Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.8.2013 12:04:49
|
|
|
|
17 joka
|
Mei divna priča
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.8.2013 18:13:25
|
|
|
|
lesica
|
Priča naše Cindarelle Cindarella: Moja porođajna priča Cind, još dugo, dugo, dugo da uživaš sa svojim andjelima
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.8.2013 18:15:10
|
|
|
|
lesica
|
Mei, sjajna priča i verujem sjajno iskustvo! Svaka čast
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.8.2013 18:20:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Priča naše Cindarelle Cindarella: Moja porođajna priča Bravo Cind, divna priča, pošalji nam i priču o prvom porođaju
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 29.8.2013 8:09:58
|
|
|
|
Cindarella
|
Kad ugrabim vreme.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.9.2013 8:56:25
|
|
|
|
lesica
|
Srna001 nam je poslala svoju priču!!! Veliko bravo za mamu i Zoju ( Živku ) Srna 001: Porodjajna priča 2
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.9.2013 9:13:52
|
|
|
|
Trcosava
|
I tako se ja isplakah kao kiša... Divne pričice devojke
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.9.2013 10:43:08
|
|
|
|
Didy
|
Srna, divna priča! Nek treći porođaj bude još bolji od ovoga! Dok si se ti porađala, ja sam se depilirala između kontrakcija.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 6.9.2013 17:49:07
|
|
|
|
ivaMark
|
I ja sam preplakala svaku pricu...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 10.9.2013 14:35:09
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja danima krecem da napisem moju i sve zaboravim...moracu to da uradim :-) Stvarno ja sam plakala mnoge dok sam citala.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.9.2013 8:35:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja obozavam da citam porodjajne price. Moja je iskreno bila prilicno smesna. Ne bi niko zaplakao ali mozda je jednom napisem. Cisto da cujete i smesnu stranu porodjaja.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 23.9.2013 18:39:58
|
|
|
|
lesica
|
Bidulini nam je poslala svoju porođajnu priču Bidulini: Porođajna priča
< Poruku je uredio lesica RR -- 23.9.2013 18:40:17 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 14.10.2013 18:31:51
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, šaljite nam svoje priče
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 25.10.2013 21:07:48
|
|
|
|
lesica
|
Pročitajte porođajnu priču no.3 koju nam je poslala naša Sanja90 Sanja90: Porođajna priča 3 I šaljite nam svoje porođajne priče!!!
< Poruku je uredio lesica RR -- 25.10.2013 21:08:24 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 25.10.2013 21:12:12
|
|
|
|
viktori
|
LjiM hajde pisi ocu da se smujuljim ti me danas nasmeja nekoliko puta. A sve sam preplakala a tek kad sam bila trudna...Bas bi dobro dosla neka koja je bila tako drugacija. Cindi bre zeno uh
< Poruku je uredio viktori -- 25.10.2013 21:21:19 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.10.2013 19:58:04
|
|
|
|
Meisje
|
Uh,najezim se kad citam ove price. Sanja bravo na.hrabrosti,mlada i neustrasiva!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.11.2013 14:39:25
|
|
|
|
Anoniman
|
napisala sam svoju pricu, nakon dve godine. Zapravo, napisala sam je za M, da joj stavim u radosnicu, a sad se nesto predomisljam da li da saljem na RR.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 1.1.2014 14:35:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke pišite nam svoje priče
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 1.1.2014 14:51:29
|
|
|
|
doktorkakristal
|
kako da napisem moju pricu ?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 1.1.2014 14:57:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Doco evo uputstva: IZVORNA PORUKA: guppy RR Rubrika: POROĐAJNE PRIČE <-- klik Drage forumašice! Na Ringeraji postoji deo portala predviđen za porođajne priče. Manje-više svaka od vas je već negde opisala svoj porođaj, i ne bi voleli kada bi delovi foruma, predviđeni za to, zamrli zbog ove novine koju uvodimo, pošto na forumu ipak može da se komentariše, da podrška. Ringerajin tim smatra da bi bilo lepo da se sve priče mogu naći na jednom mestu, nevezano za to da li je porođaj protekao prirodno, potpomognuto, carskim rezom... Pozivamo vas da popunimo deo portala stvarnim pričama --> vašim pričama. Vidite ovde: KLIK Tasha je probila led svojom pričom, znamo da se ljudima obično ne mili da budu prvi. U ovu svrhu otvorena je mail adresa: porodjajne.price@ringeraja.rs. To nije mail adresa sa koje ćete dobijati odgovor administratora, prosto, nije adresa za dopisivanje, već samo adresa koja će pomoći da vaša priča dospe na Ringeraju, na deo portala na koji smo dali link. Takođe, bitno je da znate da navedeni mail služi isključivo za porođajne priče, sve ostale probleme i dalje šaljite na info@ringeraja.rs. U kom obliku napisati porođajnu priču? Kopirajte tekst u mail i popunite ga svojim podacima. Napišite nam svoju porođajnu priču. Dajte Ringeraji dušu, kao što ste to i do sada činile... Ringerajin korisnik: nick sa Ringeraje.rs Datum: mesec i godina Tip porođaja: carski rez / prirodni porođaj / ... Broj dana u porodilištu: brojem Porodilište: naziv porodilišta i mesto Ocena porodilišta: od 1 do 5, gde je 1 najniža, a 5 najviša ocena Komentar ocene: napišite rečima Saglasna sam da se moja priča objavi na mestima gde se Ringeraja oglašava: DA ili NE Molimo da koristite sva slova, uključujući š đ ž č ć :) Možete nam poslati i sliku iz porodilišta, za objavu uz vašu priču.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.1.2014 13:47:47
|
|
|
|
lesica
|
Evo jedne jasne i prve školske porođajne priče, koju nam je poslala naša doktorkakristal Bravo doco, ti to onako očas doktorkakristal: Moja porođajna priča
< Poruku je uredio lesica RR -- 2.1.2014 13:51:10 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.1.2014 13:50:45
|
|
|
|
lesica
|
I jedna vrlo interesantna priča, i o porođaju, ali više o tinejdžarskoj/maloletničkoj trudnoći, i borbi jedne mame za svoje dete! Gordana Tanasković , hvala Vam veliko što ste priču podelili sa nama! Tanasković Gordana: Moja porođajna priča
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.1.2014 14:27:37
|
|
|
|
IVA 11
|
Svaka čast mami na hrabrosti, divna priča!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.1.2014 14:35:54
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LESICE
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.1.2014 15:35:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo doco IZVORNA PORUKA: lesica RR Evo jedne jasne i prve školske porođajne priče, koju nam je poslala naša doktorkakristal Bravo doco, ti to onako očas doktorkakristal: Moja porođajna priča
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?