Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:46:30
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Dobro jutro... Prvo da vam se zahvalim na podrsci, a sto se tice izvestaja, agonija se nastavlja do sutra. Naime, konjska doza ne deluje na mene, i dalje ima 2 folikula od 10,5mm koji je bas lep i manji od 9mm, endometrijum 8,5mm i odlicnog izgleda. Uh...preporuka dr, koju sam ja prihvatila da jos 2 dana, znaci sinoc i veceras po 3 Merionala i Superfakt, a sutra kontrola E2 i UZ, kada ce pasti definitivna odluka. Dr nece da prihvati cinjenicu da je promasila protokol, vec mi svo vreme tvrdi da mene vise nece podvrgavati stimulaciji, vec da ostaje prirodni ciklus. Medjutim, onda ipak napomenula da je u opticaju i kratka sema, ali to cemo tek videti. E sada mi vi recite da li ici do kraja, rizikovati sa ta 2 folikula i dati 4000E ili prekinuti postupak. Veliki Daco moja drugarica je imala jednu j.c koja se oplodila i usadila,samo sto je ona radila vto o trosku drzave.Ipak je to tvoja odluka.4000 nisu male pare.Drzim ti palceve da ako nastavis dalje da ti uspe i da vise ne brigas.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:47:16
|
|
|
|
ivanicasale
|
ja sam danas davala krv prvi put
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:48:02
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala, Torbice. Nadam se da cu NS pamtiti po lepom... I ja se nadam! Ako nesto zatreba lokalno, javi.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:51:01
|
|
|
|
Štetica
|
Ivanice srecno.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:53:44
|
|
|
|
ivanicasale
|
Hvala Stetice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 12:08:52
|
|
|
|
blesavko
|
Daco ja ne bih odustajala, ja sam imala dva folikula odgovarajuceg kvaliteta i 2 losijeg(znaci slicno kao kod tebe) ...i evo imam bebicu u stomaku (vto sam platila 3000e)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 13:13:29
|
|
|
|
Skijasica
|
Zenice, evo da se javim u Lilino ime, ona u VA nema net. Danas joj je bio transfer. Vraceno joj je 3 cetvorocelijska embriona. Imala je 8 jc i svih 8 su se oplodili. Javice joj za par dana da li su dobri za zamrzavanje! Navijamo za Lilu i za sve nas kilavce!
< Poruku je uredio Skijasica -- 4.2.2014 13:14:55 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 13:15:10
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, blesavko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 14:43:16
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika, vidis da ima napredka svim srcem verujem u ta dva folikula, nemoj odustajati i jedan dobar embrion ce biti tvoja mi smo za prvu VTO dali 4700 i mnogo je ali vredi ona sreca koju ces osecati kad budes imala svoju bebicu svih para sveta,ta sreca se nemoze meriti novcem Lilu da se lepo ugnezde embrioni Ivanice za dobre rezultate
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 14:50:03
|
|
|
|
degu
|
Daco prašim, vučem, navijam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 16:54:57
|
|
|
|
ivanicasale
|
hvala Joko .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 10:43:02
|
|
|
|
mina@
|
Ja juce bila opet na uz i idem i iduce nedelje, posle cekam oko 15. I tada krecemo . Prvo neke bocke za umirenje jajnika pa opet vestica i u martu , sad nekako jedva cekam . A devojke, sve koje ste u postupku, Daco tebi posebno od srca zelim da sve bude kako treba i puno puno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 11:37:47
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika šta si odlučila,kakvo je stanje? Nemoj da odustaješ,ovo mi miriše na lep kraj,kao i mnoge stvari koje "brljavo" počnu Ivanice sa srećom draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 12:15:02
|
|
|
|
micamica
|
Danas mi je 8 dpo vracen yamrynuti u prirodnom ciklusu,danas bi trebala da dodbijem,i sve osecam kao da treba da krene al nikako... imam jedno pitanje ako neko zna,ali mozda ce biti glupavo i sramota me da napisem,ali kad stavitm vaginoletu dole mi je sve nabubreno,ne znam sta je to
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 12:21:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Micamica, to je odličan znak :) Grlić se namešta, tako je i meni bilo (ja sam to zvala budža , moja dr. je ludela samnom kada sam joj opisivala), isto sam radila FET u prirodnom ciklusu, i sada sam u 5. mesecu trudnoće. Miriše mi na dobro kod tebe, želim ti sreću
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 12:31:26
|
|
|
|
micamica
|
jooj dunja ne znam kao svakog casa da cu dobijem,ali kao neka cev iygleda ahahhahaha o boze smejace te mi se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 12:45:55
|
|
|
|
alex88
|
mico lep je to znak nadam se da ce i beta potvrditi,navijamo za
< Poruku je uredio alex88 -- 5.2.2014 12:46:58 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 12:48:25
|
|
|
|
micamica
|
ne znam,nadam se da ce ovaj put biti nesto,to mi prosli put nije bilo,ali zasto osecam kao da cu da dobijem...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 12:50:42
|
|
|
|
niki28
|
Micamica taman posla da ti se neko smeje,ne brini,mene jako sve zanima i eto to nisam znala,i iako nisam jos u procesu vto, tj stopirani smo zbog neceg drugog dok sredim..sve se interesujem i drago mi je kad podelite svako pa i ono iskustvo koje vam je neprijatno..Zelim ti sve naj naj! A zanima me kako funkcionise vto iz prirodnog ciklusa. Koliko znam nema stimulacija nego koliko ima folikula u ciklusu pa rade sta,aspiraciju istih pa koliko bude jc? To me bas zanima..jer znam da sam na zadnjoj regularnoj ginekoloskoj kontroli na UZ imala nekoliko folikula..Znam ono dok dr govori sestri,ona zapisuje itd. I jel to jedna jc iz prirodnog? eto i ja imam neka pitanja mozda neko sve to zna,ali sta cemo, novajlije moraju pitati Inace mi cemo morati na icsi,zbog jako loseg spermograma.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 12:52:35
|
|
|
|
IvannaM
|
Micamica ja sam nosila ulozak jer sam bila sigurna da cu da dobijem :) Drzim ti fige...kad radis betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 12:52:49
|
|
|
|
micamica
|
svi smo novi u ovome :D ali da li to moze da nestane,ali jednom sam dok sam stavljala vaginoletu dodirnula i oset_ila sam matericu mali bol ???????? ivannaM beta mi je zakazana za 12.2
< Poruku je uredio micamica -- 5.2.2014 12:53:35 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 15:51:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco jel veceras ponovo uz ili sutra vece? Nadam se da folikuli rastu.pozdrav za sve vtoovke!
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 5.2.2014 15:52:16 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 17:48:40
|
|
|
|
daca77
|
Drage, hvala sto mislite na mene Maslacak, E2 malo pao i sada 79, endometrijum 9mm, folikuli od 13,5 i 10mm. Ja sam ubedjena da je ovo kraj, ali dr insistira da ponovim E2 i UZ u petak, kod mene u Nisu. Zao mi sto sam se bez veze ovoliko namucila oko svega, a narocito mi je tesko palo ono silno bockanje, ali sta je tu je...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 17:50:46
|
|
|
|
wivern
|
Evo i mene...e2 dobar, folikuli lepo rastu, aspiracija najverovatnije u nedelju Saljem vam svima veeeeeeeeliki Placljiva kad ti kreces???
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 5.2.2014 17:54:45
|
|
|
|
daca77
|
Wivern, divne vestiiii
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?