|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RAK
6.3.2014 9:47:33   
Olga75
uh UM , najbolje da poprica sa nekim strucnjakom , svi da popricate
nego da predlozim nesto alternativno , moj svekar pije neki sok od zelenog zita a sad skoro smo dobili i preporuku za ulje od crnog kima , to ne smeta oficijelnom lecenju a ako moze da pomogne sto da ne . To ulje je oko 300 din 30 ml a taj sok od zita je oko 2000 ali ne znam za koliko dana , mislim da je kolicina za dve nedelje . Raspitajte se

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 376
6.3.2014 9:52:34   
Anoniman
Olga hvala na savetima, mislim da joj mama vec daje taj sok od zelenog zita, promenila je i ishranu totalno, cak su joj uzeli i ovo da pije Klik... jedino sto je juce bas poklekla kada joj je dr. rekao da moze poceti da joj opada kosa od terapjie, mislim ona je podsvesno to znala, ali je bas pogodilo..user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 377
6.3.2014 9:55:25   
Maslacak15
Uninamama verujem da je strasno, tako mlada mozda je stvarno najbolje da potrazite i strucnu pomoc. Od toga ne treba bezati. Kad su karcinomi u pitanju lekari su uvek za agresivan tretman kako bi se smanjila i teoretska sansa da je preostala neka maligna celija koja je prezivela operaciju. Bitno je da limfni cvorovi nisu bili zahvaceni. Ali bas zato sto je mlada, opasnost je veca i bolje da primi terapiju za svaki slucaj. U mladom organozmu celije se brze dele nego kod osobe od 50 godina pa su tako nazalost i maligna tkiva cesto agresivnija. Budite svi hrabri user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 378
6.3.2014 10:04:04   
Torbica
Slazem se sa Olgom i sa Maslacak. A sto se ishrane tice, bilo bi dobro da je biljna. Znam nekoliko slucajeva gde je Brojsova terapija dovela do izlecenja. Navodno, tumorske celije da bi opstale potrebna im je kisela sredina, a do toga dolazi ako se u organizam unosi hrana zivotinjskog porekla, meso, mleko, jaja. Dok biljke daju alkalnu tj baznu sredinu pa u njoj tumorske celije umiru, prosto nemaju cime da se nahrane, od cega da se umnozavaju i napreduju jer im bazna sredina ne odgovara. Naravno, postoje razliciti stavovi oko svega, a ovo sto je Olga pisala, Zelena trava tj zito pravi fenomenalnu baznu sredinu izmedju ostalog sto radi.
Ovako, instiktivno, ja imam dobar osecaj da ce sve to proci dobro i da ce se skroz izleciti. Predostroznost postujem, da ne bi bilo, a sta da smo ovo ili ono uradili... Samo napred. I za psihologa sam uvek, pa ja koja sam zdrava, idem godinu ipo kod decjeg psihologa kako bih adekvatno resavala svakodnevne izazove sa klincima, a ne neko ko ima realan problem. Nije lako to prihvatiti, i njoj nije lako. Razumite je, i kada ste vi taj ventil, istrpite. Kazu - covek se ne bi tako ponasao da nije bolestan, tako da, naoruzajte se strpljenjem i ljubavlju i bice sve dobro. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 379
6.3.2014 10:14:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Bitno je da limfni cvorovi nisu bili zahvaceni. Ali bas zato sto je mlada, opasnost je veca i bolje da primi terapiju za svaki slucaj. U mladom organozmu celije se brze dele nego kod osobe od 50 godina pa su tako nazalost i maligna tkiva cesto agresivnija. Budite svi hrabri user posted image .

Pa da, zato su oni preventive radi i dali to , jer kaze dr, da ne zeli da rizikuje da se to za 5-10 godina to opet vrati. Limfni cvoroi su potpuno zdravi, i nju doktor uverava da je ovo puka sreca da se za mesec dana to otkrije, dijagnostikuje, operise, i sve se resi, uglavno se ljudi vuku od lekara do lekara mesecima dok ne saznaju sta im je.. Moramo da budemo hrabri, mada ja mislim da ona treba da se osvesti, i da pocne da se bori, prosle nedelje je cak odbijala i da pije lekove protive infekcije, imala je napade besa, da smo mislili da ce rana da joj pukne. Jedino je Una sada razveseli, ali juce kada je cula za kosu, nije htela ni sa njom da prica....user posted image .... Maslacakuser posted image

Torbice hvala na savetimauser posted image , da mora sve da se promeni.. I ja sam za psihologa, valjda zato sto to studiram, juce sam imala bas predavanja iz klinicke i mentalnog i bas smo krenuli na tu temu, ali moja profesorka kaze da ona mora sama da presece... Ali da ce joj razgovori svakako pomoci da se osvesti, juce je u Kbc-u razgovarala s apsihologom, i kaze mama da se isplakala, i sve je ispriclala, morace da prodju dani, pa mozda cak i meseci da se pomiri sa ovim, mozda se nikad i ne pomiri, ali ce delimicno zaboraviti...kako vreme prolazi, ali sto joj kaze njen dr. vredi da se boris za taj osmeh....

