Torbica
|
Ja sam zabezeknuta sto se Ljisha uvredila?! I opet, zao mi je, evo jos jednom javno izvini za to sedi, iskreno, apsolutno nije imalo nikakvu negativnu ideju nego cinjenicu da si kuci i mozes da cuvas svoje dete! Mene posao hvala Bogu ceka, pa iako sam mogla bebca da ostavim ovu godinu, nisam, jer nemam ideju kako bih ga ubacila, zato sto je jedina sansa regularnim putem upis u mladju jaslenu grupu. Evo o najmladjem, krenuo je sa 14 meseci. A to sto idemo vec treci put kod istih sestrica je srecna okolnost, predivne su, zaista! Deca su mi 2008, 2010 i 2012 godiste pa se tako namestilo. Kaze mm da cemo ih sad izneveriti, nema dalje, hehe... A da vam ne pricam da u mladjoj jaslenoj grupi ima upisano 38 dece!!!! STRASNO!!! Prisutnost je oko 20 dece, a i to je puno. I opet, dete mi je nahranjeno, naspavano, presvuceno, nasmejano, uvek u igri kad dodjem, i ja skidam kapu tim zenama kako sve postizu, ma orden im treba dati, iskreno. Toliko ljubavi, truda, brige, nemam reci. Kad moje dete iz mog narucja pruza ruke sestrici kad ga predajem, dalje nista ne moram da kazem. A kad ga uzmem, kosica mu mirise na neku od njih! Ja jesam pozitivan lik i nemam konflikte, ako mi se neko ne dopada, ispostujem osnovno civilizovano ophodjenje i kraj. I sad mi recite da li je slucajno to sto u TRI SOBE, dakle 7 vaspitacica (u jaslenoj imaju trecu pomocnu) su sjane, dobre, brizne, pune ljubavi i paznje? Koliko je do nas samih? Nisam videla da one ikoga zanemaruju, bez obzira sto sam ja sa svima ok? Ljisho draga, napisi koju, nemoj da mi uzmes za zlo sto napisah... Eto drage zenice, kad nesto nije u redu, treba menjati, kao Mod, slazem se skroz, isto bih postupila, ali bas me Bog pogledao!