|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
23.1.2014 9:36:27   
tillia
Daco,samo napred!user posted image user posted image user posted image

Ne izbacuj sama nista.Ja siofor pijem od aprila 2x850, sada mi polako prekida dr, od pre dve ned.1x850,a od juce na 1x500.Hleb ne jedem od 15.god.Slatko obozavam,ali nisam bas mnogo jela uz terapiju,jer mi bude lose.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1076
23.1.2014 9:45:44   
PalcicaBg
Joko user posted image zelim ti mnogo srece u ovom postupku,cekamo lepe vesti sa konsultacija user posted image
Daco nadam se da to krvarenje nije nista strasno i da se nece ponoviti.Ti ipak kontaktiraj dr...
Wiw dokle stize? Ne mogu sve da pohvatam,ne zameri... user posted image
Pozdrav ostalim zenskicama user posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 1077
23.1.2014 9:52:15   
ivanicasale
Palcice kako si ti?
Joko bice duso sve u redu videces,veoma male sanse su da beba nasledi tvoju bolest.Nemoj ni da mislis o tome.Crne misli privlace crne misli,tako da samo misli pozitivno i bice sve ok.user posted image te puno.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1078
23.1.2014 10:15:31   
alex88
Joko znam kako ti je,ali ti si jaka zena i bice sve dobro na kraju videces,samo misli pozitivno,jer ivanica je u pravu za crne misli,oset_ila sam na svojoj kozi,razmisljala sam par dana pre spontanog(a neznam zasto) kako cu ja da podnesem i prezivim ako izgubim bebu i to mi se i desilo,dosta toga ide iz glave.Zato samo lepe misli i bice sve u redu user posted image user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 23.1.2014 10:16:25 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1079
23.1.2014 10:49:32   
smejalica88
Hitno mi je potrebna pomoc vas zenske koje su iimale iskustva sa ovim. Dobila sam da radim ovaj nalaz kada sam prosla drugu komisiju, OGTT sa 75 gr secera u tri vremena i sa insulinemijama. E sada moja doktorka kaze da se to radi i jedno i drugo na 0, 30, 60,90,120 min znaci 5 vadjenja krvi a druga doktorka kod koje sam otisla da odradim privatno kaze da su oni mislili na 0, 60, 120 min, odnosno tri vadjenja krvi, sta vi mislite kako treba? Inace kod nas u Krusevcu se ovo radi privatno i nije nimalo jeftino, velika je razlika izmedju ovih dva

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1080
23.1.2014 11:01:34   
ivanicasale
Smejalice meni su radeli tri vremena bez insulonemije sto je bila greska jer je trebalo sa njim.

Zvali me iz Nisa idem 28 u 8h za bocke,pocinjem sa Diferelinom do 3.Feb. pijem Mikroginon user posted image user posted image user posted image Jos malo pa user posted image user posted image

(odgovor članu smejalica88)
Direktna veza do poruke: 1081
23.1.2014 11:03:41   
smejalica88
Ma ja cu uraditi sa njem,a da li mislis da treba na 0 60 120 min? jel si ti tako radila? E bas mi je drago za tebe, jel inace u Nisu isto radis i ti?

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1082
23.1.2014 11:24:06   
PalcicaBg
Ivanice dobro sam,drzim se jos uvek... user posted image
Ne opterecujem se mnogo simptomima,sve ih pripisujem utrogestanu.
Super za bocke,nek ti je srecan pocetak,pa da nas obradujes za par nedelja user posted image

Direktna veza do poruke: 1083
23.1.2014 12:45:05   
wivern
Palcice u subotu imam uz pa ce mi tada reci kad krecem sa bockanjem..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1084
23.1.2014 12:59:06   
blesavko
Navijam za sve koje krecu u postupak i koje su vec prosle ET user posted image

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1085
23.1.2014 13:45:59   
17 joka
Alex, sve znam evo obecavam da cu misliti samo o tome da cu na prolece biti trudna i da ce sve biti ok.

Ivanice, sve si upravu,a ja tebi zelim srecu najvecu i 28 pocetak bockanja je znak da si na korak oduser posted image
Daco, visdis da nije jos sve izgubljenouser posted image

Palcice, kako proticu dani u cekanju?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu blesavko)
Direktna veza do poruke: 1086
23.1.2014 14:13:36   
degu
Smejalice bolje je 5 vađenja naravno sa insulinemijama.
Joko meni je lh bio 18, pred zadnju IUI sam pila pilule i kad sam spremala papire za vto, lh je bio 8 a fsh 5.
Daco ja sam sama prestala sa gluforminom jer sam htela da mi se organizam odmori od silne hemije pre vto i počela tako da se hranim, zatrudnela i endokrinolog mi je rekao da nema potrebe da vraćam. E sad ti imaš blagu IR, moraš uneti dovoljno UH kroz voće, povrće, krompir, pirinač, ne znam šta smeš, mislim da bi i meni bio previše gluformin na ovakvu ishranu. Super draga što je stalo krvarenje user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1087
23.1.2014 14:15:34   
dunja RR
Sasvim ti je dovoljno tri vađenja.