Direktna veza do poruke: 380
6.3.2014 10:17:07   
Anoniman
Maslacak, kod nas samo problemi, pa te molim da odes i u temu tripl test

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 381
6.3.2014 10:37:11   
ivaMark
UM, zelim vam snage i strpljenja da sto lakse prebrodite naredni period. Najezih se dok sam citala kako joj je tesko...
user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
6.3.2014 10:40:16   
Anoniman
Hvala Ivauser posted image bas je tesko, a najgore od svega sto je nase drustvo bezobrazno, kako smo mi ljudi zli, pre neki dan joj je neko na fb napisoa je li to ona sto boluje od rakauser posted image

(odgovor članu ivaMark)
  Direktna veza do poruke: 383
6.3.2014 10:45:07   
bea83
UM, samo da te user posted image
Kosa jeste sekundarna stvar, ali je spoljni znak bolesti i mislim da je zato toliko pogađa. Pričam iz bliskog iskustva. I reci joj da kosa MOŽE da otpadne ali ne mora, mojoj kumi nije otpala čak ni posle 6 hemo na 21 dan.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
6.3.2014 10:46:59   
Anoniman
Beauser posted image user posted image user posted image pricamo joj svi to, ali ona nas ne cje, jos joj je tata juce kupio neki fen i peglu elite model look pa je to jos vise pogodilouser posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 385
6.3.2014 10:54:28   
Maslacak15
To zavisi sta treba da primi. Nije svaka hemoterapija ista to je zbirni naziv za celu klasu razlicitih lekova. Ako kazu lekari da ce da otpadne, a oni znaju sta plnairaju da joj daju od terapije, onda to treba ocekivati. Nisam sigurna da li je bolje reci joj mozda nece, ako su sanse da se to desi 90%. Naravno sve je to uzasno tesko, narocito za tako mladu osobu. Zato je mozda bolje konsultovati se sa psihijatrom, mozda oni znaju kako joj najbolje prici u zavisnosti od njenog tipa licnosti. U svakom slucaju je prolazno, kosa raste i porasce nova i to nekako treba da dopre do nje.user posted image . A komentare na facebooku nebih da komentarisemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 386
6.3.2014 11:15:37   
Anoniman
Da, zavisi i do toga sta prima, juce sam citala izvestaj, ali nisam uspela da zapamtiim. A fbuser posted image

Direktna veza do poruke: 387
6.3.2014 11:25:59   
Olga75
pa izrasce kosa ponovo , nek je ona ziva i zdrava
pre mesec dana sam saznala da je moja prijateljica operisala ca dojke , malo je mladja od mene , sve su joj povadili , krenula je sa citostaticima i tako
eto povremeno je hrabrim i cekam da bude izlecena
a svekar je dobio oni inekciju ( ne znam sad sta tacno ) u ambulanti bola , ukinuli su mu morfijumske preparate , nosi neki flaster i konacno je ustao
ali je i dalje toliko mrsav da mu sen e preporucuju citostatici , imao je samo dva zracenja
njemu ne preporucuju Brojsa nego slaninu sapunjaru da se ugoji
i tako

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 388
6.3.2014 11:29:39   
NadaR
UM , da uspjesno pregurate I ovu krizu user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 389
6.3.2014 11:33:25   
mihi
Unina mama samo dobronamerno, uzmite neki licencirani zeolit tipa Natural Welth, ja sam doktorirala na zeolitu u nekom drugom pravcu kao adsorbent mikotoksina, analizirajuci se srela sam se sa tim da u tim zeolitima namenjenih ljudima ima teskih metala narocito olova. Zapravo zeolit se iskopava iz zemlje te je to i normalnao da nosi to a pošto je dobar adsorbent vezuje za sebe mnogo toga. E sada kodd nas se ti dodaci za ishranu tako i zeolit ide u promet slabo kontrolisu..... Nadam se da ce ti sestra biti dobro, bolje je da primi tu terapiju samo ako znas da ce tako reagovati pruzite joj svaku vrstu podrske i strucnu i emotivnu kao porodica.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 390
6.3.2014 11:40:05   
Anoniman
Hvala Nadouser posted image

