Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.4.2014 20:39:32
|
|
|
|
taraas
|
Placljiva cestitambas si me obradovala,da sve bude kako treba ako Bogda Mene danas drugarica isto obradovala,i njoj uspijela VTO bas divne vijesti,da se radujemo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.4.2014 22:16:06
|
|
|
|
moja ciklama
|
Sreća, sreća, radost!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.4.2014 22:18:50
|
|
|
|
plačljiva
|
Hvala vam drage moje...Divne ste... Srećna sam što postoji ovaj forum.Želim da nam se svima ostvari san...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.4.2014 13:30:18
|
|
|
|
Chipsy
|
Placljiva, diiivno. Ljubim tee
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.4.2014 13:35:36
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Drage moje,evo da vam se i ja javim... Posle 6 godina lečenja,suza,stresova i nerviranja moja druga VTO je uspešna... Danas mi je beta 12 dan od transfera 216 Nemogu da verujem... Hvala Vam na podršci i što ste bile uz mene,a posebno ljubim wivern cestitam ti i da te podsetim na obecanje koje si davno dala-nema vise placljive
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.4.2014 13:42:53
|
|
|
|
Chipsy
|
Placljiva, nadjoh nasu prepisku iz 2011. Vidis kako je zivot nepredvidiv... Ljubim te puno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.4.2014 14:36:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Kao i kod mene, to je ta dobitna kombinacija IZVORNA PORUKA: plačljiva Tako je Dunja,dr Ivanovic mi je radila VTO o trošku fonda,a dr Jelena mi je perfektno pripremila organizam...Hvala im do neba...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.4.2014 11:01:36
|
|
|
|
baki78
|
Placljiva cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.4.2014 12:07:47
|
|
|
|
plačljiva
|
Hvala vam puno drage moje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.4.2014 23:41:26
|
|
|
|
calimero
|
Cestitam placljiva..bas si nas obradovala bravo,bravo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.4.2014 11:52:32
|
|
|
|
baby_blue
|
Evo mene opet sa istim pitanjem. Da li neko zna, od vas ko je radio vto kod Ivanovica, da li rade u junu, i ustvari do kada rade? Posto sam cula da leti ne rade vto, vec samo kontrole. Pitam jer nikako da dobijem ciklus, vec sam se vise smorila...62. dan od poslednjeg Diferelina, a nemam ni naznake da cu dobiti...a moram da cekam taj dan, pa da im se tad javim, radi FET-a.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.4.2014 15:53:35
|
|
|
|
baby_blue
|
placljiva, i ja se pridruzujem cestitkama, naravno, sad tek procitah da ima razloga za slavlje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.4.2014 20:42:07
|
|
|
|
milica33
|
Pozdrav svima. Ja sam nova na ovoj temi. Zelim pre svega da cestitam svima koje su uspele da zatrudne. Isto tako zelim da podelim sa vama I moje iskustvo. Posle jedne neuspesne VTO I jedne neuspesne inseminacije, danas sam potvrdila trudnocu, drugom betom. Ja sam sve postupke radila u Segedinu, kod doktora Zadori. Moje pohvale za kliniku I doktora.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.4.2014 22:06:57
|
|
|
|
cekanje nadanje
|
ZNA LI NEKO KOLIKO POSTUPAKA INSEMINACIJE JE POTREBNO DA BI SE USLO U POSTUPAK ZA VTO? Ja sam uradila dve inseminacije IUI i obe su bile neuspesne. Inace imam 37god, a suprug 41, i kod mene i kod njega sve analize i pretrage su u redu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.4.2014 22:09:32
|
|
|
|
wivern
|
Tri inseminacije pa VTO postupak.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 22.4.2014 23:38:54
|
|
|
|
Chipsy
|
Baby, ja ti ne znam, javice se valjda Dunja! Milice, cestitam, i ja sam bila kod Zadorija u februaru, ali nazalost, neuspesno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.4.2014 0:42:11
|
|
|
|
milica33
|
Chipsy, samo ne gubi nadu. Mi smo prvi put jako neozbiljno shvatili VTO, ali je najveci problem bio smrtni slucaj nekoliko dana od transfera. To me je bas pogodilo. Ovog puta smo otisli sa idejom, ici cemo dok budemo imali para I dok ne dobijemo bebu. Iskreno, skroz nas je iznenadila beta. Pre svega sto sam imala krvarenje 8 I 9 dpt. Dr rekao da odmah vadim betu. Ja mislim da mi je najvise pomoglo sto sam 2 sata spavala nakon transfera, tamo kod njih. Bas spavala. Dr me probudio I sav nasmejan nije mogao da veruje. I isto mislim da mi je pomoglo sto sam lezala sve vreme, iako je savetovao samo 3 dana. Ja nisam mogla da ustanem iz kreveta od bolova. I da, uzela sam virak caj, I svaki dan ga pijem. I pre vto 2 meseca, a I sada sam nastavila. Ne kazem da bi to tebi pomoglo, ali meni znaci tudje iskustvo. Nama su svi rezultati bili super. A bebe nema 9 godina. Dr me samo pogledao, I rekao, necemo gubiti vreme (inseminacijama).... I eto, uspelo. Sta je kod vas problem? Kakvi su vasi rezultati?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.4.2014 9:42:45
