Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.1.2014 22:08:07
|
|
|
|
ivanicasale
|
suncice i ja imam PSCO i dr. mi je rekla da ce cesce da me prati na uz i da ne brinem.Tako da samo se prepusti njima oni znaju sta rade,i uzivaj....
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.1.2014 22:37:59
|
|
|
|
tamaricapn
|
devojke hvala na podrsci,divne ste sve uz vas mi je puno lakse 15tog cu znati dali su zamrzi 1 embrioncic ako nije preziveo odmah predajem za 2 vto i taman dok cekam poziv smirice se hormoncici i spremna kao zapeta puska za novi pokusaj i uspeh saljem vam jedan veliki i zelim vam da sto pre budete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 12.1.2014 23:39:22
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy, ja sam bila na terapiji zbog hiperstimulacije i sada cekam idealan ciklus pa da mi vrate smrzalice Fet bi trebao da bude krajem februara ako je sve ok. Izgleda da cemo nas dve u isto vreme
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 7:20:16
|
|
|
|
daca77
|
A ja imam jedno pitanje-da li se uziima lek za stitnu-eutyrox, pre davanja krvi za TSH ili se tog dana preskace doza?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 8:25:42
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: ivanicasale suncice i ja imam PSCO i dr. mi je rekla da ce cesce da me prati na uz i da ne brinem.Tako da samo se prepusti njima oni znaju sta rade,i uzivaj.... hvala ivanice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 9:10:02
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: daca77 A ja imam jedno pitanje-da li se uziima lek za stitnu-eutyrox, pre davanja krvi za TSH ili se tog dana preskace doza? mislim da se ne preskace lek..mozes da das krv malo kasnije..3-4 sata od uzimanja leka..sigurna sam da se lek ne preskace
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 9:12:43
|
|
|
|
tillia
|
suncice, i ja imam policisticne jajnike i imala sam blazi oblik hiperstimulacije (jajnici su mi bili uvecani dosta),i morala sam da mirujem dok se sami ne smire. Na poslednjem ultrazvuku,smanjili se dosta,ali jos uvek nisu na normali. Ne znam sta bih ti rekla za to,u sustini prepustena si dr.U nasem slucaju ,to se i ocekuje da ce se desiti. Mene je cesce pratila i nisam primila puno hormona. Meni je Sanjalica skrenula paznju na to,posto je ona imala bas problema. Zelim ti uspeh i navijam!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 9:16:10
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: tillia suncice, i ja imam policisticne jajnike i imala sam blazi oblik hiperstimulacije (jajnici su mi bili uvecani dosta),i morala sam da mirujem dok se sami ne smire. Na poslednjem ultrazvuku,smanjili se dosta,ali jos uvek nisu na normali. Ne znam sta bih ti rekla za to,u sustini prepustena si dr.U nasem slucaju ,to se i ocekuje da ce se desiti. Mene je cesce pratila i nisam primila puno hormona. Meni je Sanjalica skrenula paznju na to,posto je ona imala bas problema. Zelim ti uspeh i navijam!! hvala tilia..ma bas me je strah jer su mi na ultrazvuku rekli da su mi strasno uvecani jajnici..dimenzije su bile 50 sa nesta zaboravila sam...a zamisli kad krene stimulacija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 9:56:41
|
|
|
|
Štetica
|
Suncice prosetaj do pijace,nadji domaci mladi sir(neslan) i surutku,ili se dogovori sa nekim od tih sto prodaju da ti donesu. I 4-5 kuvanih belanaca dnevno. To pocnes da jedes od stimulacije da bi smanjila sansu za hiper,jer belancevine "smiruju" jajnike.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 10:02:45
|
|
|
|
mika79
|
Daco pije se lek pre vađenja krvi, pij ga sve dok ti dr. ne kaže drugačije. Za eutirox je važno da se pije sat vremena pre bilo kakvog jela i pića.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 10:03:36
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Suncice prosetaj do pijace,nadji domaci mladi sir(neslan) i surutku,ili se dogovori sa nekim od tih sto prodaju da ti donesu. I 4-5 kuvanih belanaca dnevno. To pocnes da jedes od stimulacije da bi smanjila sansu za hiper,jer belancevine "smiruju" jajnike. sir i surutku mogu da narucim iz cg..jel to mogu i sada da jedem , jer ja tek idem na drugostepenu. a jela bi i kad krene stimulacija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 10:09:33
|
|
|
