Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.1.2014 15:08:40
|
|
|
|
bokicans
|
Znate sta odoh ja da jedem,ne mogu više da čitam
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.1.2014 16:04:54
|
|
|
|
caca81
|
I, sutra nam je poslednji dan posta, biće malo bogatija trpeza, jer je ipak Badnji dan. Doručak: Pita od praziluka, pita od pečuraka, posna salata sa makaronima i tunjevinom Ručak: Pasulj-prebranac i kupus salata Večera: Riblja čorba, fileti oslića, krompir salata Za užine i poslasticu imamo suvo i sveže voće, orahe, bombone...
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.1.2014 9:05:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi danas postimo,pošto smo ja i Stefi sami jutros za doručak imamo sardinu,za ručak ću spremiti pasulj a la gravče na tavče,kupus salatu, a za večeru riblje filet i pitu od šampinjona
|
|
RE: Postovi i posna jela 8.2.2014 20:24:30
|
|
|
|
Torbica
|
Nadje li iko posnu slatku pavlaku? (bez mlecnih proteina koji su uvek u sastavu)
|
|
RE: Postovi i posna jela 8.2.2014 20:39:24
|
|
|
|
milicicak
|
Nope :( ja sam odustala od trazenja :(
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 8.2.2014 20:41:37
|
|
|
|
Torbica
|
Takodze....
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.3.2014 7:32:58
|
|
|
|
Lu
|
Kod vas pravoslavaca je počeo post u nedjelju, Mlada nedjelja, tako ovdje kod mene počinju postiti a ispravite me ako griješim? Kod katolika sutra počinje post, Čista srijeda, Pepelnica, mada ja svakako postim sve utorke pa mi je počeo danas. Uglavnom, da podignem temu
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.3.2014 10:00:54
|
|
|
|
Torbica
|
Lu, jeste, u ponedeljak, tj juce. Kod nas su prva i poslednja nedelja sto se posta tice da kazem strozije, ko moze na vodi. Mada, taj neki tipik je za Manastire, ipak mi zivimo u svetu, sto bi oni rekli, ali svako prema svojim mogucnostima. Jednako je vazno napredovati u vrlinama, prastati, ciniti milosrdje, popravljati se. I to sve u sklopu sa molitvom naravno. Ja sam posle nekoliko godina bez trudnoce/dojenja tako da se nadam da cu se vise potruditi, jer sam imala ublazenje. Nisam jela mrsno, ali zato ribu i na ulju, nisam postila na vodi osim velikog petka.. Mm i ja sve to zajedno, to mi je milina sto smo u istoj prici, pa ove nedelje cak bez nekog kuvanja, suhojedenje, malo da se procistimo vocem i povrcem, sokovima domacim, sveze cedjenim, limunadom. A decici spremam sta zele, mada i u vrticu ruckaju. Danas cu im spremiti krokete od krompira, koji mogu biti posni ako se u smesu ne doda jaje, uslikacu pa cu okaciti.
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.3.2014 10:20:52
|
|
|
|
Brand new mama
|
I mi postimo od juce, mislila sam na vodi,ali ipak cu na ulju,a samo srijedu i petak na vodi. MM radi i jede tek uvece,pa ipak da bude malo obilnije(kad je gladan-uzasno je nervozan :)) Mojim klincima je OK da jedu posno,ne izbacujem im mlijeko i sir,a u vrticu jedu meso( mada mi se,mimo teme, sto je kod I. dva puta nedjeljno meso,dva puta riba i jedan vege dan). Neka vam je na zdravlje i spasenje ovaj post !
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.3.2014 10:26:08
|
|
|
|
NadaR
|
Ja postim sama kod kuce . Moji ne poste . Jedem sta stignem .
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 13:08:05
|
|
|
|
Lu
|
Za mene danas grah i zelena salata.
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 13:41:22
|
|
|
|
Torbica
|
Jel znate za neki biljni sir da je posan? Da nema mlečne proteine/kazein? Pojavi se po neki. Mada me zbuni, npr ovo - 100% bez holesterola a u sastavu surutka u prahu A da nije tofu...
< Poruku je uredio Torbica -- 5.3.2014 13:44:27 >
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 14:14:32
|
|
|
|
Olga75
|
danas je pocetak Korizme , cista srida kod mene po obicaju kokice i ako je kome malo ima leba i pekmeza
< Poruku je uredio Olga RR -- 5.3.2014 16:00:54 >
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 14:40:42
|
|
|
|
Lu
|
Torbice tofu je postan, njega koriste i vegani.
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 14:54:14
|
|
|
|
Torbica
|
Znam Lu za tofu, napisah, da nije tofu, nego kao zamena za sir. Tofu mi je bas blagog ukusa... Znas li za neki jos? Pozdrav
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 15:03:18
|
|
|
|
Torbica
|
Oldzi Ja danas pijem limunadu sa medom
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 15:03:39
|
|
|
|
Peace*
|
Torbi, ja kog god da sam se uhvatila, svi imaju kazein.
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 15:10:05
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Torbi, ja kog god da sam se uhvatila, svi imaju kazein. a izludjuje me kad procitam - pogodno za alergicne, a ono surutka u prahu u sastavu? Onaj Alla biljni sir, ma...
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.3.2014 9:54:45
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ovde imaju,ali mi se ne svidjaju...Mi koristimo dimljeni tofu koji ima potpuno drugaciji ukus od svjezeg tofua.Mada i kod njih ima razlika-par koje sam kupila su OK,jedan super,a ostali
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.3.2014 11:20:06
|
|
|
|
Olga75
|
danas ce biti pasulj pa za nekoliko dana
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.3.2014 11:26:30
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR danas ce biti pasulj pa za nekoliko dana I kod mene . Mrsni I posni .
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.3.2014 12:17:48
|
|
|
|
Lu
|
I kod mene je od juče, ali samo za mene. Sinoć sam napravila posni kolač od jabuka i griza, kako ga mi na RR zovemo SKROZ LUDI KOLAČ
|
|
RE: Postovi i posna jela 10.3.2014 7:53:49
|
|
|
|
Lu
|
Danas će biti kopriva, odoh sad brati. Možda još one palačinke od rendanog krompira.
|
|
RE: Postovi i posna jela 10.3.2014 15:01:16
|
|
|
|
Lu
|
Krem čorbica od koprive zapečeni karfiol
|
|
RE: Postovi i posna jela 14.3.2014 21:55:51
|
|
|
|
Torbica
|
Evo vesti na temu - posni biljni sir. Ne budem ja lenja, nazovem doticnu dipl ing Draganu sa sajta da pitam da li je ovaj http://www.caseus.rs/sr/kontakt biljni sir posan i kako je to moguce kad pise u sastavu surutka u prahu? Objasni meni zena da je ta surutka moguca u tragovima, zbog proizvodnje, ali da u siru nema laktoze niti kazeina i da tehnolog zbog toga kaze da jeste posan. Na sastavu stvarno nema mlecnih proteina sem ove surutke. Jedino sto na njemu ima gomila onih E-ova raznih.... pih. Pozdrav
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.