Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 19:06:26
|
|
|
|
ivanicasale
|
Dunja ti ces stvarno imati sta da pricas detetu,stvarno ste dobri Ja danas pocela sa Diferelinom od 03.02 sam u Nisu boze zdravlje Poceli smo
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 19:08:22
|
|
|
|
IvannaM
|
Otisli smo danas za virusologiju i u Bg nemaju pola reagenasa pa mi ne gine da to radim privatno. Toliko o besplatnoj vto :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 19:16:22
|
|
|
|
wivern
|
Ivana besplatna vto te izadje oko 500-700 € ..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 19:22:48
|
|
|
|
IvannaM
|
P bas tako, a sta je sa nekim ko stvarno nema ni dinara da odvoji.....Meni radi samo muz i to kao omladinac za neku sicu...da mi nije svekra ne znam sta bi..... U svakom slucaju.....sad ne znam dal da skupljam dalje sta treba il da sacekam papa test, s obzirom da mi kolposkopija nije as najbolja......a papa se ceka 3-4 nedelje (blago nama)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 19:27:24
|
|
|
|
degu
|
Jel nam se javljala Joka? Dunja izgleda da neko uvek mora biti preplašen U ovoj temi se baš zahuktalo dobro, devojke navijam i jako vučem za nosiće
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 19:39:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Dunja izgleda da neko uvek mora biti preplašen I to što kažeš, kada već nisam ja, bolje da je on
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 19:40:59
|
|
|
|
dunja RR
|
E čuj, sve ćemo imati romane da im ispričamo posle svega .., i zbog toga ima da budu dobri i da slušaju! Srećan početak mila! IZVORNA PORUKA: ivanicasale Dunja ti ces stvarno imati sta da pricas detetu,stvarno ste dobri Ja danas pocela sa Diferelinom od 03.02 sam u Nisu boze zdravlje Poceli smo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 19:42:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Jel nam se javljala Joka? I ja je čekam, nadam se da je sve ok, ne volim kada se ne javi odmah ..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 20:02:45
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR E čuj, sve ćemo imati romane da im ispričamo posle svega .., i zbog toga ima da budu dobri i da slušaju! Srećan početak mila! IZVORNA PORUKA: ivanicasale Dunja ti ces stvarno imati sta da pricas detetu,stvarno ste dobri Ja danas pocela sa Diferelinom od 03.02 sam u Nisu boze zdravlje Poceli smo U pravu si Dunja bice ini poslusni... Hvala ti te
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 20:26:29
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, strah je cudo, i verujem da ce te biti tek potpuno srecni kada se mali borac rodi Ivanice srecno bockanje Veverko kod mene se agonija nastavlja, u sustini bilo je dobro, ni traga policisticnim jajnicima, imala sam ovulaciju, videlo se zuto telo,antralni folikuli, endo bio 11mm samo zato sto pijemEutyrox otpadam iz grupe ukoliko mi sutra endokrinolog nenapise da mi lek nije potreban
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 20:31:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Joko šta to znači, jel krećete? Iz koje grupe ispadaš, nisam razumela?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 20:50:04
|
|
|
|
17 joka
|
Kad krecem neznam kd naprave grupu od 8 zena ako mi dr. nenapise da mi netreba Eutyrox, necu nista raditi zahtevaju da nesme nikakva terapija za bilo sta da se koristi tako da se nadam da ce sutra rezultati biti ok i da ce endokrinolog napisati da mi terapija nije potrebna. Zaboravih vam reci da sam jedan od 7 mogucih dobitnika donacije od 2000e preko Kutka a jos jedna od tigh zenica je moja jako dobra prijateljica koja
< Poruku je uredio 17 joka -- 28.1.2014 21:04:11 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 21:04:01
|
|
|
|
tamaricapn
|
devojke srecan navijam jako za vas sve ne ulazim cesto jer sam u fazi prikupljanja papira za drugu vto zelim vam od srca sto i sebi zelim a to je da dobijemo sto cemo i uspeti Joko sve ce biti ok i eto ti nama nasa lepa brzo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 21:10:26
|
|
|
|
uplasenaa
|
