Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 11:26:36
|
|
|
|
Jole84
|
Tako su mi i rekli,da prijavim svaku promenu,izgleda se bebi žuri U svakom slučaju ovo je bila generalna proba i svi su bili uplašeni ko srne!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 12:14:51
|
|
|
|
degu
|
Daco divne vesti Jolence verovatno puče neki kapilar, neće bebana još nikud
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 13:03:30
|
|
|
|
Torbica
|
Daco
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 15:02:20
|
|
|
|
mika79
|
Daco od kako sam ostala sa endokrinologom se čujem telefonom i ona mi u zavisnosti od rezultata povećava ili smanjuje terapiju, do sada sam jednom mesečno vadila tsh, sada mi je rekla da ne moram do 28 nedelje. Tako da nemoj da ti bude problem što je telefonom. Jole moguće što kaže Degu da je neki kapilar pukao, dobro je što si odreagovala, malo smanji tempo da što duže izdržite zajedno mada nije strašno ni da se sada porodiš. Degu kako si sada, čitala sam da ti III tromesečje teže nego II?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 15:20:42
|
|
|
|
sansa
|
Kako ste mi trudnice..nikako da stignem da Vas iscitam sve ...ccestitam novim trudnicama...da nam brzo porastete Ja bila danas na pregled prvi put od kako sam ostala trudna bebac mi nisko i krupna nam je curica a stomak nemam uopste pa je hela da proveri kakvo je stanje dole. Grlic mi je razmeksan malo ali kaze da je to normalno obzirom da mi je druga trudnoca i da nosim nisko ali je zatvoreno sve ostalo sto treba da bude zatvoreno..pijem utrogestan i dalje 2x dnevno da i dalje drzimo sve zatvoreno i to je to ..cekakmo da prodju jos ova dva meseca. Ja samo da malo smanjim savijanje i podizanje mada ce to tesko biti jer me ne drzi mesto a i imam dete od 2 god ali sta je tu je Jel imamo neko slucaj sa razmeksalim grlicem , cisto da me uputi malo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 15:38:48
|
|
|
|
vonavoj
|
bila sam kod dr na vandredni pregled..prokrvarila sam..toliko sam se uplasila! moja dr nije radila,primila me neka mutava,pregledala,nista ne prica,kaze idi na uz ako je tamo sve ok dobices utrogestan..sreca na uz je sve ok,i dobila sam da ujutru pijem,a uvece stavljam... razlog krvarenja ne znam..niti mi je rekla da mirujem,ja kazem a bolovanje,a ona ce...necu ti sad ponovo ulaziti u tvoj predmet,trebala si da mi kazes!!eeeeeeeeeej.ja njoj da kazem! u cetvrtak cu ici kod moje dr! a sutra mi dolazi sestra iz HR,posle 6 meseci,a ja moram da mirujeeeeeeem!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 15:47:14
|
|
|
|
tillia
|
vonavoj,obavezno miruj i bice ok sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 15:49:58
|
|
|
|
vonavoj
|
trudicu se..pored cerke teze malo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 15:54:11
|
|
|
|
World
|
nemoj samo da se nerviras, lezi i miruj koliko mozes.. ja sam krvarila do 15. - 16. nedelje, bilo je bas neizvjesno, ali srecom proslo sve kako treba.. ni meni nisu uopste otkrili uzrok, uglavnom terapija je mirovanje.. proci ce to ubrzo...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 16:09:27
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 16:17:47
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Degu kako si sada, čitala sam da ti III tromesečje teže nego II? Kao da sam se vratila u prvo i sa simptomima i sa emocijama, za svaku sitnicu se rasplačem, već sam sama sebi dosadna al dobro, iskreno malo me hvata panika što se tako sve bliži, a mm je ostao bez posla i posao koji je čekao da počne od 1.4. je propao i to me baš muči. Znam da ćemo se snaći, samo eto, tužna sam što je tako. Von miruj i biće sve ok I ja sam krvarila malo, par dana i prošlo, važno je da je bebac ok.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 16:45:36
|
|
|
|
vonavoj
|
degu,opet isto! jel sad ne mirujes strogo?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 16:51:51
|
|
|
|
degu
|
