Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 12:50:32
|
|
|
|
gogili75
|
e hvala, mislila sam da treba da dobijem pp, videću da li sam na spisku za maj. Hvala
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 13:21:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma, znam da paničim, nego neću ja ići sigurno barem još mesec dana kod dr, pa zato. Kod njih je uvek gužva, uvek čekam na termin mesec-dva, jedino baš da imam neke tegobe primiće me ili ću pričati sa dr telefonom. Sinoć sam posle sexa, bez kondoma inače, kada sam brisala spermu skontala da je krvava, tj.roza. Ne znam zbog čega. Tek sad paničim. Od sinoć da umrem, ne mogu ad jedem, ne mogu da funskcionišem... I ne mogu da verujem da sam ovakva. Imala sam više živaca kad sam nosila Dariu. Jedva čekam taj UZ da vidim da li je sve ok.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 13:27:53
|
|
|
|
cockic
|
Lela izbegavaj barem prvih mesec dana odnose.inace u vreme ocekivane m hoce da ide roze sekret.ali bolje malo proredi te odnose.barem dok neodes na uz.sve ce to biti ok
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 13:29:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Misliš? Joj, raspašću se od brige.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 13:35:09
|
|
|
|
cockic
|
pa prvo sto je meni gin i rekla je da se malo smanje odnosi,bar u vreme ocekivane m.e sad svaka trudnica je drugacija.i svaki gin drugacije savetuje.ali samo se nemoj opterecivati.sto si onda sinoc bila nevaljala ako se sad sekiras.sve je to ok.nemoj da se brines previse
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 13:39:15
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, eto, da sam znala, da će to da se desi ne bih sigurno...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 13:54:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Šta mislite da li da se javim dr, koja menja moju dok je na godišnjem? Jel' to što sam opisla aopasno? Posle toga kad sam videla kad sam se brisala, nije bilo krvi više.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 13:55:26
|
|
|
|
gogili75
|
može da dodje do blagog krvarenja kada se plod usadjuje u matericu, i treba izbegavati seks. možda da uzmeš aspirin 100, dobar je za cirkulaciju
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:02:59
|
|
|
|
nata11
|
Lela mozda bi i mogla da odes ako imas vremena cisto da te pregleda. Sto kaze Trca rano je za pregled jos ali kontam da se osecas bas pogubljeno cisto da otklonis sumnje.
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:03:46
|
|
|
|
lelaigor
|
Ne smem aspirin pošto sam astmatičar. Videću, pošto se nije javljalo ništa od sinoćć, neću još zvati dr, sačekaću pregled. Ili ću nazvati pa ću pitati.
< Poruku je uredio lelaigor -- 29.4.2014 14:04:28 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:09:15
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Ne smem aspirin pošto sam astmatičar. Kakve veze ima jedno sa drugim? I ja sam astmatičar, pijem aspirin svaki dan od nedavno (pošto pijem antibebi pilule, pa su mi rekli da bi bilo zgodno i aspirin), a do pre toga sam ga pila za upale mišića, glavobolje, temperature.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:11:42
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: lelaigor Ne smem aspirin pošto sam astmatičar. Kakve veze ima jedno sa drugim? I ja sam astmatičar, pijem aspirin svaki dan od nedavno (pošto pijem antibebi pilule, pa su mi rekli da bi bilo zgodno i aspirin), a do pre toga sam ga pila za upale mišića, glavobolje, temperature. Eto, loše sam ga podnosila uvek i rečeno mi je da uz moje lekove ne smem da ga kombinujem, pogoršavao mi je stanje, završavala sam na infuzijama aminofilina posle aspirina i andola.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:14:40
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:18:34
|
|
|
|
lelaigor
|
