Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 29.11.2013 23:28:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
moji spavaju a ja sam budna neko treba da nalozi vatru. Najbolje da budim Dunju ona ionako ne vole da paja ihihihi
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 7:33:59
|
|
|
|
adulence
|
Mm otisao na posao,Iva spava...tisina u kuci...
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 7:58:13
|
|
|
|
reve84
|
Lezim u bolnici a pored mene pici tehno sa ctg aparata jednog malog misa :)))
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 8:23:34
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: reve84 Lezim u bolnici a pored mene pici tehno sa ctg aparata jednog malog misa :)))
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 8:26:12
|
|
|
|
adulence
|
Divnooooooo.... IZVORNA PORUKA: reve84 Lezim u bolnici a pored mene pici tehno sa ctg aparata jednog malog misa :)))
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 9:09:56
|
|
|
|
NadaR
|
Kod nas dorucak, kafa i Sumkovici .. Klasicna subota!
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 10:16:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Završili doručak, ispratili dedu na voz a brata i taju u grad, ja i Stefan sami gledamo neki crtani i igramo se
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 10:22:42
|
|
|
|
Alexxa
|
Ništa. Potpuni je mir oko mene i žabice.
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 13:00:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja malena skakuce okolo a ja i moja mama sedimo i divanimo
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 13:39:20
|
|
|
|
isidora88
|
krcka se rucak, mir, tisina jos par minuta dok mateja ne ustane
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 13:43:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se sada spremam za pravljenje mafina ,našla recept a deca se igraju oko mene
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 13:45:45
|
|
|
|
Janncica
|
Mir i tisina.Jos koji minut.Cekam da se S probudi. ooooooooooooooooooooooooommmmmmm
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 14:11:02
|
|
|
|
isidora88
|
dete budno, rucak jos nije gotov, nema tisine
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 14:23:57
|
|
|
|
sneza24
|
Spremam deci ručak mi matori ćemo nešto s nogu, danas mi se ne kuva. L spava a D se igra. Pa mogu reći da je relativno tiho kad jedno dete spava.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 17:52:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Viktor mi je dobio temperaturu.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 18:58:27
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja pravim palačinke a jovana se igra sa dedom
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 19:07:36
|
|
|
|
NadaR
|
Mm i M na podu leze , jedu smoki i gledaju bRACU kRET. Prije toga su igrali Covjece ne ljuti se pa se posvadjali. Ja cackam po netu i slusam muziku.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 19:13:28
|
|
|
|
vikiveki
|
I vi ste na Minimaxu kao i mi Meni se sad najavili neki prijatelji da će doći,a deca mi leže a viktor zaspao od temperature
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 19:26:19
|
|
|
|
adulence
|
Mm vecera ,iva igra na krevetu ne znam sta joj je vec 20min igra...a ja prezivam veceru...
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 19:33:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gledamo dnevnik dok Iva skakuce sa krilima i trazi od tate da e baci visooookoooo da leti kao leptir
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 30.11.2013 19:41:40
|
|
|
|
Наташица
|
муж гледа кошарку звезда - крка и нервира ме коментарима, а душица повадила шерпе и лупета...а мене све то нервира па сам набила слушалице и слушам музику....
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 3.12.2013 13:13:41
|
|
|
|
jovana jojo
|
Slusam muziku, jedem i pijem vitamine posato sam sama i nemam sat da radim...
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 20.2.2014 22:14:37
|
|
|
|
Mama.Veki
|
Najbitnije je to sto se ama bas nista ne desava dete u krevetu, ja sama kuci, u miru i tisini, sama sa sobom (i vama) i casom crvenog vina
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 21.2.2014 20:27:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Cituckam forum, pijem kafu...bebac spava, a u pozadini se cuju reklame sa tv.
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 21.2.2014 20:31:09
|
|
|
|
NadaR
|
M I ja pijuckamo toplu cokoladu . Ja kucam a on gleda Sundjer Boba ,epizoda carobna virsla . Uskoro ga saljem u krevet .
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
kuda na odmormarince1Sta biste izabrali kao varijantu za letovanje sa dvoje male dece?Halkidiki Hotel kolima (
35%)
Tursku avionom (
29%)
Tasos privatni smestaj (
36%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!