Mihi, to joj je moj stric narucio, ja mislim da je bas taj, sto ti Mihi kazes, bela kutija, zeleno plava slova,nije ovaj sto sam stavila link,i znam da ima olova, pa se valjda zato pazi kada se pije, kako se pije, i uz sta... ona jos uvek nije pocela da ga pije, ali su joj ga nabavili.. jer mora da prodje 3 nedelje od operacije da bi pocela.... Hvala na savetuuser posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 391
6.3.2014 11:48:18   
mihi
E odlicno samo sam htela da kazem da se svasta i prodaje i reklamira.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 392
6.3.2014 11:49:39   
Anoniman
Hvala ti puno, ti si strucno lice, slusam svaki savet...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 393
6.3.2014 11:52:27   
mihi
Dr Maja Ercegovac je stvarno odlican lekar, dobro je da je stigla na pravo mesto i to jako brzo. Cuvaj seku i drzi se kao sto si se i do sada drzala dok nije stigao rezultat.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 394
6.3.2014 11:54:30   
Anoniman
Da, i prof. dr. Dragan Subotić, njih dvoje su je vodili i operisali... user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 395
6.3.2014 12:10:28   
bubulence
UM na face-u postoji jedna grupa Dr. Sladjana Velkov, moze svasta korisno da se procita. ja jako verujem u lecenje zdravom ishranom, znam nekoliko slicajeva gde se iz nemoguceg desilo moguce.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
6.3.2014 12:13:33   
Anoniman
Bubulence hvala, upravo sam poslala zahtev za uclanjenje....user posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 397
6.3.2014 12:43:30   
nata11
UM, Nina je pisala skoro da ima neka klinika u Budimpesti koja za svakog pacijenta pise dijetu biljem ili tako nekako, ali naravno o tome cete kasnije kada prodju terapije. Procitaj i o B17 vitaminu.
A potpuno se slazem da se potrazi i strucna pomoc, moja majka se borila sa time i znam koliko je to tesko za celu porodicu. Srecom pa se sve dobro zavrsilo.
Veliki user posted image podrske za vas.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 398
6.3.2014 12:47:28   
Torbica
Oldzi, retko ko iz zvanicne ima pozitivan stav prema Brojsu. Sto je razumljivo donekle jer nama je usadjeno neko sasvim drugo znanje.
Evo meni najblizi primer. Svekar moje sestre (od tetke pokojne), tvoji sugradjani inace, pre nekih godinu ipo. user posted image Dijagnostikovali coveku Ca pluca sa metastazama u jetri, na 4 mesta pecati kako to vec izgleda. I pitaju me za savet. user posted image Uzasno tesko i odgovorno. I ja im kazem, kad je vec toliko prosiren, nemate sta izgubiti, probajte Brojsa. I isto uputim na grupe na FB. I kupe oni knjigu i sprovedu vec kako tamo pise. Nakon nekoliko meseci ode covek na kontrolu u Kamenicu da ga snime. Tek su bile u planu hemoterapije. I salju mi rezultat na mejl, crno na belo! Povukle se metastaze, jetra cista...Mom mozgu je isto tesko da se sa nekim stvarima izbori, ali ovo su cinjenice. E sad, on je odlican ali u jednoj stvari je kasnije pokleknuo i sad opet jede sve, a ne bi smeo. Navodno, ko ostane na billjnoj hrani, bolest mu se ne vraca. Videcemo kako ce do kraja biti kod njega. A na toj grupi ima u datotekama da se skinu knjige, ima jedna - primeri izlecenja ljudi u terminalnim stadijumima, tako nekako se zove.
Od slanine se siroma nece ugojiti. Dobro je da uzima tu travu, pa ga to drzi. Iskreno, kad bih imala tako nesto, okrenula bih se skroz zdravoj hrani. Jer eno ih ljudi, koje je zvanicna medicina otpisala, zivi i zdravi. Pa neka sam sto puta ucila drugacije.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
6.3.2014 13:17:22   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Bubulence hvala, upravo sam poslala zahtev za uclanjenje....user posted image

user posted image
mozda ne bi bilo lose da i tvoja sestra procita iskustva ljudi koji su se izlecili iako su imali ca koji je bio u poodmakloj fazi, a sada uz pomoc zdrave ishrane zive sasvim normalno. cisto da vidi da sve ovo sto joj se desava ne mora da bude ni malo strasno...
a mi cemo se nadati najboljem i odavde pruzati podrsku tvojoj sestri user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here