|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
15.4.2014 9:29:55   
vonavoj
iva11,samo da tako ostane!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2226
15.4.2014 9:47:02   
IVA 11
Uf Von, nadam se. Danas mi je 11 dpo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2227
15.4.2014 9:50:38   
babby
d.dan bazalke dobro je jos kod ni jedne nije stiglauser posted image mene juce celo popodne boleo donji deo stomaka ko da ce da stigne i evo danas paduser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2228
15.4.2014 9:53:16   
manjaa
Bravo Iva navijam da ostane i moja je 37.0 ne pada.Jutros sam radila test i opet je pokazao bledunjavu liniju doduše posle 10 min. Sutra ću konačno da znam do tad ću da odlepim user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2229
15.4.2014 9:59:10   
IVA 11
Manja, pa ti si trudna! user posted image Nema veze kakva je, samo da je ima! Bravooooo! Potvrdi i sjutra. Ali to je to! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 2230
15.4.2014 11:30:44   
Bebana17
Ivo, ja od srca navijam da ovaj tvoj lepi grafić pozeleni user posted image user posted image user posted image

Ana, gde si ti, kakvo je stanje kod tebe? Nadam se da je onaj pad bio privremen, i da je danas bolja situacija...

Ivanka, nešto je mnogo rano da ti dođe user posted image tj. rano mi taj tvoj pad temperature došao...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2231
15.4.2014 12:49:05   
IVA 11
Bebana, hvala ti puno! user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2232
15.4.2014 13:09:03   
ana07
Evo cure danasnjeg grafa

user posted image

Nisam radila test, mozda sutra ako ne dodje.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2233
15.4.2014 13:26:22   
manjaa
Ivo daj Bože da mi sutra bude potvrda user posted image Danas mi je u navratima kao neka muka i stalno mi krče creva, a nemam neku žeju da jedem. Zanosi me i danas, nisam dobila i nadam se da neću. ALIIIIII opet se čeka potvrda, do tada su sve ovo pusti snovi :) Sutra do podne bi trebalo da znam na čemu sam.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2234
15.4.2014 13:41:27   
IVA 11
Ana, ovdje sve upućuje na user posted image

(odgovor članu manjaa)
Direktna veza do poruke: 2235
15.4.2014 14:51:14   
ana07
Iva videcemo ovih dana. Nesto me sve strah da radim test, sve se mislim dobicu. Kontam da mi je rano da radim test, kad kazu da treba da bude 18 povisenih temperatura posle ovulacije. Ne znam ni sama.
Mnogo mi se svidjaju ove tvoje stepenice. Neka tako i ostane, samo neka idu na gore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2236
16.4.2014 5:25:11   
ana07
Cure ipak nije bilo potrebe da radim test. Spoting se pojavio sinoc, user posted image danas. Sledeci ciklus u nove pobede user posted image . Ostale devojke navijam user posted image user posted image jako , jako...

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2237
16.4.2014 7:41:21   
IVA 11
Ana user posted image Navijam za tebe da bude sledeći ciklus! user posted image Kod mene je manja jutros, ali imam nade dok ne padne skroz user posted image
user posted image

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2238
16.4.2014 7:42:14   
Ivanka 75
Jao Ana user posted image U napad na puza za koji dan user posted image

Kod mene nista, temp ista kao juce, 19dc... cekam...

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2239
16.4.2014 9:08:12   
madre

IZVORNA PORUKA: ana07

Cure ipak nije bilo potrebe da radim test. Spoting se pojavio sinoc, user posted image danas. Sledeci ciklus u nove pobede user posted image . Ostale devojke navijam user posted image user posted image jako , jako...

ana, bas mi se dopadao tvoj graf, bas sam juce pomislila da si sigurna da si trudnauser posted image tako je bilo i za ameliu prethocdni mesec...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2240
16.4.2014 9:29:05   
Ivanka 75
user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2241
16.4.2014 9:57:54   
IVA 11
Na, i meni je prošli mjesec dan pred M pala temperatura... Hoće li mi neko objasniti poslije koliko dana graf pozeleni? Gledala sam pozitivne grafove, svakome različito. user posted image

Direktna veza do poruke: 2242
16.4.2014 10:01:43   
Ivanka 75
Iva, pozeleni kad je test za trudnocu ili Beta test pozitivan, to se upise u graf i on onda pozeleni.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2243
16.4.2014 10:03:32   
madre
iva, posle 18 povisenih temperatura. takodje, ako stavis da ti je test ili beta pozitivna, on automatki pozeleni koji god da je dc.
to je ono sto sam ja uspela da pohvatam ovde iz teme. jos da pocnem da je merim i bicu pravi dr mr za BTuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 16.4.2014 10:06:20 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2244
16.4.2014 10:05:27   
IVA 11
Hvala puno user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2245
16.4.2014 20:15:03   
ana07
Cure hvala na podrsci user posted image . Mnogo znaci user posted image Naravno da cu u napad na muza, ovako bar imam razlog da budem dosadna a da ne misli da nisam normalna user posted image . Iva, Ivanka i ostale devojke navijam user posted image .

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2246
16.4.2014 22:32:36   
Ivanka 75
Ima da odstampam sve moje ff grafove (svih 6), ova 2 i onih 3 od pre 4 godine, pa da vidim sablon. Mislim da ce ovaj ciklus sto je danas pocro biti neki od onih normalnih.

(odgovor članu ana07)
Direktna veza do poruke: 2247
17.4.2014 8:15:18   
IVA 11
Stanje od jutros user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 2248
17.4.2014 8:57:30   
Ivanka 75
Iva user posted image Nije lose nije lose user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2249
17.4.2014 9:03:43   
ana07
Iva samo cutim i user posted image . Da te ne ureknem user posted image .

Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here