Devojke i ja sam danas krenula sa diferelinom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 21:11:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Uplasena, srećan početak, navijamo i za srećan kraj
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.1.2014 21:16:57 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 21:13:47
|
|
|
|
17 joka
|
Tamarice dušice Uplasena srecno i uspesno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 21:33:24
|
|
|
|
sunascee
|
Devojke drage, ja sam bila na prvim konsultacijama i situacija je sledeca, pocinjem u februarskom ciklusu, sto znaci tamo krajem februara se javljam i krecemo, bicu na dugoj semi i to je to. Veoma je bitno da sam stitnu dovela u normalu, tako da je za sada sve ok. Uh, samo neka je krenulo Joko nadam se da ce sve biti ok, navijam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 21:54:27
|
|
|
|
alex88
|
Ivanice srecno bockanje. Joko navijam da ti endokrinolog ukine lek i da udjes u grupu,zasluzila si Ja sam krenula sa analizama,ako brisevi budu sterilni ici ce sve brzo,do kraja februara se nadam da cu proci prvostepenu.Dr opste prakse je mm dala upute ali koliko je glupa i neupucena nije ni napisala sve,on je poneo papiric sta treba da mu napise ali ona je napisala samo bris uretre bez klamidije,mikroplazme,ureaplazme i rekla da to ne treba da pise oni ce to sami na higijenskom odraditi,ubedjivao se pola sata sa njom da treba ali ona je toliko samouverena da nije bilo sanse da je ubedi,rekla je kako on nije prvi kome je pisala upute,ipak sreca pa je sestra na higijenskom sama dopisala ostale briseve,morace da promeni dr jer ona nece ni znati da mu da uput za drugostepenu,ja prosto nemogu da verujem kakvi sve imaju posao lekara ,kao da je 15 vek i da VTO strana rec.
< Poruku je uredio alex88 -- 28.1.2014 21:56:20 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 22:12:40
|
|
|
|
17 joka
|
Sunasce brzo ce to proleteti, puno srece i uspeha Alex, hvala mila na lepim recima, vi samo napred ja sam potpuno sigurna da ce ovoga puta biti sve dobro i da cete imati divnog malog borca bar jednog, a zbog stvari raznih nemoj da se nerviras u ovoj nasoj borbi trebaju celicni zivci i puno strpljenja i srece ali isplatice se to
< Poruku je uredio 17 joka -- 28.1.2014 22:16:03 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.1.2014 22:29:57
|
|
|
|
Lepterija
|
Srecno devojke, imate moju podrsku i zelje da prodjete kroz vto bar kao ja, ako ne i uspesnije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.1.2014 7:41:06
|
|
|
|
daca77
|
Joko, a danas ides kod endokrinologa? Navijam za dobre rezultate stitne Ja sam sinoc odlicno podnela bockanje...Merional sam primila u butinu i nista ne boli...na netu sam nalazila da dr Ereden Radoncic predlaze da se Merional prima muskularno, jer je tako bolje i bezbolnije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.1.2014 8:03:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Erden Radoncic je po meni najveci strucnjak,ako kome treba njegov email poalat cu joj na pp.Dostupan je uvijek svima bio ne bio njegov pacijent
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.1.2014 8:10:13
|
|
|
|
serpica
|
Dacika samo da te ne zalazim u ovu temu tako da ne znam dokle si stigla ali svakako navijam da sve bude ok... Srecno i tebi i ostalim devojkama...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.1.2014 8:11:17
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, serpice...u toku je bockanje, pa cemo videti Cece, posalji mi u pp mail dr Radoncica.
< Poruku je uredio daca77 -- 29.1.2014 8:12:04 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.1.2014 10:05:58
|
|
|
|
mina@
|
Ja juce bila ponovo na uz, sve je ok, iduce nedelje idem po bocke, primam ih do ciklusa i posle pocinjemo Boze zdravlja za tri - cetri nedelje sve zavrsavamo i bas sam ushicena Devojke jedna molba za sve, ako znate nekog da izdaje sobu ili stan u blizini Kumodraske pisite mi pp bice mi potreban na deset_ak dana kada budem pocela sa bockanjem posle ciklusa. Ili sta bi ste mi vi preporucile, koju vrstu smestaja pozzzz
< Poruku je uredio mina@ -- 29.1.2014 10:06:54 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?