Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.2.2013 23:03:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanja mila, evo i tvoje priče, hvala ti na njoj KLIK
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.2.2013 23:33:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Didy Mogla bih i ja svoju s drugog porođaja, da ulepšam onaj prvi put. Dok ne zaboravim sve detalje. Napisala, poslala. Hvala mila, evo je KLIK
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 0:36:26
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Didy Mogla bih i ja svoju s drugog porođaja, da ulepšam onaj prvi put. Dok ne zaboravim sve detalje. Napisala, poslala. Hvala mila, evo je KLIK Jeee! Brzi ste, svaka cast! Skoro kao moj porodjaj.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 9:07:28
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sanja mila, evo i tvoje priče, hvala ti na njoj KLIK prikazuje cvrckovu pricu kad kliknem
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 9:50:55
|
|
|
|
Sanja90
|
Ali ovo nije moja prica,vec sam je citala ne secam se cija je,ali moja nije! Jel moze to nekako da se ispravi?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 10:14:49
|
|
|
|
Sanja90
|
E da,inace imam jos jednu porodjajnu pricu da napisem br.2 ,pa da vam posaljem,ali sacekacu malo,da vidim da li cete moci da ispravite moju prvu porodjajnu pricu jer nije moja
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 12:03:54
|
|
|
|
Sanja90
|
Samo da javim, vidi se moja prica jedino sto pocetni deo gde stoji kao deo price i dalje nije moj,ali nadam se da ce i to da se sredi
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 12:07:20
|
|
|
|
Sanja90
|
E samo da javim da se vidi moja prica samo sto na vrhu tamo gde stoji kao deo price i dalje nije moj,ali nadam se da ce i to da se sredi Inace nesto strasno koci ovaj sajt...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 18:47:03
|
|
|
|
Skockica
|
Gde je moja pricica, ima vec tri nedelje kako sam poslala?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 18:56:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Draga Skockice, proverila sam mailove (i spam), nije nam stigla tvoja priča; probaj da pošalješ ponovo, ili forwarduj mail koji si slala, da vidimo o čemu se radi.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.3.2013 18:57:46 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 18:58:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 E samo da javim da se vidi moja prica samo sto na vrhu tamo gde stoji kao deo price i dalje nije moj,ali nadam se da ce i to da se sredi Inace nesto strasno koci ovaj sajt... Kod mene je sve ok, programeri sređuju sajt, pa možda zbog toga ima malo problema. Ja sve vidim kao i u mailu koji nam je stigao od tebe
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 19:04:53
|
|
|
|
Sanja90
|
Dunja,sad je sve ok,vidi se sve Tog dana su sve i sredili.E sad cu da pripremim i drugu porodjajnu pricu,a za trecu cemo da sacekamo septembar
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 22:26:22
|
|
|
|
Skockica
|
Draga Dunja nadam se da je sad ok
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 22:36:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Mila, stigla je, pripremiću je sada
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 3.3.2013 1:14:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Skockica Draga Dunja nadam se da je sad ok Evo je mila, hvala ti na divnoj priči KLIK
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 3.3.2013 1:31:51
|
|
|
|
Skockica
|
Dunjice bas si me obradovala, hvala ti
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.4.2013 19:33:54
|
|
|
|
buba.marica
|
i ja sam poslala svoju pričicu nadam se da će te je uskoro i objaviti . Hvala :-*
< Poruku je uredio buba.marica -- 27.4.2013 19:34:15 >
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.4.2013 17:10:03
|
|
|
|
dunja RR
|
buba.marice, hvala mila na divnoj priči, objavili smo je OVDE Napišite nam svoju priču
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 30.4.2013 21:42:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Pišite nam svoje priče
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.5.2013 11:52:37
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja sam juce poslala moju drugu porodjajnu pricu
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.5.2013 12:01:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Super Objaviću je u toku dana
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.5.2013 12:16:33
|
|
|
|
Sanja90
|
Super
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.5.2013 10:32:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Stižu nove priče
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.5.2013 10:36:51
|
|
|
|
dunja RR
|
MajkaHrabrost: Moja porođajna priča MajkaHrabrost hvala na divnoj priči
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.5.2013 10:37:08 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.5.2013 10:48:33
|
|
|
|
Sanja90
|
Jedva cekam da ih procitam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?