Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 18.1.2014 22:35:31
|
|
|
|
lalojedac
|
gde ste leskovcanke,držim palceve novima. meni je dan grozan,uradili smo spermogram posle Peruvian mace i rezultat je očajan,ni jednog jedinog plivača. užas živi,sad mozgamo kako da dodjemo do novca pa da pokušamo ponovo u Spebu sa onim zaledjenim. a da dan bude gori ja proveravajući grlic zbog ovulacije,napipam nešto kao neki cvoric! oduzala sam se iste sekunde! pomagajte,šta bi moglo da bude,papu sam radila pred vto,znači u junu i bio je super.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 19.1.2014 18:20:39
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo, mozda nije nista , tako se desilo i meni sva sam otisla u čudu kod DR. i nije bilo nista a za spermogram sta znam, nemam vise reci,samo znam kakav je osecaj i jako jako te imacemo mi nase bebe
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 19.1.2014 21:16:51
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: alex88 Nadam se,dace i vama uskoro ili dve,tri.Ja sam definitivno presekla i krecemo opet polako.Juce je mm dao spermogram i spermokulturu,u ponedeljak idem po upute i pocinje zagrejavanje za Alex bas si obradovala.Samo napred i bice sve ok.Ljubim te i
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 19.1.2014 22:41:13
|
|
|
|
17 joka
|
Alex, ti si borac, pravi heroj,Bog ce vas ovog puta pogledati i bice sve jkako treba, sve dobro do kraja mnogo se radujem zbog vas
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 19.1.2014 22:55:48
|
|
|
|
alex88
|
hvala devojke,puno mi znaci vasa podrska.Sve ste veliki borci i zasluzujete makar po jednu . vas puno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 19.1.2014 23:35:28
|
|
|
|
lalojedac
|
dace Bog joko, ne znam šta drugo da kažem,osećaj je užasan i juče kad smo dobili rezultate i kad sam videla muža,bilo mi je toliko krivo,nikad neću zaboraviti taj njegov lik u tom trenutku,toliko tuge i bola u deliću sekunde,uh! zainatila sam se da mu pomognem,ne znam kako ali hoću,čvrsto sam rešila,i nadam se da će me Bog navesti na pravi put,jer sam rešila da obradujem muža i izrodim mu potomstvo,što želim i svima vama! svi da se obradujem i da naša borba bude pozitivna!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 20.1.2014 11:47:33
|
|
|
|
Enalen
|
Jao, koliko bola na ovim stranicama...ali i koliko snage!!! Držite se drage moje sapatnice, kažu strpljen spasen..pa biće valjda tako svima nama! Evo čuh od mame za njene prijatelje koji su usvojili dečaka, posle 2 god dobiše devojčicu prirodnim putem! Tuga je u tome što je nastao problem jer suprug nije verovao ženi da je dete njegovo, ali nadamo se najboljem...Svega ima! Ja još nisam uzela upute za sve ovo, nađoh neku vezu na transfuzi van Bga, bar za HIV i Hepatisis, jer samo to bi nas koštalo 300e. Hvala vam na uputstvima, pokušaću i sa tom famoznom šifrom, pa kako bude! Šaljem vam zagrljaj saosećanja i snage!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 20.1.2014 13:46:48
|
|
|
|
alex88
|
Enalen divno da je ostala prirodno ali nije u redu sto joj muz ne veruje,koliko sam shvatila on ima problem i ona je usvojila dete zbog toga a on joj tako vraca,ipak se cuda dogadjaju kad se najmanje nadas i dignes ruke od svega,retko koja majka bi unistila zivot svom detetu na taj nacin,neznam kako bi podnela i da li bi oprostila muzu da mi tako nesto uradi.Nadam se da ce se njihovi odnosi srediti i da ce brzo zaboraviti njegovu glupu ideju.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 20.1.2014 14:40:34
|
|
|
|
17 joka
|
Enalen, ja tog čoveka i takve postupke nikada necu moći razumeti. Mozda sto nisu prošli pakao koji smo prošli mi, mozda ni neshvata kakav dar od Boga je dobio... nemam reci za to Lalo, onaj ko se borio i veruje u uspeh taj ce i uspeti na ovaj ili onaj način imace svoju
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.1.2014 16:46:02
|
|
|
|
ivanicasale
|
