Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 12:26:09
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ma ja kad punim 20 godina moram da kuvam krompira Olga, , uvek me nasmeju tvoji postovi, pocecu da te jurim po RR Danas musaka i gagiline kiflice opet , popodne ce ''padnu" pogace iz pizza gril-a,moj tata ih pozeleo a, ja kao njegova mezimica odmah sam ga pozvala popodne u goste
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 12:30:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Klarita moram i ja da se osmelim da te kiflice spremim. Spremala sam u ponedeljak ali neke druge. Za rucak danas gulas od piletine sa makaronama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 15:28:25
|
|
|
|
minnica
|
Za ručak rižoto od integralnog pirinča sa povrćem, a sad pečem krmenadle u rerni za večeru i za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 15:44:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Minice, slik pa u recepte
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 16:03:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene musaka, sinoć sam je spremala (i u pola 11 sam morala malo da probam )
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 16:13:43
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Minice, slik pa u recepte Ovog puta ništa od slike. Kuvala sam na frku, sama sa bebom. Čim bude nešto zanimljivo, okačiću u recepte.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 16:19:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Pasulj sa domacom slaninicom i baklava sa orasima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 16:24:45
|
|
|
|
Verolina
|
Nudim rucak u zamenu za pranje sudja
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 16:26:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Dogovoreno IZVORNA PORUKA: minnica IZVORNA PORUKA: dunja RR Minice, slik pa u recepte Ovog puta ništa od slike. Kuvala sam na frku, sama sa bebom. Čim bude nešto zanimljivo, okačiću u recepte.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 21:58:46
|
|
|
|
Torbica
|
hehe, dobre ste! Kod mene danas marinirana pileca krilca u Vegetinoj tecnoj marinadi od belog luka, sa krompirom iz rerne. Zelena salata uz to. Slistili smo pleh od rerne, jos ja kao pravila vise zbog dede, a deda nije ni stigao niti mu je ostalo... I po cerinoj zelji kokos kocke. Uzela foto a on ce meni - change the baterries
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 22:00:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Uzela foto a on ce meni - change the baterries Ima da mu ja dam baterije
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 22:45:47
|
|
|
|
madre
|
danas grasak i kiseli kupus za salatu. a juce sam pravila prokelj sa susamom, nesto slicno kao sto minnica objavila recept, samo sto sam ga ja zapekla u rerni
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 23:10:07
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Torbica Uzela foto a on ce meni - change the baterries Ima da mu ja dam baterije eno pune se
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.2.2014 13:53:20
|
|
|
|
nata11
|
Ja se danas opasno dvoumim da li da pravim rolat -C recept dana ili lazanje. Pod uslovom da mi ne nalete gosti
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.2.2014 15:55:02
|
|
|
|
madre
|
pohovacu tikvice i zelena salata... mm ce sebi prziti snicle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.2.2014 17:16:17
|
|
|
|
Verolina
|
Oslic, krompir salata i salata od kisela kupusa.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.2.2014 18:25:54
|
|
|
|
New Mom
|
KFC
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.2.2014 10:32:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo sjajne RR domaćice, fotoaparate u ruke i fotkajte današnje specijalitete, pa ih dodajte u rubriku C kuhinja KLIK IZVORNA PORUKA: dunja RR Niste obavezni da ih koristite ali ako ih koristite dobijate dodatne zvezdice C dodaci donoce dodatne bodove, a isti se dobijaju na sledeći način: • 3 dodatne zvezdice odnosno boda, ukoliko se objavi fotografija recepta. Objava fotografije u okviru recepta nije obavezna, ali se za svaku objavljenu fotografiju dobijaju 3 dodatne zvezdice odnosno boda. Dozvoljeno je maksimalno 6 fotografija po receptu. • 20 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen Začin C sa ukusom piletine • 10 dodatnih dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen Začin C • 10 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C Ideja za (ne računajuci recepte koji su opisani na pakovanju) • 5 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C bujon (kocka za supu) • 5 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C senf Sve imate u pravilniku, pa ga pametno iskoristite , evo linka KLIK
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.2.2014 10:44:35
|
|
|
|
milicicak
|
Danas sam dala otkaz u kuhinji napravila sam samo cimet keksice a posle cu i lesicinu pastetu od bukovace, od mene dosta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.2.2014 13:16:06
|
|
|
|
blesavko
|
Supica sa knedlama i pohovana piletina.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.2.2014 13:21:42
|
|
|
|
adulence
|
Pileci krompir paprikas i zelena salata...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.2.2014 13:26:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Kod nas neka meksička piletina (apsolutno me ništa ne asocira na meksiko u njoj), njoke u sosu i zelena salata sutra muž kuva segedin gulaš, ja 'ladim mooda
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.2.2014 13:27:21
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: adulence Pileci krompir paprikas i zelena salata... Ha ha..Isto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.2.2014 13:32:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Počenju da ujedam Dajte slike i recepte ženeee, kada ste već tako vredne, ubacite neku ideju u našu C kuhinju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.2.2014 13:32:57
|
|
|
|
moja ciklama
|
Ko zove na ručak? Mrzi me da uđem u kuhinju i Nes da napravim .
|
Anketa
Zaljubljenost...jabudicDa li ste zaljubljene u svog muza?Da (
68%)
Ne (
32%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!