ma jok tad sam prokrvarila i to je brljavilo 3 dana i stalo i od tad hvala Bogu ništa. Nek i tebi bude tako
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 18:42:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Nadam se! Sad me utrogestan osamutio! Koja si nedelja bila?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 18:43:16
|
|
|
|
daca77
|
Trudnicice, sta se ovo desava? Jole84, sacekaj jos koji dan pa da se druzimo na kafici
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 18:50:34
|
|
|
|
MakiJ
|
Ja sam krvarila od 7 nedelje pa do 14 mirovanje i utrogestan. Ja sam i inekcije primala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 19:03:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Von bas bezveze, dobro je da nije nsita strasno, bice sve ok ... Uzmi godisnji, dok ti ne daju bolovanje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 15.4.2014 20:57:37
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Nadam se! Sad me utrogestan osamutio! Koja si nedelja bila? Ja sam bila 8. nedelja, baš sam se bila prestravila Slobodno stavljaj utrogestan, ne moraš da ga piješ. Mene i sad ošamuti a koristim ga od početka.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 16.4.2014 10:26:49
|
|
|
|
vonavoj
|
i ja sam mislila da se krvarenje uglavnom desava u prvom tromesecju..kao prosla je opasnost! sutra cu da idem kod moje dr,da me pregleda i kaze kako da se ponasam i kad na kontrolu! danas imam samo braon tragove na papiru kad se obrisem,ali manje,kao koncici!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 16.4.2014 10:40:53
|
|
|
|
degu
|
Von, dešava se da se posteljica pomera u svoj stalni položaj i kako prelazi preko zida materice stvara hematomčiće koji moraju da ispadnu, tako sam ja to nešto shvatila. Moje krvarenje se desilo posle pregleda i posle truckanja kolima, jer nam je i grlić mnogo oset_ljiviji, pa čim ga nešto čačne može se desiti da malo prokrvari. Isto se može desiti posle odnosa. Važno je da staje i daje braon
< Poruku je uredio degu -- 16.4.2014 10:41:33 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 16.4.2014 10:48:41
|
|
|
|
mika79
|
Degu nadam se da će tm uskoro naći posao da se ne nerviraš još i oko toga. Von samo lezi što više možeš, kod krvarenja samo utrogestan i ležanje, biće sve ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 16.4.2014 10:58:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Odnose nismo imali od pocetka trudnoce ..bojim se! U pravu si ,mozda se posteljica pomera,nisko je usadjena..a treba da se podigne! Iznervirala me dr,sto nece nista da kaze,znam da ne zna tacno,ali da me umiri,objasni da se desava npr,zbog toga i toga... sad lezim,malko me bolucka dole,kao da mi je hladno (a i jeste),umotala sam se u cebe!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 16.4.2014 11:01:21
|
|
|
|
degu
|
Miko Von samo lezi. Ma dr-i su čudo, mene je ova dr-ka privatno naplašila sa nekim mogućim dijagnozama. Kad sam rekla posle državnom lekaru šta mi je rekla, čovek se iznervirao jer je to sve meni napričala a nije bila u stanju da napiše na izveštaju. Biće to sve dobro, al da je stres, jeste
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 16.4.2014 11:27:00
|
|
|
|
daca77
|
Von, samo miruj i bice sve ok. Ja se vratila iz DZ i hematologijie. Ostaje mi da sutra posetim hematologa cujem misljenje oko dalje primene Fraxija i kontrole. Jole84, moraces zeta da potrazis na drugu stranu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 16.4.2014 11:35:11
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao drugarice Joj Dacika a ceo dan se juče zezam s mm koliko smo zarozili sobu i sve stvarčice i da bi bilo baš belaja da kažu da je uz pogrešio kad ono kod Lo mi omašio zetka Ma samo nek je ona prošla dobro a iznenađenje je baš lepo hihihi Kako si ti,jel si rekla na poslu? Von samo leškari biće sve ok Ljub za sve
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?