|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
23.2.2014 12:29:57   
LIDIJA STEVAN
ppOppy,
dobrodosla u nas e drustvo...ovde zaista vlada velika pozitivna energija...navijamo za velike bete a i tebi isto...user posted image

(odgovor članu Poppy)
Direktna veza do poruke: 2176
23.2.2014 12:39:46   
wivern
Uplasena, cula sam da se desava u nekom malom procentu i to nazalost...
Ako je spermogram dobar ne idu na icsi metodu nego puste da se sami oplode, na zalost osudjeni smo na neke stvari kad idemo preko fonda u drzavne klinike...nemaju dovoljno para, nemaju sa cime ni da rade.. Postenije mi je da ostave 2 klinike drazvne gde ce preusmeriti sav novac, ali da usluga bude kako treba.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2177
23.2.2014 12:40:52   
wivern

IZVORNA PORUKA: wivern

Uplasena, cula sam da se desava u nekom malom procentu i to nazalost...
Ako je spermogram dobar ne idu na icsi metodu nego puste da se sami oplode, na zalost osudjeni smo na neke stvari kad idemo preko fonda u drzavne klinike...nemaju dovoljno para, nemaju sa cime ni da rade.. Postenije mi je da ostave 2 klinike drazvne gde ce preusmeriti sav novac, ali da usluga bude kako treba.
Poppy dobro nam dosla user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2178
23.2.2014 12:50:32   
uplasenaa
Lidija to je sve sto su mi rekli kao i oni u cudu da nisu htele da se oplode,navodno 4jajne celije radili ivf metodom a 4icsi metodom.Wiwern te price o uslovima pogotovo vaze za Nis jer nisam jedina kojoj se to dogodilo u mojoj grupi,cula sam da je i prosle god bilo takvih slucajeva.U spebo su mi rekli da se takve stvari retko desavaju ali kad se dese moraju imati objasnjenje

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2179
23.2.2014 12:52:57   
Poppy
Hvala svima na dobrodoslici!
Plan mi je da sacekam jos par dana pa cu onda uraditi betu. Ako me u medjuvremenu uhvati neizdrz, uradicu betu ranije . Iskreno, ne bih ranije radila betu jer ako je negativna onda cu posizeti cekajuci ciklus i znajuci da kasni samo zbog tog utrogestana. Al sam komplikovana user posted image

Direktna veza do poruke: 2180
23.2.2014 13:22:32   
zece
Dobredojde popi ajde drzam ti sreka za visoka betaa najdobro e na15den od et da ispitasbeta hcg. Dobro vie kolku pati imate pravo na vto preku drzavata I ako ste. preku drzavata imate li pravo na vto vtovo privatnite kliniki pitam oti kaj nas u mk imame pravo na vto da izbirame dali ke pravime vo privatnite ili vo drzavnite kliniki

(odgovor članu Poppy)
Direktna veza do poruke: 2181
23.2.2014 13:30:24   
zece
Uplasena neli ti kaza doktorot po koja metoda ke ti prave vto dali so icsi ili ne na mene uste na samiot pocetok mi kaza oti ke se ode so icsi metoda I od 5jajnik kelii 4bea injektirani tri se oplodija no dvata ne se razijaa embrioni kako sto treba I samo eden embrion mi vratija I ostanav trudna I vo peta nedela dojde do spontan

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2182
23.2.2014 15:22:40   
LIDIJA STEVAN
Wiv,sad ja dobih zatvor..strasno..hocu da puknem,ja sam navikla da imam redovne stolice,i bas sam se juce Vama pohvalila da utrogestan nije delovao na dig.trakt kad danas eto...od juce ujutro nisam imala stolicu.Sad sam slala muza da mi kupi donat vodu,popila 1 casu.kad ce poceti da deluje ?vidim ti si je preporucila pa ajde da probam,imala si iskustva .

< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 23.2.2014 15:24:19 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2183
23.2.2014 15:25:29   
Jole84
Lidija slobodno iscepaj ceo litar a ne samo jednu čašu user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 2184
23.2.2014 15:59:50   
wivern
Lidija popij danas ceo donat a kasnije nastavi sa casom ujutru i uvece :)
Treba mu malo vremena da proradi

Honey, I'm Home

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2185
23.2.2014 16:02:14   
Lepterija
Zao mi je, ali to se desava svuda. Ja sam u Spebu bila svedok kod vise parova. Nema objasnjenja, jednostavno kazu da nista nije odreagovalo kad se spoje jajna celija i spermic. Najverovatnije da jedno od toga nema dobar kvalitet, ali mislim da se to ne moze ispitati, bar ne kod nas. user posted image
IZVORNA PORUKA: uplasenaa

Devojke treba mi vasa pomoc!!!U sredu mi je radjena aspiracija 8jajnih celija zdravih,zrelih,uzorak mm savrsen,u petak me zvao biolog da mi kaze da se moje jajne celije nisu oplodile neznaju zasto,juce sam bila kod dr.Jasmine u kc Nis takodje sam dobila isti odgovor.Da li je neka od vas imala ovakvo iskustvo ili se ove stvari desavaju samo u Nisu???

