|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RAK
6.3.2014 13:37:37   
Maslacak15
Ah Torbice, ja sam malo skepticna kad su u pitanju prirodni preparati i terapije karcinoma. Mislim treba probati sigurno, to se slazem, nece da skode ali je veliko pitanje koliko ce da pomognu. A sto se tice primera cudesnih ozdravljenja ima njih, definitivno i nema objasnjenja zbog cega ali na zalost jako malo. To lepo kazu cifre, stadijum IV raka pluca sa metastazama, stopa prezivljavanja unutar 3 godine ispod 10 % user posted image I pitanje je ko je ziv posle pet godina. Nastajenje karcinoma je jako kompleksna stvar. Jedan od najvecih problema u pronalazenju leka je sto bilo koji lek mora da bude univerzalan da bi bio pusten na trziste. Ne znam koliko je poznato u javnosti, ali farmacetuske kompanije sede na gomili supstanci koje su testirane klinicki i morale su biti napustene zato sto na primer deluju samo na deo pacijenata a na druge uopste ne . Znaci trecina pacijenata, super, a ostatak bez ikakvog dejstva a nema se pojma zasto. I tako nesto nikad ne moze biti patentirano kao lek iako bi mozda spasilo 30 % pacijenata. I to je trenutno polje ogromnog interesovanja u bazicnoj medicini /biologiji razvoj takozvane personalizovane medicina.
Ali mozda je ovo malo pogresna tema, tj u svakom slucaju pogresan primer. Ne zelim uopste da pominjemo metastaze posto ih u ovom slucaju hvala bogu nema niti ce ih biti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 401
6.3.2014 13:40:43   
Olga75
sta da ti kazem Torbice kad on covek od 200 cm nema ni 70 kila
bio je na dva zracenja , promena se smanjila ali koliko sam shvatila i rebra i par prsljenova je zahvaceno ( nisam imala u rukama otpusnicu sa dg )
otisao je covek na nogama u Kamenicu , tamo lezao vise od mesece dana , pa kod kuce , cak je i dekubit imao user posted image , sav je atrofirao
trpeo je uzasne bolove
konacno su mu se ti bolovi smanjili pa je u stanju da ustane
a zracenje je uzasno lose podneo sa mucninama , povracanjem , bolovima u ezofagusu , vodu je jedva gutao
videcemo kako ce da bude

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 402
6.3.2014 13:44:03   
Torbica
Maslacak, sve znam, i ja sam tako naucena.. Spomenula sam primer iz porodice koji nije rekla/kazala nego meni na oci, samo zato. Davali mu tad 6 meseci a evo jos malo pa 2 godine covek zivi. Tesko je prognozirati, ali ono, davljenik se hvata za slamku.
Oldzi, navijam od srca da bude bolje user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 403
6.3.2014 13:47:19   
Olga75
i on od neke th koja deluje na ca nista ne dobija , samo lekove protiv bolova a od oramorfa je skroz dehidrirao
uzasno user posted image
eto jedino sto kao deluje na malignu promenu je taj sok od zita
kazu da ce ga citostatici ubiti pa dok ne ojaca nece ih ordinirati
u svakom slucaju , nadamo se najboljem a sta ce biti videcemo user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 404
6.3.2014 13:53:17   
mihi
Pricala mi je koleginica njena mama je imala sarkom lokalizovan na sa unutrasnjoj strani buutine, posto je vec imala problema sa jetrom tj imala je veliki hemangiom sa kojim je odstranjen i deo jetre davno, nije bilo preporucljiva da prima citostatike, Isle su u Meksiko gde je dobijala imunoterapiju, Coli toksin, jos neki bakterijski toksini, B 17 vitamin i dali su joj 1/20 doze propisanih citostatika, zena je sada odlicno. Sto se tice izlecenja ubedjena sam da ce misteriju karcinoma resiti personalana tj. genska terapija samo kada?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 405
6.3.2014 13:57:12   
bubulence
tasta od mog kolege se izlecila tako sto se pridrzavala zdrave ishrane, ispijanja solarne vode itd, njoj su doktori davali najvise dva meseca i rekli su njenoj cerki da je najbolje da je ne muce terapijama jer organizam nece izdrzati... to je bilo, cini mi se, pre 6 god. prosle god sam pila kafu sa njom, kada je moja svekrva obolela od raka.. trazila sam savet i zena mi je sve lepo ispricala... ali doktor moje svekrve je rekao da je veliki protivnik svega toga, da mora da jede meso u sto vecim kolicinama da bi joj organizam ojacao, a ona je jedva primila dve terapije i umrla...
takodje moja kuma, obolela od raka dojke, dva puta operisana, tezak slucaj... ona je samo izbacila meso, jela kostice iz kajsije, i pravila neki sok od sargarepe, cvekle, limuna... tome je proslo oko 8 god, ona je sada sasvim zdrava...
da li sve to ima veze ili ne ne znam ali sam sigurna da moze daleko vise da pomogne nego odmogne

