Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.3.2014 11:59:00
|
|
|
|
sunascee
|
Hvala Chipsy, diferelin primam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.3.2014 12:03:14
|
|
|
|
Chipsy
|
E, pa to. Lepterija je verovatno mislila na stimulaciju. Ja sam je pocela od 3.dana ciklusa, ali to ce ti dr na klinici reci. Gde bese radis vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.3.2014 12:04:01
|
|
|
|
Lepterija
|
Diferelin je jedna vrsta terapije, posle ce da ti dodaju jos, verovatno kod tebe od 7. dana. Sve je u redu, nista ne brini. Moras da dobijes kad prestanes sa kontracepcijom. Sve se odvija kao u normalnom ciklusu. Dobila si i to je prvi dan ciklusa...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.3.2014 12:08:41
|
|
|
|
sunascee
|
Znaci sve je pod kontrolom . Radim u NS, Betanija. Ovo mi je druga VTO, proslu sam radila u martu 2013. Nazalost beta je bila 0. Tad sam bila na kratkoj semi. Sad dr odlucio da menja semu, pa videcemo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.3.2014 12:09:37
|
|
|
|
Lepterija
|
Tako je, valjda smo joj pomogli, tj. razjasnili da je sve ok. Verovatno se razlikuje od klinike do klinike od kojeg dana krece stimulacija?! Slusaj doktora za kojeg si se odlucila i samo opusteno do
< Poruku je uredio Lepterija -- 8.3.2014 12:11:10 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.3.2014 12:28:17
|
|
|
|
sunascee
|
Hvala vam drage, sad je sve mnogo jasnije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.3.2014 17:32:18
|
|
|
|
Jole84
|
Ivanice baš mi je žao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.3.2014 11:09:33
|
|
|
|
plačljiva
|
Sunascee,i normalno je da se dobije dok primas diferelin.Na duzem si protokolu Bice to sve ok i bices A ja drage moje ne znam kako cu izdržati kontracepciju još dve nedelje...Totalno sam psihički izmenjena...Brzo se posvađam,rasplačem,jednom rečju ne prepoznajem sebe ...Sreća te ću za koji dan na godišnji odmor
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.3.2014 17:40:40
|
|
|
|
Ninnochka
|
Ne znam na kojim si pilulama, ja sam bila 2 meseca na Cikloproginovi pre postupka i bila sam strasno, strasno nervozna, razdrazljiva i svadjalacki raspolozena, prosto sam sama sebi bila odvratna. Za razliku od tog perioda, bockanje i sve posle toga sam provela mirno i opusteno, kao sto i sada cekam betu, bez ikakve nervoze.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.3.2014 19:38:05
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ivanicesale., bas mi jezao..znam kako ti je...ali proci ce..sad lepo kad odbolujes..spremi se i u grad,na neku muziku i izduvaj se...ja sam to pocela da uvodim u zivot posto smo se neko vreme smirili i nismo izlazili zbog normalnog zivota i pripreme za vto..pozz svim devojkama,,pocela sam da radim pa me zato nema..manjak sl.vremena..sve vas grlim..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.3.2014 19:39:21
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ninocka,Nitrogrl,srecno i zelim vam velike bete kao i ostalim curama koje iscekuju ...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.3.2014 18:42:53
|
|
|
|
smejalica88
|
Drage imam jedno pitanje za vas,otkada sam krenula da pijem siofor i primolut-nor bas mi je onako lose,imam stomacnih problema svaki dan i mucnine, Sta mislite da li je to normalno? Ili treba da nazovem da pitam kliniku? Ovo mi je 6 dan kako pijem..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.3.2014 19:01:05
|
|
|
|
degu
|
Smejalice, normalno je, treba da prođe neki period da se navikneš na siofor. Obavezno ga pij uz konkretan obrok, izbaci slatkiše, jer hoće da izazovu dijareju i grčeve u stomaku.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.3.2014 19:02:03
|
|
|
|
17 joka
|
za velike bete
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.3.2014 19:07:59
|
|
|
|
tillia
|
da..od siofora je katastrofa,sto se tice dijareje,na pocetku terapije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.3.2014 21:09:43
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
I ja od siofora imam problemcice Nadutost,bolovi i dijareja. Navici ces se samo treba vremena. Ninochka,nitro kada ce bete?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.3.2014 8:19:33
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Drage moje odlucila sam danas da radim betu, 13 dtp je. Mislim da nisam poranila, ako ima nesto vjerovatno ce se i danas pokazati. Imam dosta simptoma, nisam sigurna sta je sve od utrogesatana ali znacu danas i pisem vam kasnije. Jedino zbog cega se nadam je dogadjaj od sinoc. Plakala sam gledajuci film pa nekih dobrih sat vremena, ridala na scene koje nisu nesto posebno tuzne ali....na kraju se smijla samoj sebi jer nisam znala sta me uhvatilo Mozda me sve stiglo, a mozda..... Drzite mi fige P.S Ninochka???? Kad
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.3.2014 8:54:21
|
|
|
|
wivern
|
Nitro to je dobar znak....cekamo lepu cifru
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.3.2014 9:11:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Nitro, čekamo lepe vesti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.3.2014 12:13:06
|
|
|
|
Skijasica
|
Nitro, navijam!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.3.2014 12:22:49
|
|
|
|
ivanicasale
|
Navijam i ja!!!
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.3.2014 12:34:59
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Nitro,Ninocka navijam za vas od sveg srca! Devojke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.3.2014 12:46:07
|
|
|
|
sunascee
|
Nitro, navijam za visoooku betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.3.2014 13:07:28
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Stvarno ste predivne!!! Beta 336, 13 dan od et!!!! Ja ne mogu da vjerujem, potpuno sam u soku, nemam nikakvu rekaciju, bas nisam ocekivala! Zvala sam dr, zadovoljan je nalazom, kaze da nema potreba da radim ponovo betu ali ja svakako hocu zbog sebe, da vidim da li se duplira. Pisem kasnije, moram malo da dodjem sebi Sve vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 11.3.2014 13:10:26
|
|
|
|
mika79
|
Čestitam
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?