Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 13:55:00
|
|
|
|
micamica
|
hej zene izludih,bolove u jajniku sam imala 3 i 4 dan,posle nista..danas mi je 6 dan posle transfera,trebalo bi 5 ili 6 da nedobijem hehehehhe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 14:13:53
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno, ali ja veceras sigurno prekidam postupak...bockala sam se 33 dana i dosta je bilo...dr je ocigledno promasila i semu i lekove, tako da mi preostaje da vidim s njom sta dalje. Veliki A rezultat je trebalo da stigne-poslala svekija da preuzme
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 14:26:25
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dacika AJ javi koliki je e2 ako ikako mozespre nego sto krenes za NS.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 14:31:17
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika ipak navijamo da se stvari preokrenu,jaaaako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 14:40:26
|
|
|
|
daca77
|
Maslackic, zamajao se sveki u gradu A reci mi sta da pitam dr? Sta da joj predlozim?
< Poruku je uredio daca77 -- 3.2.2014 14:45:42 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 14:48:16
|
|
|
|
daca77
|
Kao sto sam i pretpostavila, E2 je nizak...samo 84,90pg/ml.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 14:54:19
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pa dobro Ali jeduplo veci nego sto je bio. Ne znam kakvaimje praksa inaravno kakav je ultrazvucni nalaz , mozda SE izdvojilo parfolikula po 10 12 mm. Potrebno je oko 200 po zrelom folikulu Ali e2 pred kraj brzo skoci. Mozda odluce da nastave Jos koji dan… srecno i javi SE sto pre
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 14:57:38
|
|
|
|
daca77
|
Hvala na odgovoru, vrsnjakinjo Javljam se sutra sa novim informacijama, ako nas ne zaveje nesto...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 15:06:02
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika, ima jos nade nadajmo se najboljem a necete biti zavejani nebrini ja zvala kliniku nije im dolazio postar pa se agonija nezavrsava
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 15:34:41
|
|
|
|
Štetica
|
Daco ja ipak navijam da bude sve ok i da tu bude folikula.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 18:20:55
|
|
|
|
Skijasica
|
Wiv, srecno draga! Daco, navijam jako za tebe.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 20:50:19
|
|
|
|
Bebana17
|
Snekile, papa i kolposkopija važe 6 meseci. Daco, nadam se da se ipak nešto pomerilo sa mrtve tačke, da će biti folikula, i da nećeš prekidati stimulaciju. Ne brini za puteve, prohodni su. Wivern, srećno, da bude sve najbolje moguće!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 21:02:39
|
|
|
|
Jole84
|
Daco,Wivern srećan vam put i da sve ide ko podmazano Joko kad bi trebali da vam jave,jel se sakupilo 8 žena?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 21:06:01
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo sta da ti kazem kad im jos nisu stigli rezultati a poslali smo u cetvrtak pa onda treba da nam jave da odemo da potpisemo taj ugovor,pa ko zna kad ce krenuti Daca, dali se javljala kome?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 21:11:03
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo samo nek krene,strpljiva si ti,sačekaćeš i to,pa da sve bude kako treba i s uspehom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 21:24:35
|
|
|
|
17 joka
|
videcemo, pisah vec, kazu u toj studiji da ce mo dobijati malu dozu stimulacije i kao neveruju da ce neko imati zrelih jc. videcemo kako bude, nigde vise nezurim jer parica nema
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 22:01:53
|
|
|
|
wivern
|
Daco nadam se da ces nas obradovati vestima... Joko jos koliko im zenica treba pa da krenete sa programom? Ja danas bila na uz, 4 lepa folikula od 12 i par manjih koje nije ni gledao ..endometrijum super... U sredu vadim krv i ponovo uz pa se nadam da ce punkcija biti u petak najkasnije. Hvala vam puuuuuuuno na podrsci ....divne ste Jel uspela Chipsy da se probije?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 3.2.2014 22:14:03
|
|
|
|
Štetica
|
Wiw super,4 folikula da budu 4 jc. Ali pazi i ti mali znaju da se povampire,meni je na desnom jajniku bio samo jedan i to je 7 dana stajao na 10mm pa za dva dana narastao na 16mm. Tako da i ti mali su u igri sve do aspiracije.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 8:37:55
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro... Prvo da vam se zahvalim na podrsci, a sto se tice izvestaja, agonija se nastavlja do sutra. Naime, konjska doza ne deluje na mene, i dalje ima 2 folikula od 10,5mm koji je bas lep i manji od 9mm, endometrijum 8,5mm i odlicnog izgleda. Uh...preporuka dr, koju sam ja prihvatila da jos 2 dana, znaci sinoc i veceras po 3 Merionala i Superfakt, a sutra kontrola E2 i UZ, kada ce pasti definitivna odluka. Dr nece da prihvati cinjenicu da je promasila protokol, vec mi svo vreme tvrdi da mene vise nece podvrgavati stimulaciji, vec da ostaje prirodni ciklus. Medjutim, onda ipak napomenula da je u opticaju i kratka sema, ali to cemo tek videti. E sada mi vi recite da li ici do kraja, rizikovati sa ta 2 folikula i dati 4000E ili prekinuti postupak. Veliki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:10:04
|
|
|
|
wivern
|
Posle 33 dana bockanja treba ici do kraja, pokusas sve sto mozes i znas da si dala sve od sebe. E sad ostaje pitanje para..nisu male pare za kockanje alini sa 10 folikula niko nista ne moze da ti garantuje....dovoljan je samo 1 pa da sve bude kako treba...
< Poruku je uredio wivern -- 4.2.2014 9:17:26 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:20:14
|
|
|
|
Maslacak15
|
Hej Dacika vidis da je ipak pocelo bar nesto da se desava. Pa ja bih sacekala taj kontrolni ultrazvuk i ako krenu fino da rastu ne vidim sto bi odustajala. Oni ocigledno rade posao temeljno, kontrolisu i estradiol i ako folikuli odstignu prosecno oko 200 pg po folikulu ( Ako ih je dva znaci E2 bi trebalo da bude 400 u momentu aspiracije) nema razloga ne probati sa njima. Tacno ostaje opcija kratkog protokola. On se i daje zenama koje su lose reagovale na dugacki. Onda se sve radi prakticno iz prirodnog ciklusa,ne ukljucuje se kontracepcija. Nego se krece sa stimulacijom drugi treci dan kad dobijes. A kakav je bio ultrazvucni nalaz pre par dana? Ti se bas setkas na relaciji Nis NS - svaka cast. Ali ne treba odustajati
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:20:59
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, wivern Ali, tu je i grip...juce konacno nisam imala povis.T, ali me stegla kijavica, tako da sam nos ogulila od brisanja... Bas me hoce ovaj postupak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:25:13
|
|
|
|
daca77
|
Draga Maslacak, hvala na odgovoru... A sto se tice prethodnog UZ nalaza-endometrijum 5mm i 2 folikula-11mm nepravilnog oblika i 7mm. Mislim da je ovaj od 7mm sada onaj od 10,5 i pravilnog oblika. A sto se tice putovanja, NS mi dodje tu iza coska
< Poruku je uredio daca77 -- 4.2.2014 9:26:16 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:30:47
|
|
|
|
Torbica
|
Daco, ne odustaj, vrlo lako taj folikul od 10.5 moze da postane bebica! Navijam jako!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 4.2.2014 9:34:07
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Torbice. Nadam se da cu NS pamtiti po lepom...
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?