Ne znam zašto i kako, ali eto...davali mi ga kad sam bila mala, i onda posle nekog vremena i posle 50tog hitnog odlaska u bolnicu, pulmolog kaže mami, pa nemojte joj ni za živu glavu davati ni andol ni aspirin, samo paracetamol. Čak ni brufen ne smem.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:19:23
|
|
|
|
gogili75
|
ja mislim da se to bebica ugnezdila u matericu i da je zato bilo blagog krvarenja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:24:21
|
|
|
|
lelaigor
|
Videćemo, smirila sam se, neću da paničim, sad ću da se skoncentrišem na selidbu. Oplodnja je bila tako pre neke 2 nedelje, 15-16 dana možda... Biće šta bude. Moram da se nateram da budem pozitivna dok ne odem kod dr i ne vidim da je sve ok, jer ću samo neku bedu navući na vrat.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:37:32
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Ma, znam da paničim, nego neću ja ići sigurno barem još mesec dana kod dr, pa zato. Kod njih je uvek gužva, uvek čekam na termin mesec-dva, jedino baš da imam neke tegobe primiće me ili ću pričati sa dr telefonom. Sinoć sam posle sexa, bez kondoma inače, kada sam brisala spermu skontala da je krvava, tj.roza. Ne znam zbog čega. Tek sad paničim. Od sinoć da umrem, ne mogu ad jedem, ne mogu da funskcionišem... I ne mogu da verujem da sam ovakva. Imala sam više živaca kad sam nosila Dariu. Jedva čekam taj UZ da vidim da li je sve ok. nema sexa za pocetak! ..prati,ali moze biti od toga! meni je strogo zabranjen i u prvoj bio i sad!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:48:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Sex izbacujem, neću da se jedim, pa šta mi Bog da.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:54:58
|
|
|
|
gogili75
|
meni su savetovali od prvog dana utrogestan vaginalete, aspirin 100 i nikako seks.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 14:58:19
|
|
|
|
bubulence
|
lelo kod dr mozes i ako nemas zakazano obzirom da si trudna... trudnice ne zakazuju... mislim da bi trebala da nadjes pomoc i za selidbu... nemoj da se zamaras i forsiras... jesu tvoji u ns? svekijevci? sestra? mozeneko da ti pomaze?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 15:07:28
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence lelo kod dr mozes i ako nemas zakazano obzirom da si trudna... trudnice ne zakazuju... mislim da bi trebala da nadjes pomoc i za selidbu... nemoj da se zamaras i forsiras... jesu tvoji u ns? svekijevci? sestra? mozeneko da ti pomaze? Pa, kod ovih mojih koliko znam ne. Ali, videću, smiriću se sad, biće to sve ok, u ponedeljak ću da zovem moju dr kad dođe sa godišnjeg , pa ću izdržati dotle. Mama moja čuva Dariu popodne tamo u stanu, igra se sa njom, a ja prepodne dok je ona u vrtiću i popodne idem u stan, pa perem ormane, elemente, itd. Drugarica će mi pomoći u subotu da spakujem stvari. Tata moj ne živi u NS. Svekijevci su na putu, dolaze danas ali od njih nema neke vajde. Sestra radi. Videću, polako ću. Mada juče sam sa mm nosila zamrzivač. Baš nemamo ko da nam pomogne.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 15:10:21
|
|
|
|
bubulence
|
ej ej, sada da nisi trudna dobila bi po guzici!!! kakav zamrzivac?????? nemoj da se zezas!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 15:11:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Malo ću da oladim, sve lagano. Jutros nisam ni uspela da radim bog zna šta. Non-stop sam trčala u kupatilo da povraćam u prazno...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 15:14:33
|
|
|
|
bubulence
|
stvarno nemoj da preterujes. znam da imas posla ali neko ce ti uraditi... nemoj se forsirati
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 29.4.2014 15:15:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mozda je zbog nosanja zamrzivaca taj rozi iscedak,a ne zbog.odnosa. Ne bi trebala na pocetku da fizikalises. Mada, ni kasnije. Taj pocetak je najbitniji.
|
Anketa
da li vam se svidja ime Uros?pisuljica:)da (
64%)
ne (
36%)
Ukupan broj glasova: 88Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!