Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 10:24:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Znala sam da ce ti odmah odgovoriti,ja njemu bas vjerujem a ovdje kod nas ima dosta uspjeha... Pratim te koliko se mucis,ali vjerujem da ces uskoro i ti imati jedno sunce koje te sutira. Razmisli o toj varijanti uzv. Ljubimo te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 10:26:59
|
|
|
|
zece
|
Dali nekoja od vas ima iskustvo so tribestan. mm treba da gi pie pa sakam da znam kolkuse efikasni
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 12:59:28
|
|
|
|
micamica
|
hejj evo mene,danas mi 12 dan od transfera,nema menstruacije,ide mi sekret beli,grlic isto osetim kad stavljam vaginoletu,ovo cekanje do bete ubija,ne znam sta...jesam li ili nisam heheehhe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 13:02:07
|
|
|
|
IvannaM
|
Micamica ja mislim da jesi :). I sekret i grlic su normalne pojave kad jesi :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 13:07:54
|
|
|
|
micamica
|
heheheh imam osecaj kao da ce mi svaki cas krenuti,a ono sekret ide
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 13:15:41
|
|
|
|
IvannaM
|
to je taj osecaj.....Bice to velika lepa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 13:17:13
|
|
|
|
micamica
|
hehe nadam si da si upravu,al se ne usudjujem raditi test,bojim se razocarenja,a beta mi je u sredu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 13:20:09
|
|
|
|
IvannaM
|
Ja kada sam ostala prirodno trudna nosila sam uloske po ceo dan i stalno imala osecala da sam dobila i trckarala u wc da proverim, kad ono svaki put samo sekret. Tad sam znala ;) Tako ce i tebi....Sto na 15ti dan transfera? Vec sad bi ti pokazalo ;)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 13:22:20
|
|
|
|
micamica
|
tako se ovde radi,nemam pojma sto na 15ti,i jajnici me bole,a noge uvece kad legnem mi trnu vibriraju kao da mi naticu.....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 13:24:05
|
|
|
|
IvannaM
|
Mozda si primetila da vise zevas i imas utisak da se nisi naspavala? :D
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 13:26:57
|
|
|
|
micamica
|
sad ne znam to ne pratim :D al sam pospana,mozda od vaginoleta hehehe :D ali svakoj zeni je drugacije,sve smo mi drugacije i drugacije reagujemo,evo meni grudi jesu porasle ali ne bole...tako da videcemo sta ce biti......verujem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 13:33:12
|
|
|
|
IvannaM
|
Ja sam sigurna...nisi ti pospana od vaginaleta vec od :* Jedva cekam veliku betu da vidis na papiru
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 14:56:42
|
|
|
|
Ninnochka
|
Devojke, ne znam sta da radim, a ne mogu da pitam na klinici - nedelja je i ne javljaju se. U ovom ciklusu treba da mi pocne stimulacija, posle kutije Cikloproginove, ja imam jos jednu tableticu za sutra, ali mi je danas krenulo onako, kao prvi dan ciklusa. Trebalo je da dobijem kad ispijem sve tabletice, pa 2-3 dana posle toga. U svakom slucaju cu nazvati kliniku sutra, ali me interesuje je li se nekoj od vas to desilo, da je prokrvarila pre zavrsene kutije Cikle?
< Poruku je uredio Ninnochka -- 9.2.2014 14:57:20 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 15:36:28
|
|
|
|
Štetica
|
Ninocka to mi lici na vanmenstrualno krvarenje,e sad ja sam bila na kontracepciji i kad se pojavljivalo to brankasto krvarenje pila sam po dve pilule. Stvarno neznam kako to ide sa ciklom. U svakom slucaju srecan pocetak.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 15:53:56
|
|
|
|
alex88
|
Mico bas sam razmisljala o tebi,super su ti sintomcici a najvise sto je dan za ocekivanu prosao,tj nekoliko dana.Bice za par dana velika beta,samo ti uzivaj i mazi tibu.I divim ti se kako neces pre srede raditi betu,ili kucni test.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 16:02:43
|
|
|
|
zece
|
Toa krvarenje ti e od cikloproginovata e sega na mene stvarno mi treba necie iskustvo so tribestan kolku se efikasni
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 16:04:54
|
|
|
|
zece
|
Za betahcg najdobro e da se prave na15denodembriotransferot jas ja ispitav na denot koga trebaseda dobijam I bese visoka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 17:26:26
|
|
|
|
micamica
|
alex hvala nadam se ,hocu li ja konacno ugledati posle pet godina? inace 5. je trebalo da dobijem,tacna je...ali ovaj put nema je....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 18:40:58
|
|
|
|
Jole84
|
Daco baš mi je žao što ti je prekinut postupak ali s druge strane ispali su fer,bolje nego da su rizikovali a da jć bude nekvalitetna,a ošuškaju te debelo. Probaj da nađeš nekog na klinici da te pogleda u nedelju kad dežuraju,da znaš zbog pregnila. Nikad se ne zna,možda prirodni radovi iz ovog lošeg početka urode lepim krajem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 22:00:55
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: zece Toa krvarenje ti e od cikloproginovata e sega na mene stvarno mi treba necie iskustvo so tribestan kolku se efikasni zece, sta ti je to tribestan ?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 23:09:02
|
|
|
|
Chipsy
|
Wiv se nije javljala? Ja putujem oko 3, pola 4, držite mi pesnice. ako budem imala net, javljam se sutra, a ako ne u utorak!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 9.2.2014 23:52:07
|
|
|
|
alex88
|
Chipsy drzimo palceve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.2.2014 8:26:00
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Chipsy draga srecno!Cekamo lepe vesti od tebe! Ljubim te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.2.2014 9:15:00
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy drzim palceve . Ja sam juce imala 4 jc....sad samo da vidimo koliko ce se oploditi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 10.2.2014 9:22:01
|
|
|
|
Ninnochka
|
Srecno Chipsy, drzimo palceve
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?