sve reci su suvisne za takvog coveka,ja sam cula primere da se to desi kada se usvoji dete. Ja sam uzela danas rezultate v.s-II grupa, a c.b pise izolovana je fizoloska mikroflora ja mislim da je to ok,a vi? A kss uzimam sutra i mm je radeo spermokulturu ona je ok ali je zato spermogram uzas samo 10% pokretnih. Ovako glasi rez:NORMOKINEZA 10% HIPOKINEZA 20% AKINEZA 70% Broj u 1cm:4 375 000 u celom ejakulatu 6 562 500 Normalne forme 92% Patoloske forme 7.3% A pre mesec dana je bilo 40% pokretnih,nemam komentara.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 22.1.2014 21:45:48
|
|
|
|
alex88
|
joj ivanice ja bolje da nepricam kakav je mm spermogram,tvom je super ako uporedim.ostalo mislim da ti je u redu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 23.1.2014 9:55:59
|
|
|
|
ivanicasale
|
kada cemo mi napokon ostati trudne i imati svoje bebice,pa da se vise ne opterecujemo spermogramom i ostalim stvarima. te puno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 23.1.2014 10:56:17
|
|
|
|
alex88
|
uskoro ivanice ako Bog da
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 23.1.2014 11:11:47
|
|
|
|
ivanicasale
|
Alex zvali su me iz Nisa 28 idem za Diferelin do 3.feb pijem Mikroginon
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 23.1.2014 11:24:30
|
|
|
|
alex88
|
krenulo je,za dan zaljbljenih bices u nisu,zelim da ti moj rodni grad donese srecu i ispuni najvecu zelju
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.1.2014 11:45:48
|
|
|
|
Brbljivica
|
i mi smo jednom radili permogram u ZA ..i uoste nije licio na predhodne ..bio je mnogo bolji u ZA nego igde ...nazalost pogresili su ili im labovi nisu ok ...spermogram je 30 % pokretnih ...a ZA higijenski zavod je pokazao 60 %... tebi ivanice ,zelim srecu u Nisu !
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.1.2014 15:12:07
|
|
|
|
Lepterija
|
Ivanice, ne opterecuj se spermogramom. Svuda je drugaciji, a taj i nije tako los kakvih ima. Na kraju krajeva pokretljivost za vto uopste nije bitna. Bitno je da su morfoloski zdravi ti koje ima. Sama znas da ce Nis da proveri spermogram, ne vredi vam raditi na drugim mestima.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 24.1.2014 20:43:55
|
|
|
|
ivanicasale
|
Alex dace bog da nam donese srecu ja i ovako licno volim Nis pa daj boze da bude plodonosan. Brbljivice mnogo puta se desilo da u Za bude jedan a u Bg drugi,bas ga rade nekako glupo. Leptirija znam da za vto nije toliko bitna pokretljivost nego u Za da bi odradeo Spermokulturu mora da se radi i Spermogram i onda je mm morao da radi inace ne bi ga radeo. vas sve i da sto pre mi koje nismo predjemo u -cke teme.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 28.1.2014 19:08:53
|
|
|
|
ivanicasale
|
danas je pala prva bocka Diferelinom od 03.02 sam u Nisu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 28.1.2014 19:40:13
|
|
|
|
Brbljivica
|
cestitam ivanice ... a jel mi mozetereci ovde koliko kostaju inekcije u leskovac ako neka ima svezu informaciju,posto mi se cini da su negde poskupele inekcije (hormonske ) ? cetrotide ,puregon,,pregnil....
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 28.1.2014 21:26:30
|
|
|
|
alex88
|
ivanice,krenulo je napokon.I ja sam kao krenula,ako mi brisevi budu u redu do kraja februara se nadam da cu proci komisiju u svom gradu.
< Poruku je uredio alex88 -- 28.1.2014 21:27:14 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 28.1.2014 22:39:24
|
|
|
|
Lepterija
|
Srecno Ivanice
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 29.1.2014 15:27:05
|
|
|
|
blesavko
|
Ivanicasale navijamo
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 30.1.2014 17:54:25
|
|
|
|
Brbljivica
|
cure ,danas sam cula za pojam kontorlna histeroskopija ....neznam dali ste nekad to radile nakon histeroskopije u Le ?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 31.1.2014 13:51:57
|
|
|
|
misa*
|
ja ako sam dobro shvatila, jer i ja sam radila histero u Le, kontrolna se radi kada se zeli proveriti da li je tamo dole sve ok, tj.da li ima mozda nesto sto se na uz ne vidi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za decaka?jeca83Kada pitaju sina Vasilija kako zeli da se zove brat on kaze -Vasilije to je najlepse ime! A mene interesuje vase misljenje?Svevlad (
13%)
Arsenije (
87%)
Ukupan broj glasova: 162Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!