|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
12.3.2014 10:30:59   
Nitrogirl
Hvala svima..konacno sam dosla sebi i pomalo se radujem, koliko je moguce obzirom da sam tek sad u panici user posted image

Wiv znacili bi mi savjeti.... sta dalje? Da li obaveza mirovanja vazi i za period od bete do ultrazvuka? Jel mogu nesto uraditi da uvecam sanse da sve bude ok? Danas sam pocela sa poslom, razmisljam da ipak uzmem bolovanje i mirujem do ultrazvuka ali ne znam da li je to preporucljivo?

Jako sam nadusena, puna vode, kao loptica sam user posted image

Jao ja i dalje ne mogu da vjerujem da mi se ovo desava, toliko sam srecna a istovremeno u grcu i strahu da li ce sve proci ok do kraja marta....

Cekamo Ninnochku sa lijepim vijestima!!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 226
12.3.2014 10:45:27   
wivern
Nitro ja uopste nisam mirovala, tako su mi rekli u bolnici gde sam radila vto. Da ne mirujem nego da se normalno ponasam, naravno ne teglis, ne radis teske poslove, ponasas se "umereno" normalno :).
E sad sto se tice uz-a, za sada ne mozes nista da uradis sto ce da ti osigura prolazak dalje. Ali nema potrebe da se sekiras bice to sve ok. Ja imam strah jer vec dva puta ne prolazim uz ali na svu srecu ovakvih slucajeva nema mnogo, tako da nema potrebe da o tome sada razmisljas. Uzivaj u trudnoci, najgore je proslo. I za dve nedelje da nam javis sa uz koliko bebica imas user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 227
12.3.2014 11:56:59   
martinmilan
Pročitao sam puno korisnih stvari na forumu pa želim da podelim sa vama naše iskustvo. Posle godinu dana braka supruga i ja nismo mogli dobiti bebu. Kod lekara su nam rekli da imam lošu spermu i da možemo dobiti dete pomoću vantelesne oplodnje.Jeo sam razne orašaste plodove, pio kvas i Profertil.Nakon dve i po godine skupljanja dokumentacije, komisija i čekanja zvali su nas da radimo vantelesnu.Pošto su ponudili da radimo privatno jer su kapaciteti u Frontu popunjeni,prihvatili smo da idemo u Jevremovu. O zaposlenima i usluzi tamo samo najbolje. Od njenih 6 jajnih ćelija 4 su korišćene. Jedan fetus je propao, a tri su ubačena u matericu. Trudna je, radili smo beta hcg test.

Želim da dam nekoliko saveta budućim mamama i tatama koji su pred mukama vantelesne:

1. Ne slušajte familiju i prijatelje već isključivo lekare.
2. Posvetite pažnju ishrani.
3. Ne odustajte jedno od drugog tokom čekanja vantelesne,posle mraka doći će sunce.

U Narodnom frontu su čak povećali procenat uspešnih vantelesnih oplodnji na 50%.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 228
12.3.2014 12:00:32   
dunja RR
Martinmilan, čestitam i da bude laka i lepa trudnoća, pa da se uskoro još više radujete user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu martinmilan)
Direktna veza do poruke: 229
12.3.2014 12:03:27   
Skijasica
Nitro user posted image user posted image user posted image !
ja se toliko radujem kada cujem za pozitivnu betu, uliva mi novunadu!

Imam jedno pitanje za sve moje sapatnice. Kako vam je isao ciklus posle neuspele VTO. meni je onaj prvi bio normalan kao i svi do sada na 28 dan. Sada sam u iscekivanju novog ciklusa. Nemam one uobicajene simptome, da me bole grudi, glavobolju. Ponekad me zigne stomak i taman mislim sada ce ono nista. Da li se nekome desavalo slicno i da li je moguce da ce da mi kasni sada?

Direktna veza do poruke: 230
12.3.2014 12:11:04   
degu
Martinmilan čestitam user posted image
Ključnu stvar ste rekli: " Ne odustajte jedno od drugog". Od sad pa nadalje, samo sreća nek vas prati user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 231
12.3.2014 15:42:25   
mina@
Bravo za nove user posted image user posted image , !!!!!!
ja samo da se prijavim, redovno vas citam, zao mi je za sve devojke koje nisu uspele, ali idemo dalje, mora se!!!!
inace sam danas, treci dan na suprefactu, cekam za vikend da dobijem, i odma se selim za Bgd!!!!
jedva cekam, ali i strepim...user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 232
12.3.2014 16:42:10   
Ninnochka
Srecnu i laku trudnocu vam zelim. user posted image

Ja po betu idem sutra, ali mislim da od toga nema nista. Sinoc mi je bas jako boleo stomak i od jutros mi se pojavilo bledo, bledo roze... ipak cu uraditi betu da otklonim svaku sumnju.

