Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime čistite nosić? 11.3.2013 16:41:50
|
|
|
|
isidora88
|
mi mateji koristimo onaj sto ide na usta, taj nam se najbolje pokazao, a pre toga mu stavim fizioloski
|
|
RE: Čime čistite nosić? 11.3.2013 16:44:51
|
|
|
|
Didy
|
Moji oboje znaju da duvaju nos, Stefan izduva iz tabana, nista ne bi bolje izvuklo od toga kako on sam izduva, a Sofija je videla od njega i samo ide i izduvava, cak i kad ne trazis, tako da nama ta sisaljka zadovoljava, a imamo i tu za usisivac, ali slabije je koristimo.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 11.3.2013 18:28:58
|
|
|
|
mica0
|
jovice??
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 12.3.2013 11:01:36
|
|
|
|
malenac76
|
mi spricamo nisita sprej redovno i ocistim ako sta ima sa stapicima :)
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 12.3.2013 11:31:03
|
|
|
|
Figaro88
|
Fizioloskim,onda izduva nosic pa stapicima.A dok nije znala da izduva koristili smo onu pumpicu na baterije,meni se uzasno gadi sa tom za usta
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.3.2013 21:36:14
|
|
|
|
mica0
|
Koristi li neko NOSKA? Ja ga kupih po preporuci dr ali kad vidoh da se prikljuci na usisivac siznuh
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 20.3.2013 9:43:27
|
|
|
|
slavica.
|
Kod nas je mm zaduzen za ciscenje nosa. David mrzi da cisti nos,pa sam ja taj deo posla zato tako velikodusno prepustila tati ;) Koristimo onu pumpicu sto ide u usta,doktorka nam je tu preporucila kao najbolju,pre toga smo imali neku chicco koja se samo stisne,ali od nje nema nista. A ta sto ide u usta,nema tu nista gadno. Nema sanse da to stigne u usta. Ima to svoj deo gde odlazi :)
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 20.3.2013 13:12:42
|
|
|
|
cockic
|
slavice ima sanse kad je dete veliko,a ne zna da izduva.moj peki je tek naucio oko 2 rodjendana da duva nos.a do tada pumpica.isto sam izlacila.samo sam ja imala chicco za izvlacenje sto mama vuce.i ona je najbolja bolja od ostalih takvih.mada je isto skupa do 1500din je sad sigurno.a kupuju se i rezervni delovi i za nju.valjda oni vrhovi se menjaju posle nekog vremena. kako dete raste ta kolicina sekreta iz nosa je veca i gadnija.mi kupili elektricnu i zadovoljna sam.slomila jedan deo jesam.ali nekako iskopasmo rezervni.tj.namolismo ih.ja imam inhalator i za njega ima svaki rezervni deo da se kupi.zvala sam i pitala.a za ovo se bas tesko nalazi.a sad vec pazim kako ga uoptrebljavam. onaj za usisivac nemam a hvale i njega.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 20.3.2013 13:39:03
|
|
|
|
Olga75
|
pa ja sam jos prosle godine , bila je uveliko 3 godine par puta morala da izvlacim i nije stiglo do usta nislim da je ta najbolja jer nema buke da prepadne bebu a one se svakako bune , pa stavlja im se u nosic kojesta i taj aspirator smo koristili baaas dugo , kazem do trece godine sad zna da ga izduva onako , radnicki
|
|
RE: Čime čistite nosić? 20.3.2013 15:17:51
|
|
|
|
jovicaa
|
e mico mislim da mi imamo noska, nama je super, maksimu samo time vadimo sline. od drugog meseca, otkad smo kupili njega, ne pada mi na pamet da uzimam u ruke ponovo onu pumpicu na vucu... mada kontam da ce nam i ona jos sluziti, nekad a aleksu nema sanse da se izvlace sline ,bezi kao djavo od krsta i tuce se
< Poruku je uredio jovicaa -- 20.3.2013 15:18:57 >
|
|
RE: Čime čistite nosić? 22.3.2013 15:49:01
|
|
|
|
cockic
|
chicco pumpica za izvlacenje ona sto mama vuce je direkt kad je dete vece,moze da proce kroz crevce. a ova malo losija od 400din ispade i bolja jer sa njoj nemoze.a ovo je chicco sa kojom sve prodje krzo crevce.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 22.3.2013 15:52:02
|
|
|
|
cockic
|
klic
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 22.3.2013 15:52:32
|
|
|
|
cockic
|
ja nersto pogresi lena me vuce.nema veze posle cu
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 14.11.2013 17:41:58
|
|
|
|
buds_of_may
|
Mi smo prvo koristili obicnu pumpicu na vakuum, i to ne vadi nista, mozda neki slinac tvrd na vrhu nosa, onda ovaj sto ja vucem, i to zaista vadi i one dublje, ali je detetu jako traumaticno, a i meni. Nemam onaj za usisivac, ali smo sad dobili i ovaj elektricni, ali on opet vadi samo s vrha nosa, nista iznutra... Moje dete je stalno slinavo sa 3 meseca tako da nama nazalost jedino ovaj sto ja vucem radi...
