|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RAK
19.2.2014 16:30:28   
minnica
Unina mama, drago mi je da ti je seka bolje. Sad možete svi malo da odahnete. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 351
19.2.2014 16:38:17   
Štetica
Um nemam fejs,ja sam od onih sto ih to nervira. Ako ti nije problem pusti mi na pp e-mail adresu pa da ti posaljem. Jer bas ima kompletno objasnjenje kako i kolko se koristi.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 352
19.2.2014 16:59:11   
17 joka
UM, i ja sam za ovo sto predlaze Štetica imam čak i neku knjigu za raznim receptima kako ojacati imunitet i izleciti najgore bolesti rak...

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 353
19.2.2014 17:17:35   
nata11
UM divne vesti user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 354
19.2.2014 17:30:49   
isidora88
um brz oporavak tvojoj sestri, jako mi je drago da je ipak sve ispalo najbolje moguce user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 355
19.2.2014 17:45:00   
Anoniman
Hvala vam svimauser posted image user posted image user posted image

Ona jos uvek ne zna sta joj je, ali ja mislim da joj polako trebaju reci...

Juce je dobila temepraturu, izvadili su joj dren, u nedelju sam bila kod nje, lepo izgleda.... Nije vise na trodonima, samo da i dalje sve bude dobro.... Ne znam odakle to njoj, nikada tu bolest nismo imali u porodici, imala je astmu kao mala, cak ni dr. ne shavtaju od cega joj se to javilo...

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 356
19.2.2014 17:57:07   
Trcosava
UM drago mi je da je sve na kraju dobro!!!

Sad možete da odahnete. Brz oporavak joj želim user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 357
19.2.2014 17:58:47   
Anoniman
Hvala Trcouser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 358
19.2.2014 18:00:22   
doktorkakristal
UM user posted image dobro je TORBI ti je vec sve objasnila,bice to ok

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 359
19.2.2014 18:37:42   
Verolina
Ma to je gotova stvar. Posmatramo je kao izlecenu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 360
19.2.2014 18:53:34   
adulence
Joooooj breeee....dobro je....ljubim,ljubim...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 361
19.2.2014 20:19:17   
NadaR
Bas mi je drago UM. user posted image
Brz oporavak . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 362
19.2.2014 20:26:44   
lesica
UM, biće to dobro user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 363
19.2.2014 20:29:07   
indy_25
UM propratila sam pricu. Hvala bogu da nije nista opasno.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 364
19.2.2014 20:34:18   
degu
UM da se seka brzo oporavi user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 365
19.2.2014 21:04:48   
Anoniman
Drage mojeuser posted image
potresla sam malo i trudnice, ali sta cu kad sam morala negde da se izjadamuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 19.2.2014 21:37:44 >

(odgovor članu degu)
  Direktna veza do poruke: 366
20.2.2014 0:13:51   
Azra_
UM, ja tek sad imam snage da se javno uključim! user posted image Dobro je, biće dobro...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 367
20.2.2014 11:13:53   
Didy
UM, drago mi je da su takvi rezultati. Oporaviće se ona brzo. Samo pozitivno i sve će biti u redu! user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 368
20.2.2014 12:09:57   
Anoniman
Azra, Didyuser posted image user posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 369
5.3.2014 23:02:22   
Anoniman
Sestri su ipak prepisali hemoterapije, danas je bila na konzilijumu, 3x3 terapije, 3 dana uzastopno prima, pa 21 dan odmara, i tako u krug, lekari su zadovoljni njenim orporavkom, sve je u redu, ali kao preventive radi, jer ima toliko godina koliko ima. A ona je bas bezveze psihicki, posustaje, a treba da se boriuser posted image tesko mi je, ne znam kako nas je sve ovo snaslo u tako kratkom vremenskom roku....

< Poruku je uredio Unina mama -- 5.3.2014 23:05:33 >

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 370
6.3.2014 1:26:23   
Azra_
UM, a taman ste odahnuli.user posted image Šta da ti kažem, uzdajte se u lekare, znaju šta rade i kako joj mogu pomoći.

Bolestan čovek, nekako, koliko god ljudi bilo oko njega, uvek je sam. Trebaće joj vremena. Shvatiće da mora tako. Posustaće, pa če se vratiti, pa tako u krug. Bitno je misliti na ishod-ozdravljenje!

Šta da ti kažem?! Držim palčeve da sve bude u redu, da što bolje podnese terapije i da dočeka pozitivan ishod i potpuno izlečenje.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 371
6.3.2014 8:14:48   
nata11
UM user posted image user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 372
6.3.2014 8:15:42   
Anoniman
Azra, Natouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 373
6.3.2014 8:44:04   
Trcosava
Uf bre UM.

Sestra ti je, znaš je najbolje - probaj da nađeš nešto što će je motivisati da ide napred. Nešto što će je terati da se bori.
Šaljem i tebi i njoj što više pozitivne energije user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 374
6.3.2014 9:35:03   
Anoniman
Na najveci je problem sto ona nije osoba koja pristaje na kompromise, nego je svojeglava, i krivi mamu i tatu, sto je nsiu pustili jos malo normalano da zivi, nego su je ovako upropastili prvo operacijom, a sada sledi hemoterapija, a ne shvata da joj oni spasavaju zivot... Mislim da ce morati da se potrazi malo strucna pomoc, neka seansa sa psihologom...

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here