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 406
6.3.2014 13:57:20   
mihi
Olga ta drugarica mi je pricala da daju mami i neki preparat iz indijske konoplje recimo tetra kanabinol kaze ona da ima na You tube milion klipova gde ljudi pricaju svoja iskustva neke zemlje ga priznaju kao zvanican lek.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 407
6.3.2014 14:05:27   
Olga75
to za thc znam i ja samo kod nas kupiti ulje indijske konoplje je hmm
a sto se tice kostica kajsije , citala sam nesto kao one sadrze cijanid pored tih nekih secera i onda , sad cu plasticno da kazem , maligne celije se pohalave na secere pa ih cijanid ubije , tako nekako
sve u svemu vrlo teska situacija , moj svekar jos nema metastaze ali pre par godina je imao ca besike , i dalje je na beseziranju ali su patohistoloski totalno razliciti tipovi cancera
sto e tice zdrave hrane i toga , on ima i dalje problema sa gutanjem a jede ko dete od sest meseci , znaci teglica kasice po obroku user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 408
6.3.2014 14:12:28   
bubulence
da za te kostice je moja kuma cula od neke zene koja tvrdi da se izlecila samo jeduci njih, valjda 2-3 na dan...
jedan od saveta one zene koja se isto izlecila je da se svako jutro na prazan stomak popije casa vode u kojoj je razmucena kafena kasicica sode bikarbone pa 20ak min posle toga da se pojede banana. sto vise badema, lesnika, i svaki treci dan saka oraha. takodje presna sargarepa je obavezna svaki dan, tako sto se narenda, doda par kapi limuna i oko cetvrtina kasicice meda...
sto manje koristiti metal, nego plasticno ili drveno rende, plasticne kasisice...
i da, voda mora da bude suncana

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 409
6.3.2014 14:40:22   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Torbica

Slazem se sa Olgom i sa Maslacak. A sto se ishrane tice, bilo bi dobro da je biljna. Znam nekoliko slucajeva gde je Brojsova terapija dovela do izlecenja. Navodno, tumorske celije da bi opstale potrebna im je kisela sredina, a do toga dolazi ako se u organizam unosi hrana zivotinjskog porekla, meso, mleko, jaja. Dok biljke daju alkalnu tj baznu sredinu pa u njoj tumorske celije umiru, prosto nemaju cime da se nahrane, od cega da se umnozavaju i napreduju jer im bazna sredina ne odgovara. Naravno, postoje razliciti stavovi oko svega, a ovo sto je Olga pisala, Zelena trava tj zito pravi fenomenalnu baznu sredinu izmedju ostalog sto radi.
Ovako, instiktivno, ja imam dobar osecaj da ce sve to proci dobro i da ce se skroz izleciti. Predostroznost postujem, da ne bi bilo, a sta da smo ovo ili ono uradili... Samo napred. I za psihologa sam uvek, pa ja koja sam zdrava, idem godinu ipo kod decjeg psihologa kako bih adekvatno resavala svakodnevne izazove sa klincima, a ne neko ko ima realan problem. Nije lako to prihvatiti, i njoj nije lako. Razumite je, i kada ste vi taj ventil, istrpite. Kazu - covek se ne bi tako ponasao da nije bolestan, tako da, naoruzajte se strpljenjem i ljubavlju i bice sve dobro. user posted image