|
|
|
|
plačljiva
|
Baby blue,ja znam da "Ivanovici" idu na kolektivni odmor u februaru i u avgustu...Da li rade VTO u junu julu najbolje da licno pozoves i pitaš...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.4.2014 10:18:50
|
|
|
|
Chipsy
|
Milice, mi smo imali jednu uspesnu VTO, ali, nazalost, beba nam ima velikih problema, pa bismo da dobijemo i zdravo dete, sto bi nas sve izvuklo iz ove preteske situacije. Meni se kod zadorija ne svidja sto daje mnogo malu stimulaciju pa nema nista da se zaledi, ne znam ni jednu curu koja je tamo zaledila. Kako je bilo kod tebe? Inace, stvarno je super pre svega covek, a verujem i doktor. Iznenadio me je sto nije rekao da mu je zao kad smo javili da nije uspelo. I ja sam imala krvarenje od 9.dana Nas problem je uzasan spermogram, toliko los da je mm morao dva puta da daje uzorak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.4.2014 10:53:05
|
|
|
|
micamica
|
Cestitke svima koji su ostvarili pozitivan rezyultat :D Ja radim drugu vto..juce sam imala punkciju u nedelju transfer,imala sam minimalnu dozu inekcija,dobila sam 5 jajnih celija,zanima me sta tu u srbiji preporucuju posle transfera,kako se ponasati,koliko odmarati?Nadam se da ce neko odgovoriti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.4.2014 11:32:49
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy isti problem ima i mm i u prvom postupku je i on je davao dva puta "materijal". Poslednji put smo uspeli da poboljsamo spermogram sa maticnim mlecom i semenkama, i bio je sav u frci da li ce opet morati iz dva puta ali nije. i bio je presrecan
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.4.2014 11:59:19
|
|
|
|
milica33
|
Chipsy, meni nije ni mogao da radi jacu stimulaciju, jer je sa mini mini minimalnom dozom dosao skoro do hiperstimulacije. Bilo je pitanje nastavka. Ali na kraju se sve ok zavrsilo. Sto se tice zamrzavanja, ja sam trazila ovog puta da zamrzne ako bude neki "visak", ali se moji embrioni nisu dovoljjno razvili. Imala sam 8 folikula, 6 jajnih celija, oplodjeno prvo samo 3, pa jos 3 sa zakasnjenjem, ali su prezivela samo 2. Ostali nisu uspeli da se razviju dovoljno da bi ih zamrzli. Iskreno, meni nije bio tezak postupak, mozda zbog te male stimulacije, ali su me jajnici dovoljno I ovako boleli. Bol tesko podnosim. Tako da je meni nekako I drago da ne forsira, a pri tom statistike kazu da je iz zamrznutih embriona samo 40% uspesnos, I jos na to dodaj samo 30% uspesnosti vto postupka, onda mi je bolje da mi cuva jajnike, I da lakse podnesem ceo postupak, nego da mi ih napuca, I zamrzava, a opet ne mora da uspe ni sa zamrznutim, a jajnici iscrpljeni. Ovo je samo moja teorija Moja sestra je radila 2 vto u NS-bezuspesno, a sada ima problema zbog "sprzenih" jajnika. Sto se tice spermograma, mi smo to resavali sa L-argininom I L karnitinom I Multivitaminima Twin Lab. sa 13% smo podigli na 49%. Zao mi je zbog bebe Bas se rastuzim kad cujem da se vec tako rano morate muciti. Ne znam sta je u pitanju, ali da li je posledica vto, ili nesto drugo?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.4.2014 13:13:39
|
|
|
|
Chipsy
|
Mislim da nije posledica vto. A kako mislis sprzeni? Gde je radila u NS? I meni je drago zbog zdravlja, ali nemam para da svaki put placam iznova. Mico, zar ti nisi nesto skoro bila u postupku? Wiv, jesu li tebi objasnjavali nesto oko toga, meni je Jelena endokrinolog rekla da tako slabi spermatozoidi mogu biti razlog neuspeha vto. Grlisa MM jadan, sta nije pio, sad smo na nekim cajevima od neke zene fitoterapeuta, pa cemo videti ima li pomaka.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.4.2014 13:39:05
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy i nama su rekli da je to jedan od mogucih razloga za neuspeh. Mi smo stigli do magicnih 200 000 sad poslednji put, e a zaboravih da kazem da je i prestao da pusi pored svega sto je uzimao.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 23.4.2014 13:49:59
|
|
|
|
ako
|
IZVORNA PORUKA: cekanje nadanje ZNA LI NEKO KOLIKO POSTUPAKA INSEMINACIJE JE POTREBNO DA BI SE USLO U POSTUPAK ZA VTO? Ja sam uradila dve inseminacije IUI i obe su bile neuspesne. Inace imam 37god, a suprug 41, i kod mene i kod njega sve analize i pretrage su u redu Mnogo puta sam naisla na komentare da su neophodne tri inseminacije pred vto ali samo da ti kazem moje iskustvo a to je da sam komisije prosla a da nismo ni radili inseminacije,kod oboje je sve u redu,kao I kod tebe. Tako da verujem da nema pravila,nego je to prosto praksa. Meni su je preporucili posle neuspesne vto,dok cekam sledeci pokusaj,da I to probamo...Nadam se da sam malo pomogla.Srecno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?