Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 18.1.2014 18:42:46
|
|
|
|
Sanchy
|
Slazem se za Kaludjera..,dobra knjiga,svakako procitati..sto se tice Lovca na zmajeve,Hiljadu cudesnih sunaca jako teske knjige,dobro napisane,za procitati u jednom dahu ali su meni bas tesko pale pa odlazem A planine odjeknuse,stoji mi u polici a je se bavim i dalje mongolima(Igulden Kon Osvajac),,ko voli istorijske,preporucujem..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.1.2014 11:35:37
|
|
|
|
dunja RR
|
I, konačni utisak, predivna je! Meni se čini da je malo snažnija od "A planine odjeknuše" ( mada, možda imam takav utisak zato što mi je ova svežija), ali obe su divne zaista IZVORNA PORUKA: dunja RR Uf, uf, završavam uskoro Hiljadu čudesnih sunaca, idi bre, plačem ko kiša .. za sada odlična, čekam kraj .. IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Didy Svideće ti se sigurno ako su ti se druge dve njegove svidele. Meni je najviše legla "A planine odjeknuše". " Samo sam ovu čitala za sada, nadam se da će mi se svideti i ova druga Meni je "A planine odjeknuše" baš moćna i najviše mi se sviđa jer nema toliko eksplicitnih opisa strahota rata kao u ove prve dve.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.1.2014 11:43:35
|
|
|
|
pari
|
slažem se dunja! obe fantastične!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.1.2014 12:03:49
|
|
|
|
pandina
|
Ne smem ni da zadjem u ovu temu, ima tri godine kako nista nisam citala van strucne literature, a bas sam zeljna toga...Stoje mi jos neotvorene na polici i knjige koje sam dobila za pretprosli rodjendan ....Nemam vremena, verujte...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 30.1.2014 15:17:52
|
|
|
|
mama micki
|
Evo jedne dobre, ja je upravo privodim kraju. "Pronađi mir u svojoj duši" - Andrej V. Kurpatov Tu su još i "Put kojim se ređe ide" - Skot Pek i naravno "Mi deca sa stanice Zoo"
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2014 13:10:31
|
|
|
|
lajla
|
Procitala sam Kolibu davno,na mene je ostavila jak utisak-pozitivan.Skoro sam procitala i Raskrsce...Obe knjige su mi jako dobre,mada je Koliba ipak bolja..
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2014 14:02:45
|
|
|
|
Mama.Veki
|
IZVORNA PORUKA: lajla Procitala sam Kolibu davno,na mene je ostavila jak utisak-pozitivan.Skoro sam procitala i Raskrsce...Obe knjige su mi jako dobre,mada je Koliba ipak bolja.. I ja sam procitala obe, ali Koliba mi je daaaaleko bolja od ove Raskrsce. Cak sta vise, Raskrsce mi je bila bas dosadna. Trenutno (tj. vec neki mesec,dva, tri ) citam dve-tri knjige istovremeno. Sneg -Orhan Pamuk i Rukopis iz Akre - Paulo Koeljo i jos neku o podizanju decijeg samopoverenja. I Sneg i Rukopis iz Akre su mnogo dobre knjige na svoj nacin (stigla sam do pola i vise :)) ali eto nikako da ih zavrsim. Da napomenem da nisam bas ljubitelj Koelja, ali ova knjiga mi je bas puna mudrosti. Moja preporuka. A uz Sneg jednostavno treba da se koncentrises i da se prepustis da te knjiga odnese u srediste zbivanja. Svidja mi se stil pisanja, jednostavna je a duboka Nadam se da cu je zavrsiti do leta, nekako ne mi ide da je citam, a napolju 40 stepeni Edit> jak utisak su mi ostavile knjige - Papa Jovana - Memoari jedne gejse i naravno klasika, Ana Karenjina
< Poruku je uredio Mama.Veki -- 21.2.2014 14:16:24 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2014 14:13:33
|
|
|
|
emicaa
|
ja imam malo cudan ukus kad su knjige u pitanje,OBOZAVAM trilere i do sad su me bas bas odusevila Hirurg,Covjek iz sjene i Plavi dim ali i Da VIncijev Kod sam procitala pet puta otprilike
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2014 14:19:06
|
|
|
|
Didy