IZVORNA PORUKA: smejalica88

Hitno mi je potrebna pomoc vas zenske koje su iimale iskustva sa ovim. Dobila sam da radim ovaj nalaz kada sam prosla drugu komisiju, OGTT sa 75 gr secera u tri vremena i sa insulinemijama. E sada moja doktorka kaze da se to radi i jedno i drugo na 0, 30, 60,90,120 min znaci 5 vadjenja krvi a druga doktorka kod koje sam otisla da odradim privatno kaze da su oni mislili na 0, 60, 120 min, odnosno tri vadjenja krvi, sta vi mislite kako treba? Inace kod nas u Krusevcu se ovo radi privatno i nije nimalo jeftino, velika je razlika izmedju ovih dva

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1088
23.1.2014 17:25:48   
17 joka
Veverko, meni je sad pred onu VTO LH bio 8 a FSH 6
sumnjam da je drugacija situacija sad pa me zanimalo da li je to dobro ili ne?

danas sam uzela upute od dr. pa trebam zakazati uBG da mi daju da odradim to imam sve napismeno pa se nadam da ce dati,ako ne imace sta da cuju od MM pa ce morati

jako sam nestrpljiva, trebaju da nas zovu iz klinike da kazu sta treba sve za utorak , u koliko da dođemo buljim u tel.user posted image

danas smo isli po bankama gledali gde mozemo refinansirati kredit najbolje pa sam se psihofizički umorila

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1089
23.1.2014 18:01:03   
17 joka
Zvali su iz klinike, moram poneti sve sto imam od rezultata i zakazali u 11h

sad je sve na dragom Bogu,nama samo ostaje da se nadamo da ce biti sve onako kako zelimouser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1090
23.1.2014 18:37:40   
Lepterija
Joko, svi navijamo za tebe. user posted image
Ivanice i tebi user posted image za Diferelin. Meni su na sl.nacin radili OGTT na Gak-u u Nisu - bockali me ujutru u 6h, odmah popila 75gr glukoze, pa su bockali u 7h, pa u 8h. Na taj nacin. Dan pre sam izbegavala ugljene hidrate, od voca dozvolili samo narandze.
Mislim da to moze da uradi bilo koja lab. To je vadjenje secera, s tim sto sami kupite glukozu u apoteci i popijete posle prvog bockanja. Nek me neko ispravi, ako gresim.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1091
23.1.2014 18:41:41   
17 joka
jesi li radila samo glukozu ili i insulin?

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 1092
23.1.2014 18:50:01   
ivanicasale
Joko user posted image za pocetak korak si blize user posted image .
Palcice,leptirija i ostale cure hvala na podrsku stvarno ste divne nadam se da ce ova 2014 doneti puno osmeha na nasim licima.
Uzela rezultate KSS sve je ok.TSH je 1.9 a FT4 je 10.76

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1093
23.1.2014 18:58:19   
Lepterija
Na razumem se Joko, ali svim trudnicama na patologiji rade na taj nacin. To su mi radili dan pre otpusta, na otpusnoj listi pise OGTT I-3, II-7, III-6 mmol/l. Mada sam skontala da je mnogo relevantniji nalaz, bar kod trudnica, profil secera koji se radi sa 10-ak bockanja u toku dana.

Direktna veza do poruke: 1094
23.1.2014 18:59:21   
17 joka
user posted image user posted image Icanice da nam bude 28 lep dan

Lepterija, ma nema ni veze bitno je da je sve ureduuser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 23.1.2014 19:02:15 >

Direktna veza do poruke: 1095
23.1.2014 19:10:28   
Lepterija
Joko, sad procitah malo ovde unazad, vidim da treba da radis trombofiliju. Moja drugarica je mesecima cekala da nabave reagense i njih nema ni na vma, ni na transfuziji pa je na kraju uradila u Konzilijumu 14200din.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1096
23.1.2014 19:15:34   
17 joka
Znam da se ceka a znam i da se neceka, znam osobu kojoj su isti dan dali da uradi otisla i uradila sve to zavisiuser posted image

zaista novca da platim nemam da imam ne bih se mlatila po lekarima bolnicama itd.
sad nam je najvaznije da imamo dovoljno za nastavak postupka

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 1097
23.1.2014 19:16:31   
nina26

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Niniceuser posted image user posted image user posted image
prizvala si mi danas srecu

ako jesam,onda mi je user posted image punouser posted image ma rekla sam ti,tvoje j.celije ce biti pun pogodakuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1098
23.1.2014 19:27:54   
17 joka
Ninče mojeuser posted image si, ja se isto tome nadam bas bas

samo da prođu dobro te konsultacije

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1099
23.1.2014 20:29:11   
Jole84
Daco,Joko,Štetko,Ivanice,Smejalice i sve ostale zmajice,ljubim vas,držim palčeve i bacam puno bebi prašine! user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here