Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 20:36:21
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo ima da me izvuces odavde ko treba tenk ima da ga nebavim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 20:46:12
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Daco,Joko,Štetko,Ivanice,Smejalice i sve ostale zmajice,ljubim vas,držim palčeve i bacam puno bebi prašine! Jole man se prasine i poteraj kran sa debelim sajlama,jer smo pustile mnooogggo duboko korenje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 20:50:38
|
|
|
|
daca77
|
Stetice, slazem se sa tobom...Jole nas zeza i zamajava ovom prasinom Ja sutra po ko zna koji put dajem krv za Lh, pa cemo videti...krvarenja danas nema, ali bilo je braon iscedka.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 20:51:16
|
|
|
|
alex88
|
Smejalice ja sam radila sa 5 puta vadjenja krvi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 20:56:44
|
|
|
|
Štetica
|
Daco pa vidis kakva je,samo skrtari. A jesi li se cula sa dr za to krvarenje? Ja se nadam da ces konacno krenuti sa stimulacijom.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:00:28
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Joko navijam da 28 sve dobro protekne! Samo pozitivno razmisljaj Pozdrav svim devojkama i prasim vas puno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:06:27
|
|
|
|
Jole84
|
Za vas tri odoh po kran,stvarno ste se ukorenile a ja sam se zainatila
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:21:31
|
|
|
|
daca77
|
Stetice, sutra cu pitati kada posaljem Lh. Danas nema krvarenja, samo braon trag na papiru. Jedna forumasica mi rece da je krvarila i to bas pravo sve do 7-8dana stimulacije. Ajde, Jole...mrdni se malo
< Poruku je uredio daca77 -- 23.1.2014 21:22:02 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:23:08
|
|
|
|
Jole84
|
Mrdnula bih se još jače al mi otekle noge Ljubim vas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:33:03
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo ti onda z ruku jos koju trudnicu pa povucite jace Dacika, sutra da bude dobar LH a koliki je FSH?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:48:23
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, joko A fsh sam radila jos pre godinu dana...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:51:38
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, nisam u toku, hoce li se ubrzo raditi sta?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:54:11
|
|
|
|
daca77
|
Verka, na Superfaktu sam od 1.januara i trebalo je da od 17.1.krenem sa stimulacijom, ali mi je povisen Lh i sada na svakih par dana dajem krv i proveravam njegov nivo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:57:50
|
|
|
|
Verolina
|
A sto, sta ti kazu?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 21:59:25
|
|
|
|
daca77
|
Nista ne kazu...ispada da je ok, jer svako drugacije reaguje na supresive.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.1.2014 22:00:50
|
|
|
|
Verolina
|
Pa onda jos malo i cekamo najlepse vesti. A sta su ti rekli za onaj zavucen desni jajnik, hoce li moci da dopru do njega?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 24.1.2014 9:42:57
|
|
|
|
ivanicasale
|
Jole si.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 24.1.2014 9:48:50
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Joko za sada brzo prodje ovih 7 dana,videcemo za dalje...Trudim se da ne preispitujem svoje telo,ali tesko mi to polazi za rukom Grlim jako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 24.1.2014 9:57:59
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco draga jel danas bese opet kontrolises LH? Bice to sve ok. Pogledala sam, tacno je da zene razlicito reaguju na superfact, zapravo cesto se isprva desava tranziciono povecanje proizvodnje tzv " flare up" pre nego sto se uspostavi mehanizam supresije. To se sigurno kod tebe desilo, poceo je sad da pada i pasce vrlo uskoro na zeljeni nivo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 24.1.2014 10:41:47
|
|
|
|
daca77
|
Draga Maslacak, hvala ti sto mislis na mene Jutros sam dala krv za Lh i ocekujem rezultat oko 13-14h. Videcemo kakav ce biti, ali ovo braon i dalje curka i nervira me Verka, dr kaze da ce moci i taj zavuceni jajnik da bocne. Palcice,
< Poruku je uredio daca77 -- 24.1.2014 10:44:42 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 24.1.2014 14:43:00
|
|
|
|
alex88
|
devojke koje su se spremale za vto preko fonda imala bih jedno pitanje,da li su vasi muzevi uzimali uput za briseve,rubelu,hiv itd kod dr opste prakse?Ja sam se javila kod izabranog ginekologa,dobila upute i rekla mi je da se mm javi dr opste prakse.On je danas otisao pred kraj smene(nije mogao ranije zbog posla) i dr mu je rekla da se javi urologu za upute pa ako mu on neda da dodje kod nje.Bas sam se izervirala jer koliko sam citala za vto preko fonda muskarac se javlja dr opste prakse ili mozda gresim?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 24.1.2014 14:49:05
|
|
|
|
wivern
|
Da, muskarac se javlja opstoj praksi a oni su cesto vrlo bezobrazni. MM je doktorka rekla " pa sta hocete, dala sam vam te upute prosle godine"..kao da nije cula da proces ne mora da uspe. Mora samo da bude uporan da bi ih dobio,
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 24.1.2014 14:51:51
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern ne zaboravi da ovde na RR ima i lekara opšte prakse
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 24.1.2014 14:52:45
|
|
|
|
wivern
|
Izvini placljiva nisam se dobro izrazila...ovo je bila NACELNICA :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 24.1.2014 14:59:09
|
|
|
|
plačljiva
|
Wivern sve upute za muževe daju lekari opšte prakse...
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?