|
Meni se sviđa kako Orhan Pamuk piše (inače me baš privlači orijent, pa mi se uglavnom sviđa i tematika), a od Koelja su mi neke knjige legle, a neke su mi bile baš prazne i površne. Slažem se da Pamuk nije knjiga za plažu i za 40 stepeni, Koeljo bi mogao da prođe.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2014 14:24:19
|
|
|
|
emicaa
|
didy procitaj Sapat orijenta,mozda bi ti se mogla svidjet
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2014 14:25:25
|
|
|
|
Didy
|
Emice, nikad čula za knjigu. Moraću prvo da proguglam, pa je možda i pročitam. Hvala za preporuku.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2014 14:43:43
|
|
|
|
emicaa
|
nista,ako procitas javi kakva ti je
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.2.2014 22:06:04
|
|
|
|
milicicak
|
Tocak vremena, ceo serijal i naravno
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.2.2014 10:47:54
|
|
|
|
NadaR
|
Juce sam zavrsila Svjedokinju , NRoberts. Nista sad prosvjetljujuce ali dobra prica o djevojci koja dvanaest godina bjezi ruskoj mafiji jer je bila svjedok ubistva kao I korumpiranim agentima FBI. Vremenom se usavrsila u mijenjanju identiteta I izgleda. Belaj je kad se dopadne lokalnom serifu u malom gradicu pa on pocne da kopa . Prilicno zanimljivo I lako stivo.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.2.2014 12:05:38
|
|
|
|
superm
|
Bilo koja knjiga Moma Kapora. Preporucila bih 'Ona i off price'.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.2.2014 16:20:22
|
|
|
|
superm
|
Probajte- Nik Hornbi ili dobra stara klasika Jane Austin- Dzejn Ostin
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.2.2014 16:25:49
|
|
|
|
superm
|
Mada i Miris kise na Balkanu sam citala sa velikim zanimanjem...
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.2.2014 23:29:59
|
|
|
|
superm
|
A sada ponajcesce citam decje price
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 12:12:16
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: superm Probajte- Nik Hornbi Meni se on dopao svojevremeno. A dobro su i ekranizacije nekih njegovih knjiga uradili. Ne znam da li sam već pisala, meni je skroz legao Alesandro Bariko, skroz otkačen stil pisanja ima. I tematike su mu najčešće takve. A to da u poslednje vreme najviše čitam dečje priče i bajke i literaturu o odgoju dece ne mogu da osporim nikako.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:09:44
|
|
|
|
NadaR
|
Procitala sam Svi ljudi Reta Batlera . Uopste mi se nije dopalo a toliko su nahvalili. Blijeda kopija .
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:11:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja uzela iz biblioteke Koelja, i to dve njegove, i uzela Papa Jovanu, pojma nema šta me tu čeka, ali vidim da je hvalite. Sa njom aam krenula, pročitala nekih 30-ak strana, i dopada mi se stiil za sada, videćemo kasnije ..
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:12:03
|
|
|
|
lelaigor
|
Ta divna Ledi - Suzan Elizabet Filips. Čiklit, ali vredi pročitati. Inače, svaka Suzanina knjiga pršti od sexa ali i od lepe ljubavne priče.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:16:47
|
|
|
|
NadaR
|
Nju obavezno citam kad sam u bljaks fazama . Uvijek oraspolozi I dobro se nasmijem . Kad vec pomesnusmo te opustajuce , jako volim Lisu Klejpas I Dzuli Garvud .
< Poruku je uredio Nada RR -- 23.2.2014 23:18:57 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:22:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Jel' na Suzan misliš ili na te što je Dunja spomenula?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:25:58
|
|
|
|
NadaR
|
Aha, Suzan !
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.