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 233
12.3.2014 17:21:17   
mina@
Ninnochka, ne gubi nadu, nikad se ne zna... ja sam u obe trudnoce imala u vreme dobijanja user posted image , iste simptome i bolove, mozda cak i jace, i user posted image nije dosla nego bila je user posted image ...

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 234
12.3.2014 19:14:33   
PalcicaBg
Skijasice ja sam taj mesec posle biohemijske dobila dva puta ze mesec dana,i evo danas dobih tacno na 28.dan.Ni ja ovaj mesec nisam imala uobicajene simptome pms-a,bolne grudi,bolove u stomaku...Verovatno treba vremena da sve dodje na svoje.

Ninocka srecno sutra! user posted image

Wiv user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 235
12.3.2014 19:57:14   
hanka
user posted image Cestitam pozitivnim betama user posted image
Ivanice dragauser posted image
Ninicka jako navijamo za lepu betu user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 236
12.3.2014 21:06:05   
17 joka
Martinmilan čestitam user posted image

Nitro, divna beta Čestitam uzivaj sad

Ninockauser posted image jako za betu i iznenadjenje

Wiv, bice sve dobro na UZ sutra najlepša muzika

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 237
12.3.2014 21:07:13   
Bebana17
Svim novim trudnicama veliko user posted image , uživajte u trudnoći, u svakom novom danu user posted image

A čekalicama želim da ne zaborave da je život lep i pored svih sra... na koje nailazimo. Teško je biti dobro kada srce boli, ali opet, u svakom danu ima lepote, samo je treba želeti videti. Doći će i naših pet minuta, ljubim vas sve puno user posted image

Direktna veza do poruke: 238
13.3.2014 0:34:50   
IvannaM
Ja iz nekog razloga (svoje zaboravnosti) nisam ukljucila obavestenje o odgovoru na temu, pa sam tek danas ukaprala da danima nisam svracala :)
RElem, isli smo u visegradsku i predali fotokopije nalaza. Rekli su mi da ce zvati za 10 - 15 dana na uz za drugostepenu komisiju i jos oko 10 dana se ceka resenje :D
Nadam se da cu ga konacno do 01.04. imati u rukama pa da idemo dalje.
Inace u Visegradskoj za ovu godinu nije neka guzva (iako jos nisu poceli da zovu zene iz ove godine) i mi smo 74 na spisku. Front zakazuje komisiju za kraj juna sada\. eto malo info o sadasnjem stanju

Devojke mnogo mi je zao za negativne bete i sve vas user posted image , a novim user posted image sve najlepse :)

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 239
13.3.2014 11:07:23   
alex88
Ninnochka navijamo za user posted image
Wiv cekamo te za izvestajem uz,bice sve u redu ne briniuser posted image

Direktna veza do poruke: 240
13.3.2014 14:52:04   
Jole84
Nitrogirl čestitam,želim ti laku trudnoću user posted image
Wiv čekamo lepe vesti s prvog UZ user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 241
13.3.2014 17:43:16   
Ninnochka
Beta je 40.6
Kontam da ce biti veca kad u nedelju odemo u Front na proveru bete tamo. Nisam mogla da cekam do nedelje, kad su mi oni rekli da uradim, nego sam je uradila ranije. Nadam se samo da ce se lepo uduplati i da ce sve biti u redu. user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 242
13.3.2014 17:44:50   
dunja RR
Ninočka user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 243
13.3.2014 17:50:00   
mina@
Bravoooo user posted image user posted image
lepo sam ti rekla da je to user posted image
user posted image user posted image

-Ivo Andrić-

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 244
13.3.2014 17:54:18   
Ninnochka
E ako si mi rekla user posted image

Nema vise nikakvog krvarenja, sinoc je sve prestalo.

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 245
13.3.2014 17:55:55   
mina@
to se user posted image ugnezdila user posted image user posted image

-Ivo Andrić-

Direktna veza do poruke: 246
13.3.2014 18:17:48   
alex88
user posted image ,uduplace se lepo do nedelje.Konacno su krenule pozz beteuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 247
13.3.2014 18:21:45   
Trcosava
Kasnim!!!

Nitro, Ninočka - čestitam vamuser posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 248
13.3.2014 19:23:55   
mika79
Ninočka user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 249
13.3.2014 19:59:39   
Lepterija
user posted image Ninn, bice to lepa beta u nedelju.
Wiv, javi se user posted image

< Poruku je uredio Lepterija -- 13.3.2014 20:00:25 >

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here