mi se ne dopada a kostimi...ja ne znam da li je ono ikome lepo?!user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 868
16.5.2013 22:12:31   
Verolina
Pesme veceras su neuporedivo bolje nego u utorak.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 869
17.5.2013 8:35:14   
Trcosava
Zeznuli su jer su bivšu SSSR stavili skoro celu u jednu grupu, mislim mene ne čudi. Isto je kao i sa SFRJ s tim da je ona neuporedivo manja ahahaha

Sinoć sam kao propratila, ali ništa mi nije privuklo pažnju. Jedino mi u sećanju ostala iz prve večeri ona bosonoga user posted image toliko o pmaćenju pesama i izvođača....

A da, sinoć sam zapazila samo ne baje koju su trebali da podsećaju na rock grupu (šta bi ja drugo i zapazila)

p.s. i dalje mislim da bi bilo dobro da se uvede pravilo da svi pevaju na engleskom da razumem reči, mada kad je Ruslana onda prošla... uf...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 870
17.5.2013 8:56:51   
magde
ja mogu da z=kazem naravno za MK znaci..Vlatko je super i pesna mi se dopala ali...Esma NE i NE tako ja bar mislim ...ali i da nije bila ona nista to je politika i tako ce da bude gd eje evrovizija tako ce d as e glasa

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 871
17.5.2013 9:32:25   
Trcosava
E ja sad odslušah Makedoniju, pa meni nije loša. Taman malo Esma da razbije onu baladu. Meni je to sasvim ok. Šteta što nije prošla dalje. Bolje pesma stop puta od one gologuze ukrajinke :D

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 872
17.5.2013 11:07:32   
Verolina
Gologuza je Beloruskinjauser posted image
Ukrajinka je smernauser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 873
17.5.2013 14:52:49   
viking
Sve je to u redu, nego da li ste videle koliko je lep onaj dečkonja s Islanda? user posted image  user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 874
17.5.2013 15:29:56   
Verolina
Prelep je i prelepa mi je pesma.user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here