Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:30:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Suzan, Dunja .. pogubih se
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:31:43
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2014 23:33:16
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Suzan, Dunja .. pogubih se Ahahahaha! NAdo, pored Suzan, dobra mi je i Linda Fransis Li, a i Kerol Metjuz.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.2.2014 20:49:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Upravo gledam sta ima novih filmova i vidim da su snimili Kradljivicu knjiga. Sad ga skidam, inace sam procitala knjigu i stvarno je sjajna. Definitivno za preporuciti
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.2.2014 22:02:22
|
|
|
|
NadaR
|
Daa , zaista je odlicna Kradljivica. Ja izbjegavam da gledam filmove snimljene po knjigama koje su mi se jako dopale jer se skroz iznerviram I cijelo vrijeme svadjam sa tv-om. Inace,imam Kradljivicu u pdf-u . Mogu poslati ako neko zeli.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 11:46:21
|
|
|
|
Jole84
|
Nado pošalji meni,baš mi se nešto čitka ovih dana Kaluđer me je skroz smorio
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 11:47:48
|
|
|
|
Наташица
|
скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 11:49:20
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Наташица скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра. Ja obo-ža-vam Sandru Braun. Samo nema baš puno njenih prevedenih knjiga.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 11:56:22
|
|
|
|
Наташица
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Наташица скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра. Ja obo-ža-vam Sandru Braun. Samo nema baš puno njenih prevedenih knjiga. ова је баш занимљива и прочитала сам је у даху. штета што их нема преведених, ако можеш на енглеском читати потражи на ибеју. рецимо, ја волим Данијелу Стил. свидјела ми се од ње књига Дух и ево сад читам Поштуј себе, за сада ми је добра.
< Poruku je uredio Наташица -- 25.2.2014 11:59:06 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 17:41:20
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Upravo gledam sta ima novih filmova i vidim da su snimili Kradljivicu knjiga. Sad ga skidam, inace sam procitala knjigu i stvarno je sjajna. Definitivno za preporuciti Gledala sam film, bas pre neki dan i bas mi se svideo. A knjigu nisam procitala, ali cula sam da je odlicna...
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 18:33:09
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR I, konačni utisak, predivna je! Meni se čini da je malo snažnija od "A planine odjeknuše" ( mada, možda imam takav utisak zato što mi je ova svežija), ali obe su divne zaista IZVORNA PORUKA: dunja RR Uf, uf, završavam uskoro Hiljadu čudesnih sunaca, idi bre, plačem ko kiša .. za sada odlična, čekam kraj .. IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Didy Svideće ti se sigurno ako su ti se druge dve njegove svidele. Meni je najviše legla "A planine odjeknuše". " Samo sam ovu čitala za sada, nadam se da će mi se svideti i ova druga Meni je "A planine odjeknuše" baš moćna i najviše mi se sviđa jer nema toliko eksplicitnih opisa strahota rata kao u ove prve dve. Meni je od svih Hoseinijevih knjiga "Lovac na zmajeve" najbolja knjiga, mada su sve dobre, citala sam i PLanine, ali Lovac je neprevazidjena.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 23:03:36
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Nado pošalji meni,baš mi se nešto čitka ovih dana Kaluđer me je skroz smorio Jole ,sibni mi mejl na pp ili link na fb da te nadjem.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.2.2014 23:09:46
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Наташица скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра. Ja obo-ža-vam Sandru Braun. Samo nema baš puno njenih prevedenih knjiga. Aaaa , Sandra! Nisam citala tu zamjenu . Bas cu potraziti . Dopala mi se Gorkoslatka kisa, Skrivene vatre, Vreli dani u Hejvenu . Volim te tako , ubistvo ,istraga I lagana ljubavna prica u pozadini .
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.2.2014 9:54:48
|
|
|
|
Наташица
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Наташица скоро прочитала Сандра Браун - Кобна Замена. ко воли мистерију и кримиће, можда му се свиди. мени је добра. Ja obo-ža-vam Sandru Braun. Samo nema baš puno njenih prevedenih knjiga. Aaaa , Sandra! Nisam citala tu zamjenu . Bas cu potraziti . Dopala mi se Gorkoslatka kisa, Skrivene vatre, Vreli dani u Hejvenu . Volim te tako , ubistvo ,istraga I lagana ljubavna prica u pozadini . хехехе....изгледа да је Нада највише воли, за пола књига ни не знам :)
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.2.2014 10:40:42
|
|
|
|
New Mom
|
Natasice, prevedeno sam nasla od Sandre: Vreli dani u Hejvenu Kobna zamena Zavist Pat pozicija Rikoset Prljava igra Gde ima dima Najskrivenije tajne Dugo cekanje Belo usijanje Odjeci proslosti Ledena opasnost Ima sad i neka nova al nisam stigla da je nabavim.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.2.2014 11:01:02
|
|
|
|
Наташица
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Natasice, prevedeno sam nasla od Sandre: Vreli dani u Hejvenu Kobna zamena Zavist Pat pozicija Rikoset Prljava igra Gde ima dima Najskrivenije tajne Dugo cekanje Belo usijanje Odjeci proslosti Ledena opasnost Ima sad i neka nova al nisam stigla da je nabavim. хвала, драга. баш ћу да погледам у књижари код нас. можда пронађем неку од ових.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.2.2014 18:38:51
|
|
|
|
Lu
|
Ja trenutno čitam "Američki Derviš", tek sam počela i nekako osjećm da će biti zanimljivo. Jel neko čitao? Mene ovaj pisac Ajad Aktar podsjeća na Haleda Hoseinija.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 10:15:54
|
|
|
|
lelaigor
|
Trenutno čitam Fifty Shades of Grey od E L James.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 12:32:12
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Trenutno čitam Fifty Shades of Grey od E L James. Nadam se da ti je mm u blizini Čini mi se da ću ih ponovo čitati hehe
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 12:35:02
|
|
|
|
branki*
|
ja danas uzela-House Rules od Jodi Picoult.jedva cekam da pocnem da je citam,em sto je na engleskom,a od faxa nisam nista na engleskom citala,em sto govori o momku koji ima aspergerov sindrom.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 12:40:21
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: lelaigor Trenutno čitam Fifty Shades of Grey od E L James. Nadam se da ti je mm u blizini Čini mi se da ću ih ponovo čitati hehe Jeste, i veoma je srećan što čitam tu knjigu.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 14:04:42
|
|
|
|
NadaR
|
Meni je drazi Gideon Kros od Greja . Procitala sam prije koji dan Glad kao ni jedna druga . Vampiri I vukodlaci, previse seksa , premalo desavanja .
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 15:23:59
|
|
|
|
superm
|
'Rukopis otkriven u Akri', Paulo Koeljo 'Tako zamisljam nebo', Mika Antic
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 20:57:29
|
|
|
|
doktorkakristal
|
meni je pedest nijansi siva ocajna knjiga,procitala sam je jer me zanimalo posto su svi o tome pricali i gadno se razocarala,totalno nerealna,cisto gubljenje vremena,sto rece jedna javna licnost 'pisala je isfrustrirana domacica zeljna dobrog je...'
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.4.2014 21:16:42
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, dobro, ukusi su različiti. Ja o njima nikad ne volim da raspravljam. I apsolutno ne smatram da je knjigu pisala isfrustrirana domaćica željna dobrog je****, jer bih onda i za druge pisce imala štošta da kažem... Kao kad buh rekla da je psihopata pisao horor.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.