Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 13:51:40
|
|
|
|
amelia
|
Sancheze cestitam nek je sas srecom... zelim ti laku i ugonu trudnocu...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 14:05:59
|
|
|
|
madre
|
sanjchezze, cestitaaaam bravo, bravo, bravo auuu, a mi ostale, sve podobijasmo... ali dobro, vi vec u maju mozete muckati, a ja cu u junu nadam se uspeti da ispostujem tu moju ovulaciju... moracu malo bolje da prporatim sta se desava za vreme O...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 15:20:56
|
|
|
|
Sandra_n
|
Sanjcezzee cestitam :) mi smo muckali za vreme ovulacuje ali zato posle nje smo dva dana preskocili nadam se da cemo uspti ovaj mesec mada sa ovim preskakanjem ne verujem.Cekam 17-ti da radim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 21:13:31
|
|
|
|
megi85
|
Dobro vece cure kako ste mi? Mene nema ovih dana radila sam i slavila slavu pa ne stizem pisati ali sam uspjela koji put zaviriti na RR i vidjeti sta se desava. Kod mene nista novo ne ocekujem 14.05. tako da jedva cekam jos par dana da vidim jesmo li ista smuckali ovaj mjesec Sanjchezzee cestitam od srca i zelim ti savrsenu trudnocu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 21:19:16
|
|
|
|
bubulence
|
sanjceezee cestitam i ja . sandra, megi, ajde da nam popravite proseke ovaj mesec . meni jos nije prosla , jos 2-3 dana pa se bacam na muckanje...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 22:02:00
|
|
|
|
IVA 11
|
Sanjchezze, čestitam!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 2:18:13
|
|
|
|
joliska
|
cestitamoo!!!!ja tu vesticu ocekujem za jedno desetak dana bili smo vredni pa cem videti bas!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 9:12:34
|
|
|
|
ana07
|
Jutro cure . je spremna. Danas mi je sedmi dan posle ovulacije i nema spotinga, kao sto mi se desavalo prethodna dva meseca . Nadam se da se nece ni pojaviti i da deluju virak i hajducka . 18.5 ocekujem . Ne nadam se puno da ce me ovaj mesec preskociti, ali i ako ne bude spotinga,bicu zadovoljna do neba. Cure navijam za sve .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 9:33:53
|
|
|
|
nata11
|
Dobro jutro. Ja i danas radim a izgleda da ce opet kisa Uf bas sam cela nikakva.
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 9:52:37
|
|
|
|
ana07
|
Joj Nato razumem te. Nista gore kad covek ima obaveza a vreme se ubilo za spavanje. Ja imam nizak pritisak pa sam ovakvih dana sva slogirana .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 10:13:25
|
|
|
|
nata11
|
A meni pricas, normalan pritisak mi je 110/55-60. Planirama sam posle posla da sadim cvece ali navukli se neki oblaci.. uzas Za ovaj mesca sam inace planirala da proverim prolaktin 21 dc.
< Poruku je uredio nata11 -- 10.5.2014 10:21:48 >
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 10:28:16
|
|
|
|
ana07
|
Ja takav pritisak imam ceo zivot. A jel prolaktin ima veze sa niskim pritiskom
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 15:23:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage čekalice, Pharmanova vam poklanja 5 kutija Baby Time testa za ovulaciju. Postavite pitanje o ovulaciji i osvojite Baby Time, evo linka KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.5.2014 15:24:33 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 16:18:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Danas mi je 2-3dc i jutros me tako zabolelo dole na trenutak Podsetilo me na pocetak trudnoce i onaj bol od rastezanja materice, uhhhhhh, sad nista ne boli.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 21:24:03
|
|
|
|
nata11
|
Ana ne nema nikakve veze nego ja skacem sa jedne teme na drugu.
