|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
19.3.2014 14:26:38   
wivern
Placljiva vreme je da mi se pridruzis user posted image
Najgore tj mikroginon je proslo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 401
19.3.2014 17:33:23   
IvannaM
Ja bih zaista volela da stupim u kontakt sa clanicom Minom. Pokusala sam da joj posaljem pp, al nesto nece :)
Ako neko moze da joj posalje poruku da mi se javi....interesuje me klinika na kojoj ona radi postupak :)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 402
19.3.2014 21:04:37   
Cecana
daco srecno,placljivauser posted image
Svim devojkama koje su u postupku da sto pre predju u trudnicke teme.user posted image

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 403
19.3.2014 21:08:18   
alex88
lidija cekamo rezultateuser posted image

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 404
19.3.2014 21:11:03   
zece
Sakan da kazam za lekot varumin sto imate pisuvano imam slusano stvarno pozitivni iskustva oti jas sum rodena u novo selo strumicko I ziveam vo strumica e sega me interesira za ajduckata treva dali nekoja ima pieno caj od ajduckata treva

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 405
19.3.2014 21:25:13   
17 joka
Placljivauser posted image ovaj put je onaj uspesan sa dve bebice

Dacikauser posted image jako za vas uspeh, da se mrvica lepo ususka kod mamike

Lidija,user posted image i cekamo lepe vesti

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 406
19.3.2014 23:02:27   
LIDIJA STEVAN
Drage moje,beta je pocela da pada 3,5.cula sam se sa Jevremovom,doktorka mi je rekla da je to bila trudnoca sigurno i da je doslo do spontanog,ali da je ocigledno beta krenula da raste posle 15-tog dana,uz to imala sam i ciklus i da mi je za vreme ciklusa beta bila visoka a onda kad sam nakon 7 dana od ciklusa pocela da krvarim da je tada beta pocela rapidno da opada...e sada ko je tu kriv...pitanje je..kako mi uopste nisu pomenuli da uradim betu i posle 15-tog dana..kako nisu oni vodili racuna o tome,mozda bi se plod i odrzao...terapiju sam odmah po dobijenoj beti prekinula naglo..ko ce ga znati...svejedno,njima je jako zao-tako kazu,i da ne brinem,za 3 nedelje kontrola kod njih pa cemo videti sta dalje i kao dalje,...eto drage moje..ja jesam ipak cudo kad sve saberes...beta je krenula da raste posle planiranog vremena..izvinjavam se na duzem pisanju..pozdrav svima,hvala Vam sto mislite na mene,puno Vas sve ljubim...
Daco,navijamo za tebe,da ides stopama WIv....user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 407
19.3.2014 23:09:40   
Verolina
Lidija, bas mi je zao, mico.
Ali nemoj gubiti nadu, molim te. Ako se jednom uhvatilo, uhvatice se ponovouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 408
19.3.2014 23:32:44   
17 joka
Lidijauser posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 409
20.3.2014 7:48:02   
daca77
Drage, evo izvestajauser posted image :
Sve je proslo u najboljem redu, malo su me nervirali svojim odusevljenjem, ali dobro...bolje i tako, nego da kukaju kako nista ne valja, kao dr pre njih.
Ovako, vratili mi embrion koji je ocenjen kao extra kvaliteta, dr mi je rekla da je 12-celijski, ali u otpusnoj listi stoji 10-celijski, no dobro...necemo da sitnicarimo. Dali su mi slicicu i pravi cvetic sa puno laticauser posted image
Dr je prezadovoljna, jer je ovo bas bio cist prirodnjak...endometrijum se isto bucio na 15mm.
Veliki user posted image
Lidija bas mi je zao user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 410
20.3.2014 8:04:59   
Maslacak15
Divno vrsnjakinjo, Bas si me obradovalauser posted image Sad sedimo ko bubice vrtimo prste i cekamo dve nedeljeuser posted image .Meni je drago da su optimisti....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 411
20.3.2014 8:08:43   
daca77
Vrsnjakinjo, dr cak nije htela ni Fraxiparin da ukljuci, ali kada sam je pitala-rekla mi je da nema potrebe, ali ako ja insistiram da uzimam 0,3 1x dnevno. Znas da mi je muka od bockanja, ali za svaki slucaj.
E sada mi se namece pitanje da li se vratiti na posao od ponedeljka?user posted image
Sta ti mislis o tome? Moj je kancelarijski posao, nema stresa...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 412
20.3.2014 8:29:59   
Maslacak15
Pravi prirodnjak su najbolji preduslovi za implantaciju embriona. Zato FET ovi imaju tako visok stepen uspesnosti, kod njih je problem najvise odmrzavanje embriona, ali endometrijum je najbolji kad nije bilo stimulacije gonadotropinima.user posted image . Sto se tice rada, znas i sama ovde ima razlicitih misljenja na forumu. Ja pripadam prozapadnoj frakcijiuser posted image . Ovde se smatra da to apsolutno nema veze da li lezis ili ne. Ako ti posao nije stresan i sama kazes da sedis u kancu ne vidim sto nebi radila. Cak moze da pomogne psiholoski, da se malo rasteretis i bar na momente ne razmisljas o tome.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 413
20.3.2014 8:35:46   
daca77
Maslacak, slazem se sa tobom...cak mi je prof.Kopitovic rekla da mogu slobodno odmah da putujem za Nis, jer bitno je 15 min-pola sata posle et, posle toga se ponasati normalno...
Sada strpljivo cekam 31.mart kada treba uraditi betu. user posted image