|
daca77
|
Hvala na odgovorima...ne znam sta da radim, jer su Ivanovici trazili da ne pijem lek pre davanja krvi...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 10:12:06
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala na odgovorima...ne znam sta da radim, jer su Ivanovici trazili da ne pijem lek pre davanja krvi... pa onda nemoj ako su ti oni trazili.nece ti to bitno promeniti rezultat ako ga to jutro ne popijes....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 10:39:52
|
|
|
|
mika79
|
Daco jel ti ne radiš u NS? Slažem se sa Sunčicom i da ga popiješ i da ga ne popiješ to neće uticati na rezultat, meni kad dr. promeni dozu leka ja kontrolu radim tek za mesec dana, jer jedna tableta ne može mnogo da utiče. Ja kad vadim krv obavezno popijem lek, čak mi se dešavalo da krv vadim posle 4-5 sati. Nemoj mnogo da se brineš. Navijamo za tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 11:00:50
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala na odgovorima...ne znam sta da radim, jer su Ivanovici trazili da ne pijem lek pre davanja krvi... Daco i menii je dr. rekla da ne pijem lek kada dajem krv vec kada mi uzmu krv posle toga pijem i cekam 30 min i onda jedem pijem i sta vec radis ujutru sto se tice ishrane.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 12:14:57
|
|
|
|
daca77
|
mika79, u NS radim VTO. Hvala na pomoci...resila sam da ne pijem lek, dam krv i onda popijem Eutyrox.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 12:30:16
|
|
|
|
suncica83
|
https://www.facebook.com/ devijke ovo je moja stranica na kojoj prodajem sminku..nece me valjda ringeraja kazniti zbog ovoga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 12:31:01
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 https://www.facebook.com/ devijke ovo je moja stranica na kojoj prodajem sminku..nece me valjda ringeraja kazniti zbog ovoga Suncice, ovakva vrsta reklamiranja nije dozvoljena, objavila si devojkama da prodaješ šminku, za sve što ih bude zanimalo koristite pp. Hvala!
< Poruku je uredio lesica RR -- 13.1.2014 12:45:34 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 12:51:49
|
|
|
|
suncica83
|
jao izvinjavam se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 13:08:56
|
|
|
|
suncica83
|
da li na drugostepenu idem sama ili treba i mm
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 13:09:49
|
|
|
|
Snekile7
|
Daco i ja sam u tj nedoumici za Eutirox, ja pijem Letrox. Ali msilim da se lek pije, mojoj drugarici je rekao endokrinolog da popije i to jutro. A i logicno mi je, jer uz pomoc leka nama se tsh odrzava u granicama, ne bi ga pili da je tsh ok. A to je nesto sto ne moze da se popravi, vec se uz pomoc terapije odrzava. Recimo kod mene slucaj, vadila krv sa popijenim Letroksom, u Biomedici i bio 1.3. Posle nekoliko dana , kada sam vadila sve hormone u Frontu, bez popijenog leka ujutru, tsh mi bio 3.5. Ista ta vrednost mi je bila i pre godinu dana isto u Frontu, isto bez leka, a ja godinu dana pijem terapiju. Kada proveravam u Biomedici, sa popijenim lekom, tsh se i snizava kako mi dr. povecava dozu leka ( sto i jeste poenta). Ako neka zna nesto o ovome, provereno, neka nam napise.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 13:20:37
|
|
|
|
daca77
|
Snekile7, ne znam sta sutra da radim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 13:39:00
|
|
|
|
Snekile7
|
Joj, ne znam ni sama, ima li sanse da kontaktiras svog endokrinologa, meni negde i jeste logicno da se sa terapijom proverava nivo tsh, jer zato i pijemo lek. Neka se jos neko javi, devojke, ja sam i procitala jos na nekom sajtu da se pije lek, a i mojoj drugarici je njen endokrinolog rekao. Opet ako su ovi iz Ivanovica insistirali da ne pijes, a zasto su ti rekli da ne pijes. Ti nima objasni da zbog toga i pijes lek, jer ti tsh nije u redu, ne bi ga pila u suprotnom. Znaju oni.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 13:41:20
|
|
|
|
Snekile7
|
I negde razmisljam, da ne treba da se pije taj dan lek, endokrinolog bi valjda to naglasio, barem nekoj.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 13.1.2014 14:24:10
|
|
|
|
17 joka
|
Bebuska, sve to moze izaci na dobro, pisi kakva je beta danas. Palcice,Daco Tamarice, polako u nove pobede!
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?