Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 22:09:25
|
|
|
|
Ana13
|
Daco, cestitam Samo da znas da meni ovo nije iznenadjenje. Nekako sam ovaj put znala da je to to,samo sam cekala i ti da saznas Ljubim te puuuno,puunoo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 22:49:19
|
|
|
|
plačljiva
|
Mina ja nisam primala u prošloj VTO superfakt uopšte,a kamoli posle aspiracije...Gde radiš VTO? Sanjalice1980,još malo Ljubim vas sve...Da li ćemo ja,sanjalica i mina biti aprilske
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 22:53:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Hocemo Placljiva
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 23:03:46
|
|
|
|
plačljiva
|
Sanjalice1980 navijam jakoooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 30.3.2014 23:19:02
|
|
|
|
wivern
|
Nego sta nego hocete, lepo nam je krenuo ovaj mart, sad ce da se nastavi i april...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 7:55:47
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Daco, cestitam Samo da znas da meni ovo nije iznenadjenje. Nekako sam ovaj put znala da je to to,samo sam cekala i ti da saznas Ljubim te puuuno,puunoo Hvala, Ana Fibi, samo miruj i bice sve ok. A meni preostaje da se primirim do veceras, posto cu betu raditi tek pri povratku s posla.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 9:05:36
|
|
|
|
mina@
|
Sutra u 16 h radim aspiraciju, jutros u 4 primila sam stop. Ako sve bude bilo kako treba, a ja se tome nadam, treceg dana vratice mi a petog dana jednu , i napomenuo mi je dr. Da dan posle vracanja primam jos jedan superfekt, zato pitam da li ste i vi tako primile, ali valjda zna dr sta radi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 9:45:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
Mina navijamo Fibi nadam se da ce biti sve ok sad kad je krvarenje stalo ! Dobro jutro Daco . Sta li ti se mota po glavi kao novopecenoj trudnici? Jesi li se opasuljila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 9:59:13
|
|
|
|
daca77
|
Maslackic, ja se prosto divim sebi i svojoj smirenosti... Samo da izadje na dobro
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 10:02:50
|
|
|
|
Fibi82
|
Hvala Daco.. A mogla bi i ti da se primiris, posao neka ceka i ti miruj..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 10:46:25
|
|
|
|
daca77
|
Fibi, moracu da radim do prvog UZ, ako sve bude kako treba.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 10:50:39
|
|
|
|
wivern
|
Daco i bolje da radis, manje ces imati vremena za razmisljanje. A prvi uz je ionako vrlo brzo, za dve nedelje Fibi nadam se da je krvarenje potpuno stalo i da sada mozes da uzivas na miru. Mina drzim palceve za
< Poruku je uredio wivern -- 31.3.2014 10:55:18 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 10:55:28
|
|
|
|
Cecana
|
Daco čestitam od srca, želim ti lepu i laku trudnoću. Navijam jako za ostale cekalice bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 11:04:39
|
|
|
|
Štetica
|
Daco jesi li se upisala u prvi razred?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 11:06:23
|
|
|
|
daca77
|
Hvala Stetice, nisam se upisala... Vrtim se ispred skole
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 11:32:10
|
|
|
|
smejalica88
|
Drage moje imam pitanjce za vas,pijem mikrogin trenutno i posle nedelju dana pocela je glava puno svakog dana da me boli,i to bas imam jake glavobolje,sta mislite da uradim? da li da pozovem da pitam kliniku? A inace treba da ga pijem do 14 aprila,a 7 treba da idem za nis
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 12:15:38
|
|
|
|
pipi_coco
|
Tek sad vidjeh lijepe vijesti Dacoooo čestitam ti od srca, jako sam sretna zbog tebe Ti si već prvačić đaba ti ta šetnja oko škole I ostalim VTO zmajevima želim što skoriji upis u prvi razred.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 12:19:39
|
|
|
|
Lepterija
|
Smejalice, normalna pojava. Dosta nas je mucilo istu muku, nema svrhe da zoves. Kupi biljnu rosu pa utrljavaj na celo, ja je i u trudnoci koristim protiv glavobolje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 12:43:00
|
|
|
|
Fibi82
|
Malte ne je stalo wivern, tek po koja kap kada idem u wc, radila sam betu jutros, popodne cu znati sta i kako dalje.. I da li da uzivam..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 12:52:53
|
|
|
|
alex88
|
Fibi,uzivaces naravno sa svojom bebicom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 13:00:27
|
|
|
|
plačljiva
|
Fibi82 biće to dobro navijam jako,najače
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 13:06:20
|
|
|
|
mika79
|
Fibi mislimo na tebe i držimo ti fige
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 13:19:32
|
|
|
|
wivern
|
Fibi nego sta nego ces da uzivas, bice to sve ok....cekamo lepu betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 15:04:08
|
|
|
|
mamica3
|
daco cestitam od srca,samo da znas da si uljepšala dan...zelim ti sto laksu trudnocu,uzivaj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 31.3.2014 16:25:55
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Fibi Nestrpljive smo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Повратак на посао након породиљског одсуства.AdminСа којим изазовима се суочавате када се вратите на посао након породиљског одсуства?Немам проблем да се вратим на посао. (
0%)
Преоптерећење и недостатак енергије. (
0%)
Прилагођавање иновацијама и променама на радном месту. (
0%)
Страх од губитка посла. (
0%)
Проблеми у равнотежи између посла и породице. (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!