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 21:29:07
|
|
|
|
bubulence
|
vece devojke . hm... pritisak... meni je redovan 90 sa 55-60... i tada najnormalnije funkcionisem... i celu trudnocu mi je bio takav a osecala sam se savrseno. meni je otisla tako da se veceras bacam na posao, samo da stigne mm. ovaj mesec je nadrljao
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 21:54:57
|
|
|
|
joliska
|
jaoo koliko cesto odnose imate u ovulaciji, tih par dana????? :D ja mislim da je dovoljno jednom dnevno! na otprilike 24h :D
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 22:02:18
|
|
|
|
bubulence
|
sasvim dovoljno . ne treba ni preterivati... negde sam citala da su spermatozoidi najbrzi kada cekaju oko 48 sati za katapult... a mislim i da nema pravila... evo kako je stetica ostala trudna. moja prva trudnoca se desila od jednog ili dva odnosa u toku meseca a nije bilo ni blizu ovulacije...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 22:07:52
|
|
|
|
nata11
|
Najbolje svaki drugi dan
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 22:15:19
|
|
|
|
joliska
|
eto ti sad, to sto kazu da ostanu trudne i van ovulacije to su zene sa odredjenom krvnom grupom koje imaju valjda sazrevanje jajne celije stalno u toku ciklusa, samo ne znam koja je to, moja drugarica je ostala trudna 5 dana pred menzis, a ciklus joj traje 30 dana, i dobila je menzis, i tek sledeci mesec je videla da je trudna, srecnice plodnice :D
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 10.5.2014 22:59:19
|
|
|
|
nata11
|
E to prvi put cujem A da joj se nije pmerila O tog meseca, ipak mnogo faktora utice tu
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 11.5.2014 0:33:39
|
|
|
|
joliska
|
ne, to ni ona nije znala, dok nije resila da skloni taj plod, i onda kad je radila tu krvnu grupu za intervenciju, taj ginekolog joj je rekao da ona moze uvek da zatrudni, bilo kad, a posle kad je i njena mama to saznala, rekla je da i ona isto tako moze da zatrudni bilo kad u mesecu, jer imaju istu tu krvnu osobinu, mama njena je imala dosta abortusa u braku,moze uvek da zakaci, kazu da zene istocnjackih naroda imaju tu krvnu osobinu!velika plodnost, a posle sam upoznala jednu devojku, koja je polu jordanka sa tatine strane, devojka je zatrudnela istog momenta kad je izgubila nevinost!!!zamisli prvi seks u zivotu i opaaa, isto ima ko i ta moja drugarica krv
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 11.5.2014 8:22:16
|
|
|
|
megi85
|
Jutro cure,moze Joj ja ne znam kako cu izdrzati jos tri dana da vidim hoce li stici Do sada sam bila dobra a i slavila sam pa od obaveza nisam ni imala vremena puno da razmisljam ali sad samo o tome mislim. Od simptoma nemam nista posebno osim sto me zadnjih deset dana bas bole grudi na dodir i nekih dva puta me tako zazigalo odozdo da je malo falilo da jauknem (sorry na opisu) nadam se da bi moglo biti od sirenja maternice ali opet nista ne mora da znaci ostaje samo da cekam a to mrzim najvise
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 11.5.2014 8:49:59
|
|
|
|
megi85
|
I zaboravih reci da me ove sedmice strasno boli glava ali mislim da je to od umora i od ovog vremena jer i ja inace imam bas nizak tlak a na ovom vremenu bude jos nizi pa me glava rasturi a necu da pijem nikakve tablete za svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 11.5.2014 9:26:30
|
|
|
|
ana07
|
Dobro jutro . Megi je mislim da mozes paracetamol popiti za bolove. on se moze piti i u trudnoci. I ja imam da cekam jos 6, 7 dana, to mi je najgore . Uzas, da se bar moze sve prespavati, pa da se probudimo samo taj dan kad treba da radimo testic .
< Poruku je uredio ana07 -- 11.5.2014 9:27:19 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Lukamrvica 85Muzeva sestra ima sina zove se Luka.Moja beba treba svaki dan da se rodi i ja bi volela da se zove Luka pa neznam dali je glupo da dam isto ime?Glupo je (
65%)
Nije glupo (
35%)
Ukupan broj glasova: 177Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!