Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:30:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Suzan, Dunja .. pogubih se
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:31:43
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:33:16
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Suzan, Dunja .. pogubih se Ahahahaha! NAdo, pored Suzan, dobra mi je i Linda Fransis Li, a i Kerol Metjuz.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.2.2014 20:49:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Upravo gledam sta ima novih filmova i vidim da su snimili Kradljivicu knjiga. Sad ga skidam, inace sam procitala knjigu i stvarno je sjajna. Definitivno za preporuciti
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.2.2014 22:02:22
|
|
|
|
NadaR
|
Daa , zaista je odlicna Kradljivica. Ja izbjegavam da gledam filmove snimljene po knjigama koje su mi se jako dopale jer se skroz iznerviram I cijelo vrijeme svadjam sa tv-om. Inace,imam Kradljivicu u pdf-u . Mogu poslati ako neko zeli.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 11:46:21
|
|
|
|
Jole84
|
Nado pošalji meni,baš mi se nešto čitka ovih dana Kaluđer me je skroz smorio
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 11:47:48
|
|
|
|
Наташица
|
скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 11:49:20
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Наташица скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра. Ja obo-ža-vam Sandru Braun. Samo nema baš puno njenih prevedenih knjiga.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 11:56:22
|
|
|
|
Наташица
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Наташица скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра. Ja obo-ža-vam Sandru Braun. Samo nema baš puno njenih prevedenih knjiga. ова је баш занимљива и прочитала сам је у даху. штета што их нема преведених, ако можеш на енглеском читати потражи на ибеју. рецимо, ја волим Данијелу Стил. свидјела ми се од ње књига Дух и ево сад читам Поштуј себе, за сада ми је добра.
< Poruku je uredio Наташица -- 25.2.2014 11:59:06 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 17:41:20
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Upravo gledam sta ima novih filmova i vidim da su snimili Kradljivicu knjiga. Sad ga skidam, inace sam procitala knjigu i stvarno je sjajna. Definitivno za preporuciti Gledala sam film, bas pre neki dan i bas mi se svideo. A knjigu nisam procitala, ali cula sam da je odlicna...
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 18:33:09
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR I, konačni utisak, predivna je! Meni se čini da je malo snažnija od "A planine odjeknuše" ( mada, možda imam takav utisak zato što mi je ova svežija), ali obe su divne zaista IZVORNA PORUKA: dunja RR Uf, uf, završavam uskoro Hiljadu čudesnih sunaca, idi bre, plačem ko kiša .. za sada odlična, čekam kraj .. IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Didy Svideće ti se sigurno ako su ti se druge dve njegove svidele. Meni je najviše legla "A planine odjeknuše". " Samo sam ovu čitala za sada, nadam se da će mi se svideti i ova druga Meni je "A planine odjeknuše" baš moćna i najviše mi se sviđa jer nema toliko eksplicitnih opisa strahota rata kao u ove prve dve. Meni je od svih Hoseinijevih knjiga "Lovac na zmajeve" najbolja knjiga, mada su sve dobre, citala sam i PLanine, ali Lovac je neprevazidjena.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 23:03:36
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Nado pošalji meni,baš mi se nešto čitka ovih dana Kaluđer me je skroz smorio Jole ,sibni mi mejl na pp ili link na fb da te nadjem.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 23:09:46
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Наташица скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра. Ja obo-ža-vam Sandru Braun. Samo nema baš puno njenih prevedenih knjiga. Aaaa , Sandra! Nisam citala tu zamjenu . Bas cu potraziti . Dopala mi se Gorkoslatka kisa, Skrivene vatre, Vreli dani u Hejvenu . Volim te tako , ubistvo ,istraga I lagana ljubavna prica u pozadini .
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.2.2014 9:54:48
|
|
|
|
Наташица
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Наташица скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра. Ja obo-ža-vam Sandru Braun. Samo nema baš puno njenih prevedenih knjiga. Aaaa , Sandra! Nisam citala tu zamjenu . Bas cu potraziti . Dopala mi se Gorkoslatka kisa, Skrivene vatre, Vreli dani u Hejvenu . Volim te tako , ubistvo ,istraga I lagana ljubavna prica u pozadini . хехехе....изгледа да је Нада највише воли, за пола књига ни не знам :)
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.2.2014 10:40:42
|
|
|
|
New Mom
|
Natasice, prevedeno sam nasla od Sandre: Vreli dani u Hejvenu Kobna zamena Zavist Pat pozicija Rikoset Prljava igra Gde ima dima Najskrivenije tajne Dugo cekanje Belo usijanje Odjeci proslosti Ledena opasnost Ima sad i neka nova al nisam stigla da je nabavim.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.2.2014 11:01:02
|
|
|
|
Наташица
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Natasice, prevedeno sam nasla od Sandre: Vreli dani u Hejvenu Kobna zamena Zavist Pat pozicija Rikoset Prljava igra Gde ima dima Najskrivenije tajne Dugo cekanje Belo usijanje Odjeci proslosti Ledena opasnost Ima sad i neka nova al nisam stigla da je nabavim. хвала, драга. баш ћу да погледам у књижари код нас. можда пронађем неку од ових.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.2.2014 18:38:51
|
|
|
|
Lu
|
Ja trenutno čitam "Američki Derviš", tek sam počela i nekako osjećm da će biti zanimljivo. Jel neko čitao? Mene ovaj pisac Ajad Aktar podsjeća na Haleda Hoseinija.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 10:15:54
|
|
|
|
lelaigor
|
Trenutno čitam Fifty Shades of Grey od E L James.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 12:32:12
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Trenutno čitam Fifty Shades of Grey od E L James. Nadam se da ti je mm u blizini Čini mi se da ću ih ponovo čitati hehe
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 12:35:02
|
|
|
|
branki*
|
ja danas uzela-House Rules od Jodi Picoult.jedva cekam da pocnem da je citam,em sto je na engleskom,a od faxa nisam nista na engleskom citala,em sto govori o momku koji ima aspergerov sindrom.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 12:40:21
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: lelaigor Trenutno čitam Fifty Shades of Grey od E L James. Nadam se da ti je mm u blizini Čini mi se da ću ih ponovo čitati hehe Jeste, i veoma je srećan što čitam tu knjigu.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 14:04:42
|
|
|
|
NadaR
|
Meni je drazi Gideon Kros od Greja . Procitala sam prije koji dan Glad kao ni jedna druga . Vampiri I vukodlaci, previse seksa , premalo desavanja .
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 15:23:59
|
|
|
|
superm
|
'Rukopis otkriven u Akri', Paulo Koeljo 'Tako zamisljam nebo', Mika Antic
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 20:57:29
|
|
|
|
doktorkakristal
|
meni je pedest nijansi siva ocajna knjiga,procitala sam je jer me zanimalo posto su svi o tome pricali i gadno se razocarala,totalno nerealna,cisto gubljenje vremena,sto rece jedna javna licnost 'pisala je isfrustrirana domacica zeljna dobrog je...'
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 21:16:42
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, dobro, ukusi su različiti. Ja o njima nikad ne volim da raspravljam. I apsolutno ne smatram da je knjigu pisala isfrustrirana domaćica željna dobrog je****, jer bih onda i za druge pisce imala štošta da kažem... Kao kad buh rekla da je psihopata pisao horor.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.