|
|
RE: Čime čistite nosić? 14.11.2013 18:10:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam u početku koristila čikovu pumpicu ali nije imala crevce,i ništa mi nije pomoglo pa sam kupila neku što ima crevo i ta mi je dosta pomogla.Najčešće dete prvo išmrknem,pa mu onda u nosić sipam koju kap fiziološkog rastvora i onda izvučem sline uz pomoć aspiratora tj. te pumpice
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 14.11.2013 18:49:10
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja sam u početku koristila čikovu pumpicu ali nije imala crevce,i ništa mi nije pomoglo pa sam kupila neku što ima crevo i ta mi je dosta pomogla.Najčešće dete prvo išmrknem,pa mu onda u nosić sipam koju kap fiziološkog rastvora i onda izvučem sline uz pomoć aspiratora tj. te pumpice Ista stvar. Tako smo i mi dok nije naučio sam da izduva nosić.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 15.11.2013 13:18:20
|
|
|
|
minnica
|
Koristimo Marisol u spreju i Chicco Physio Clean aspirator. Prvo naprskam, pa izvučem sekret iz nosa.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 24.1.2014 15:48:36
|
|
|
|
zdrav
|
Jel ima neko iskustva sa urodjenim stridorom?
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 27.1.2014 21:46:33
|
|
|
|
Sesilija 83
|
evo ja da pohvalim Physiomer babu morsku vodu i njihovu pumpicu za izvlacenje, pumpica je mnogo bolja od klasicne( model koji se izvlaci usthima) jer je deo za nos silikonski i mnogo je tanji tako da moze i u bebin maleni nos... a. sprej je super bolji mi je od fizioloskog i bebisola( oni su isto) a ima gore kao sprej i lako se dozirA jakoristom i bebi i starijoj ceri...
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 28.1.2014 0:10:01
|
|
|
|
Azra_
|
Prvi put smo nos očistili kad je imao 2 meseca, tada je nešto krkljao. Dr nam rekla fiziološki i pumpica. Tad mi je to bilo baš traumatično, sada mi je kao dobar dan. I dete se naviklo. Ne pravi problem. Uredno sačeka da završimo sve pa da dobije špriceve da se igra. Dakle po 5ml fiziološkog u svaku nozdrvu, nešto proguta, nešto izađe kroz drugu nozdrvu, a onda pumpica.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 23.3.2014 6:31:41
|
|
|
|
Modessty
|
Neko pitao za pumpicu koja ide na usisivač. Ja imam to i sjajno je! Sve izvuče na brzinu a ne da mučim dete onim ručnim
|
|
RE: Čime čistite nosić? 23.3.2014 7:19:30
|
|
|
|
dijana1*
|
I ja imam pumpicu na usisivac. Stavim mu prvo fizioloski.i sve izvucem pumpicom. Nosic cist i lepo siki Stalno se salim da mi je to najbolja investicija
|
|
RE: Čime čistite nosić? 23.3.2014 8:01:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Ana dok je bila manja sam špric i fiziološki, izvučem što je ostalo onim na usta. Posle smo samo taj na usta, tj što ja vučem. A sada već zna sama.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 23.3.2014 8:11:58
|
|
|
|
Modessty
|
TRco kad koristim taj što ja sama izvlačim on se otima i vrišti, a kad koristim onaj na usisivač sve se brže očisti i bebac uopšte neplače. Ali ne koristim ga često.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 23.3.2014 8:20:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa i Ana se neko vreme, da ne pišem koje su poze bile kad sam joj špricem, neko će mi pošalje socijalno Relativno brzo se navikla. S druge strane, Ana do 3 godine (čitaj dok nije krenula u vrtić) je bila samo 1 bolesna.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?