U potpunosti se slazem sto se ishrane tice,zasto ne probati..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 410
6.3.2014 14:42:29   
Anoniman
Hvala vam svima na savetim, i sto ste uz mene u ovim teskim danima.

Za te kostice sam cula i ja, pricao mi je tetak mm koji zivi na Floridi, kazu da ima taj vitamin B17m koji nemaju ljudi, a stiti ih raka, i tumora.

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 411
6.3.2014 21:12:08   
mtajcica83
UM, samo i ja da te podrzim na ovaj nacin, i tvoju sestru i porodicu ..Drzite se, slazem se sa zenama da mozda popricate sa nekim strucnim licem koji ce vam svima pomoci da prevazidje ovaj period.user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 412
6.3.2014 22:07:08   
Snelle

IZVORNA PORUKA: Torbica

Znam nekoliko slucajeva gde je Brojsova terapija dovela do izlecenja.

Moj svekar je trenutno na ovoj terapiji, tj nije potpuno Brojsova ali ne jede ništa osim sokova, čajeva i tinktura, sve po savetu jednog deke, da ga ovde ne reklamiram, koji se na identičan način izlečio. Mi se jako uzdamo u terapiju. Štaviše, s obzirom koliko je ovakav način ishrane kalorijski slab, on umesto da je fizički klonuo, oseća se i izgleda bolje nego ikad!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 413
6.3.2014 22:18:02   
Torbica
Snelle user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 414
6.3.2014 22:25:27   
Snelle
Ah da, još jedno iskustvo u prilog ovome - koleginica mog supruga je takođe bila na ovakvoj ishrani. Imala je rak dojke, obe dojke operisane i rak se proširio, nažalost ne znam tačno još na šta. Bia je u groznom stanju, lekari je otpisali. Ostalo joj je još da isproba Brojsovu metodu i....prošlo je 20 godina od tada, ali ona se od tada i dalje hrani bez mesa, mlečnih proizvoda, jaja, dakle samo voće, povrće.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 415
6.3.2014 23:06:18   
branki*
unina mama,sad iscitah sve...ne znam sta da kazem jer nista ne znam..samo da teuser posted image
drzite se,probajte sve,organizam je mlad,pregurace ona touser posted image

branki

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 416
6.3.2014 23:08:36   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ah da, još jedno iskustvo u prilog ovome - koleginica mog supruga je takođe bila na ovakvoj ishrani. Imala je rak dojke, obe dojke operisane i rak se proširio, nažalost ne znam tačno još na šta. Bia je u groznom stanju, lekari je otpisali. Ostalo joj je još da isproba Brojsovu metodu i....prošlo je 20 godina od tada, ali ona se od tada i dalje hrani bez mesa, mlečnih proizvoda, jaja, dakle samo voće, povrće.

Divno!
Znas ono kad kazu - u malom procentu je to moguce.... Da, ali ako se tebi desi onda je 100%!user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 417
6.3.2014 23:46:26   
nina26
UM, pregurace ona touser posted image

mlada je, sve ju je ovo brzo snaslo, pa mozda jos uvek ne zeli sebi da prizna da postoji problem, pogotovu ako ce joj kosa otpasti, to ce joj onda biti da kazem vidljiv dokaz...pa mi same zene znamo, kako mozemo da poludimo kad nam frizer ne napravi frizuru kakvu zelimo a kamoli ovo....ali, procice i touser posted image