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 2186
23.2.2014 16:03:38   
Nitrogirl
Evo i mene sa novostima....zavrsena aspiracija, sve super proslo, dobili 15 kvalitetnih jc user posted image

Lidija kad je beta?

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 2187
23.2.2014 16:09:23   
Verolina
Nitro, bravouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 2188
23.2.2014 16:43:34   
Chipsy
Prokrvavila sam....

Imate li neki savet??????

Direktna veza do poruke: 2189
23.2.2014 17:17:01   
dunja RR
Chipsy, nastavi sa terapijom a pošalji mail Zadoriju odmah. Meni je tražio da uradim betu kada sam prokrvarila, ali mi je mail stigao tek posle dva dana, te je tada beta (3. dana krvarenja( bila 10, nešto.

Koliko krvariš?

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2190
23.2.2014 17:39:30   
Poppy
Chipsy, koje boje je krv? Ti si bese imala zatvor prethodnih dana, mozda su hemoroidi od naprezanja (cak i ako ranije nisi imala problema sa njima). U svakom slucaju poslusaj dunju. Drzim palceve da bude u redu.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2191
23.2.2014 18:02:54   
Chipsy
Javio mi da uradim betu sutra. Umrecu...

(odgovor članu Poppy)
Direktna veza do poruke: 2192
23.2.2014 18:08:05   
Verolina
Cipsi, koji ti je dan posle transfera?Kako krvaris? Smiri se, nije nista izgubljeno.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2193
23.2.2014 18:10:43   
dunja RR
Što kaže Verka, polako, nije sve izgubljeno. Miruj, i čekaj betu user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2194
23.2.2014 18:20:59   
LIDIJA STEVAN
Chipsy,sutra uradi betu,polako,nemoj da se nerviras,poslusaj Dunju,nastavi sa terapijom.
Nitro,
sutra ili i utorak cu raditi betu,sad imam problem zatvora,a to me mnogo nervira jer kad nemam redovne stolice ,sva sam kao naduvena zaba pored ovog utrogestana...a i malko sam nervozna.Bravo za celije kod tebe.Znaci sad si ti na redu za et..pa navijamo.
Wiv,Jole ,
sad cu da ispijem ostatak vode..ali meni je stomak tolko vec pun da mi dodje da puknem...strasno...i to mi stvara bas psihicki napor..

< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 23.2.2014 18:22:10 >

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2195
23.2.2014 18:43:07   
wivern
Chipsy samo polako...i krvarenje ne mora nista da znaci...navijam za sutra, bice sve ok....drzi se..
Lidija pij donat i trebalo bi da bude ok..

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 2196
23.2.2014 19:11:36   
Skijasica
Chipsy,
ne mora krvarenje nista da znaci. Pise u onom upustvu sto smo dobili posle transfera. probaj da se smiris i da ne panicis. Drzim pesnice sutra. user posted image

Devojke sto se zatvora tice, meni je pomogla keleraba. Izrenda se koren i stavi se u jogurt (ja sam koristila onaj Balans) da prenoci pa jesti ujutru na prazan zeludac! Ja sam ga jela i uvece pred spavanje!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2197
23.2.2014 19:37:06   
zece
Chipsi mozda e implantacijsko krvarenje

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 2198
23.2.2014 19:58:13   
tamaricapn
devojke navijam jako od user posted image da vam budu velike bete i saljem vam jedan veliki user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 2199
23.2.2014 20:35:21   
Chipsy
Hvala vam devojke, ali stvarno se ne nadam. Nije braon, a nije bas ni crvena, vise roze, mada je sad malo tamnija. Ne verujem da je implantacijsko, jer nije to tackasto, nego ide. Nije mnogo, idem u wc na dva sata i menjam malo parce vate

(odgovor članu tamaricapn)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

rucak
lepoticka

Da li kuvate svakog dana?

uglavnom da (56%)

ne, zato sto skuvam jednom punu serpu :) i to bude dovoljno za 2-3 dana (18%)

ne, zato sto uglavnom kuva mama/svekrva/dadilja (26%)

Ukupan broj glasova: 135

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here