Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Bitno je da limfni cvorovi nisu bili zahvaceni. Ali bas zato sto je mlada, opasnost je veca i bolje da primi terapiju za svaki slucaj. U mladom organozmu celije se brze dele nego kod osobe od 50 godina pa su tako nazalost i maligna tkiva cesto agresivnija. Budite svi hrabri . Pa da, zato su oni preventive radi i dali to , jer kaze dr, da ne zeli da rizikuje da se to za 5-10 godina to opet vrati. Limfni cvoroi su potpuno zdravi, i nju doktor uverava da je ovo puka sreca da se za mesec dana to otkrije, dijagnostikuje, operise, i sve se resi, uglavno se ljudi vuku od lekara do lekara mesecima dok ne saznaju sta im je.. Moramo da budemo hrabri, mada ja mislim da ona treba da se osvesti, i da pocne da se bori, prosle nedelje je cak odbijala i da pije lekove protive infekcije, imala je napade besa, da smo mislili da ce rana da joj pukne. Jedino je Una sada razveseli, ali juce kada je cula za kosu, nije htela ni sa njom da prica.... .... Maslacak Torbice hvala na savetima , da mora sve da se promeni.. I ja sam za psihologa, valjda zato sto to studiram, juce sam imala bas predavanja iz klinicke i mentalnog i bas smo krenuli na tu temu, ali moja profesorka kaze da ona mora sama da presece... Ali da ce joj razgovori svakako pomoci da se osvesti, juce je u Kbc-u razgovarala s apsihologom, i kaze mama da se isplakala, i sve je ispriclala, morace da prodju dani, pa mozda cak i meseci da se pomiri sa ovim, mozda se nikad i ne pomiri, ali ce delimicno zaboraviti...kako vreme prolazi, ali sto joj kaze njen dr. vredi da se boris za taj osmeh....
|