ja sam za brojsa takodje, moja mama se u njega kuneuser posted image i naravno, izbaciti meso i mlecne proizvode, i razloga koje je navela torbicauser posted image

pisala sam ti i za onu kliniku, pa probajte sve, ja sam sigurna da ce to ostati iza vas kao ruzna uspomenauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 418
7.3.2014 8:33:50   
Brand new mama
Upadam u pricu jer sam procitala u Torbicinom komentaru "gensku terapiju" pa sam se sjetila da je moja zaova nosila za Bg isjecak(valjda) tumora da bi oni odredili da li je takav tip tumora da bi se mogla raditi ciljana hemio-terapija u vidu tableta. Ta terapija bi trebala da bude mnogo laksa za podnosenje,a valjda ima i vece sanse da unisti tumore(naravno,ako odgovara).Na zalost, mojoj svekrvi su tu opciju ponudili tek 3 godine poslije operacije kada su joj otkrili vec metastaze na mozgu (tako da je sve dalje samo oslabilo organizam i srce,koje vec bilo osteceno zbog zracenja) . Znam da se radi ta provjera samo za tumore pluca.Mozda neko bolje zna o cemu pricam....
Sto se tice ishrane,ja sam radila u makrobiotickom restoranu.te sam cula par primjera da su ljudi tim nacinom ishrane pobjedili i izljecili rak, cak ljudi u terminalnoj fazi... Otkud znam....zelim vam mnogo srece,UM, mogu da shvatim koliko vam je tesko,a o njoj da ne pricamo.Moja svekrva je imala 56 pa joj je jako tesko bilo kad joj je opala kosa(tek posle 2 ciklusa hemio). Uzsano je stidjela,bas joj je bilo strasno,jer tek tad se,eto sve to vidjelo. Nekako je tek tad ostala svjesna da ima rak i pala je duhom(kasnije se vratila i bila optimisticna,ali znam da joj je bilo uzasno tesko) .

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 419
10.3.2014 15:03:51   
Anoniman
Sestra je odbila lecenje, potpisala je dokument, imaju dva dana da je ubede, sto kaze moja mama potpisala je sebi smrtnu presudu!!! Kada se sledeci put pojavi negde gde ne bude moglo da se,operise , bice kasno!!!!user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 420
10.3.2014 15:06:49   
lesica
Uh, UM... Pričajte pričajte i pričajte!!! Ubedite je! Mora nekako da prihvati da je to samo za njeno dobro, i da je to ništa spram ostatka zdravog života!

Grlim te jako user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 421
10.3.2014 15:08:39   
Jole84
UM nadam se da ćete da je ubedite za ta dva dana user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 422
10.3.2014 15:11:21   
lelaigor
Joj, UM! Morate je nekako ubediti!!!! Držim palčeve jako...pričajte sa njom puno! Mora da shvati koliko je to bitno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 423
10.3.2014 15:11:24   
Anoniman
I ja se nadamuser posted image

Sada sam joj poslala poruku , da joj je dzaba i njena lepota i kosa i pamet, kad to sve ode pod zemlju, i da ce se kajati kada ne bude bila tu na Uninom sledecem rodjendanu, da je gleda kako odrasta, i kada se bude udavala!

Sada ce da je vode kod psihologa, ubija i roditelje ovakvim ponasanjem, ne samo nju!!!!user posted image

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 424
10.3.2014 15:17:34   
Maslacak15
UMuser posted image ,
Joj grozna situacija ali probajte vi da budete pribrani. Ne mora da bude fatalno i ako ne primi terapiju u slucaju da su stvarno izvadili sve do poslednje maligne celije tokom operacije, desice se nista, ali je neuporedivo bezbednije i sigurnije za nju da primi terapiju. A jel hoce da ide kod psihologa? Ili i to odbija? Jel se ona uopste fizicki oporavila od te operacije, mozda bude malo trezvenija kad se sve slegne. Iskreno se nadam da cete naci trik da je ubedite.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here