Direktna veza do poruke: 414
20.3.2014 8:37:41   
plačljiva
Daco77user posted image navijamo da za dve nedelje budeš ovakva user posted image Biće to lepa beta user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 415
20.3.2014 8:39:50   
daca77
Maslacak, a 10-celijski embrion, po tvom misljenju, jel' ok stadijum razvoja?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 416
20.3.2014 8:42:46   
Maslacak15
Daco evo ti citat sa sajta jednog uglednog VTO centra iz Cikaga :

Embryos should be at 2 to 4 cells at 48 hours after egg retrieval and preferably about 7 to 10 cells by 72 hours. The cells in an embryo are also referred to as "blastomeres".

znaci stvarno deluje tip top kao sto su ti i rekli.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 417
20.3.2014 8:48:31   
daca77
Uh...samo da sve ovo ima srecan zavrsetakuser posted image

Direktna veza do poruke: 418
20.3.2014 8:53:33   
plačljiva
Daco77,embrion ti je EXTRAAAAuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 419
20.3.2014 8:59:55   
mika79
Daco držimo figeuser posted image user posted image
Ja mislim da će ti lakše biti ako budeš radila kad već posao nije stresan, ne podižeš ništa teško, nisi mnogo u kontaktu sa ljudima zbog virusa. Brže će ti vreme prolaziti i imaćeš obavezu. Ali najbolje je slušaj svoje telo, pokušaj da aradiš pa ako uočiš da ti ne prija idi na bolovanje.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 420
20.3.2014 9:13:30   
mina@
Daco jako navijam za tebe i bebicu!!!!!
Ja sam od juce u bgd-u, sinoc sam pocela sa bockanjem i eto, nadam se za desetak dana da cemo da napravimo nase bebe user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 421
20.3.2014 10:46:58   
Ana13
Dacika,divne vesti user posted image
Na leto cemo zajedno da setamo stomacice po Nisu user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 422
20.3.2014 10:56:54   
degu
Daco user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 423
20.3.2014 10:57:03   
Jole84
Daco divan razvoj situacije user posted image user posted image baš super što su optimistični,dosta je više bilo negative! Sada ostaje samo da brojimo dan po dan,mi smo tu da prođe brže user posted image
ne zaboravi ono sedenje na mom mestu,pokupila si trudničku energiju,tako kaže Mod user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 424
20.3.2014 11:44:46   
smejalica88
Daco to je bas epa vest user posted image ja drage moje prestala da pijem primolut-nor,sedam dana pauza pa od 24.marta krecem sa mikroginom. Javili mi sa klinike da 7. aprila dodjem kod njih i tada mi uvode i diferelin. E sada mene zanima sta je to? Jel to krece bockanje ili je i to neki lek?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here