Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.5.2014 13:01:21
|
|
|
|
Meisje
|
Bebana drzim fige I u pravu je doktor,najbolje nista ne znati i onda se iznenadis za 2 nedelje,hehehe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 10:37:10
|
|
|
|
17 joka
|
Trudnicama cestitam onima koji ofeliju lepe vesti nacijama svim srcem i sve bas jako puno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 10:44:04
|
|
|
|
17 joka
|
Placljiva mila moja sad procitah CESTITAM od srca konacno ostvarena zelja. Nemogu opisati koliko mi je drago suze mi krenule bice i na UZ sve super a Bebana jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 10:47:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Bebanče, jaooo, pozdravljamo moj eskimko i ja tebe i tvog borca, i želimo vam da rastete, i rastete I bravo za posao, to je i kod mene dobitna kombinacija, ja inače još radim IZVORNA PORUKA: Bebana17 Drage moje, vratih se juče iz Valjeva u 9 uveče (kad idem sa mužem to mora da bude uz bezbroj usputnih stajanja), iako smo završili sve do 17h na klinici. Naravno, eskimčić je bio dobro kada su ga poslednji put gledali na klinici, nadam se da je još živ i da mu je lepo tamo gde je sad i da je rešio da se rodi kroz devet meseci. A sad ostaje čekanje, ali ovog puta sam rešila da se odmah vratim na posao (i sad sam na poslu), pa mi neće teško pasti ovih par dana (projuriće, s obzirom na tempo koji ovde imam). Doktor je u poverenju rekao mom mužu da je nevolja kada je žena pametna i kad puno toga zna (pa i ovoj priči) jer se mnogo lakše ostaje trudan kad ništa ne znaš Rešila sam da zaglupavim do koske, valjda će da upali (samo da ne dobijem otkaz zbog toga :))
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 10:50:11
|
|
|
|
Lepterija
|
Protiv bolova posle aspiracije moze sve sto u sebi nema brufen.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 11:04:45
|
|
|
|
alex88
|
Micamaco kad radis betu?navijamo za
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 11:56:01
|
|
|
|
bubili023
|
Drage moje cekalice, Nije me bilo neko vreme, odmarala sam od svega... Prosli smo komisiju 11.02. i konacno smo dobili poziv da se javimo na Betaniju 12.05. E sad, kazite mi kako izgleda taj prvi sastanak? Ja bih ponovila i briseve pa ne znam da li imam vremena?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 12:22:52
|
|
|
|
plačljiva
|
17 joka,hvala do neba!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 14:10:59
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: bubili023 Drage moje cekalice, Nije me bilo neko vreme, odmarala sam od svega... Prosli smo komisiju 11.02. i konacno smo dobili poziv da se javimo na Betaniju 12.05. E sad, kazite mi kako izgleda taj prvi sastanak? Ja bih ponovila i briseve pa ne znam da li imam vremena? Bubili, na prvom sastanku ce ti uzeti sve podatke i nalaze da upisu u istoriju i onda ce ti tvoj doktor, zavisno od tvojih nalaza odrediti terapiju. Npr. ja sam imala pozivno pismo za 28.04. i rekla mi je da od drugog dana ciklusa krecem sa Microginonom, na 5. tbl pocinjem sa Dipherelinom i 26.05. ujutro vadim krv, pa na uz i zavisno rezultata krecem sa stimulacijom...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 21:58:34
|
|
|
|
mine
|
placljiva nije vise placljiva....cestitam. Jako mi je drago. IZVORNA PORUKA: plačljiva Drage moje,evo da vam se i ja javim... Posle 6 godina lečenja,suza,stresova i nerviranja moja druga VTO je uspešna... Danas mi je beta 12 dan od transfera 216 Nemogu da verujem... Hvala Vam na podršci i što ste bile uz mene,a posebno ljubim wivern
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 22:13:03
|
|
|
|
IvannaM
|
placljiva
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.5.2014 22:17:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Placljiva
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 10:09:21
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje,hvala vam na ovolikim čestitkama ,konačno i ja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 17:10:47
|
|
|
|
suncica83
|
sta li se desava sa micamica...ne javlja se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 17:14:34
|
|
|
|
Žapkić
|
Plačljiva, čestitam, draga!!!! Baš sam se obradovala... Zbog nekih ličnih problema, dugo me nije bilo na forumu, i sad uđoh i tako me lepa vest odmah dočeka!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 17:25:20
|
|
|
|
micamica
|
hejj tu sam ja..pratim ja vas...nego ne opterecujem se simptomima,u ponedeljak bi trebalo da vadim betu nadam se da cu je docekati,a osecam ono kao da cu dobiti takav osecaj... pljacljiva cestitam ti od srca....sve mi cemo jednog dana docekati to..verujem..samo je pitanje dana....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 17:46:38
|
|
|
|
suncica83
|
nemi je danas treci dan ciklusa..doktorka mi je rekla da se javim iduci mesec cim dobijem i krecem u postupak...treba da ostavim cigarete...joj kako cu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 17:46:40
|
|
|
|
smejalica88
|
Drage moje samo da vam javim danas je bio transfer i odlicno je prosao,vratili mi tri osmoclijska embriona,kaze biolog da su svi odlicni i isti i sada sledi ono cekanje. Sve koje krecu u postupak zelim srecu i samo opusteno,bez nervoze..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 17:49:53
|
|
|
|
micamica
|
ma samo opusteno :D meni su dva puta probali sa extra blastocistom,ali nije uspelo,sad su mi stavili dva embriona tj morule stanje pred blastocistu,pa videcemo kako ce biti...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 17:50:12
|
|
|
|
suncica83
|
Srecno smejalice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 17:52:20
|
|
|
|
suncica83
|
jaooo vi se razumete i u stanja embriona...ja to necu ni da znam...uh necu da se opterecujem... treba imati poverenje u doktora i ne razmisljati previse
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 18:03:32
|
|
|
|
alex88
|
Smejalice,bice to dobro! Micamaco navijam jako za ponedeljak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 18:05:22
|
|
|
|
smejalica88
|
Nemoj da razmiljas previse ili tj uopste radis kako ti kazu i to je to,zato su oni doktori Ma ja sam opstena sve vreme pa kako bude,ne moze se protiv toga..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 18:13:15
|
|
|
|
suncica83
|
ma naravno ne treba se opterecivati..pogotovo stvarima na koje ne mozemo da uticemo..bolje onda i da ne znamo...samo da se dzabe nerviramo i opterecujemo sa tim..ja treba da ostavim cigare..eto to je do mene..inace evo jeden high quality food :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.5.2014 20:18:03
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 jaooo vi se razumete i u stanja embriona...ja to necu ni da znam...uh necu da se opterecujem... treba imati poverenje u doktora i ne razmisljati previse E ovo je pravo razmisljanje, stanja embriona ne garantuju uspeh... Suncica za pusenje drzim fige da uspes. MM uspeo pred poslednju VTO i kad smo sve zavrsili evo ga pusi opet kao turcin a od septembra do kraja februara nije popusio ni jednu cigaretu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?