|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DEDA MRAZ 2013.
22.12.2013 22:00:37   
New Mom
Au, predvideh ove trudnjace! Divneeee!!!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1051
22.12.2013 22:19:57   
serpica

IZVORNA PORUKA: viking RR

Eto, nas dve, drugarice iz razreda iz osnovne škole, hiljadu godina kasnije user posted image Lepa nam je fotkica, stvarno user posted image

Stvarno ste divne,blistate od srece user posted image i ja jedva cekam da vidim slikeuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1052
22.12.2013 22:23:15   
dunja RR
E, ja se rasplakah user posted image

IZVORNA PORUKA: viking RR

Eto, nas dve, drugarice iz razreda iz osnovne škole, hiljadu godina kasnije user posted image Lepa nam je fotkica, stvarno user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1053
22.12.2013 22:34:04   
Torbica
Prelepe slike, trudnice posebno! user posted image
Kad ce subotaaaa!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1054
22.12.2013 22:35:04   
Štetica
Dunja,Vik predivne ste.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1055
22.12.2013 23:09:50   
Modessty

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Devojcica na prvoj fotki je preslatka, jos ovako utonirana sa pozadinom user posted image

To je moja bratanica user posted image Sve je na tetku user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1056
22.12.2013 23:45:01   
Azra_
Mod, u vezi slika, nije problem, kako kažeš... Ako se žene slože i nije nikom hitno, možda da sačekamo neko skorije okupljanje pa da tada daš svima, da te ne cimamo pojedinačno? Kako se ostale mame slože...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1057
23.12.2013 7:38:31   
vikiveki
Dunja, Vik fotka vam je super,blistate od srećeuser posted image naše prelepe trudniceuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1058
23.12.2013 8:56:51   
Didy
Drugari, super su vam sličice i iz Niša i iz Beograda. Ovo je bio dinamičan vikend za RR Deda Mraza i njegove pomoćnice.user posted image Sad nam ostaje da sačekamo još dekicu u Novom Sadu. I ja jedva čekam! user posted image user posted image user posted image
Vik, Dunja, super ste!user posted image A ne mogu da verujem da ste išle zajedno u osnovnu školu!user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1059
23.12.2013 11:42:07   
Leax
Jedno je sigurno Deda Mraz je ispunio vase zelje za 2014 jer nezna se koja vise blista od srece da li Dunja ili Vik, obe ste prelepe user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1060
23.12.2013 12:14:14   
ivaMark
Vik, bila sam ubedjena da imas dugu smedju kosu, hihihihi a ono divna plavusa user posted image
A Dunjin ocaravajuci osmeh je postao jos sjajniji user posted image
Predivne ste.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1061
23.12.2013 12:50:34   
pocahontas
trudnice user posted image

sva decica su preeeeslatka, vidi se da su uzivali user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1062
23.12.2013 14:18:51   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mamice, ko je zaboravio flašicu sa vodom ili sokom?

Flašica je BABY-NOVA, žuta sa narandžastim poklopcem, ima slike kauboja i indijanaca.

Javite se, biće kod mene u kancelariji u Balkanskoj.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1063
23.12.2013 16:09:38   
jole82

IZVORNA PORUKA: Torbica
Kad ce subotaaaa!user posted image

Pa u subotuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1064
23.12.2013 16:17:48   
New Mom

IZVORNA PORUKA: New Mom

Kad je u planu da Deda Mraz dodje u NS-u? Jel se zna? Pokusavam jos nesto da se organizujem taj dan pa da znam stizem li.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1065
23.12.2013 16:30:33   
Ana RR
NM, ja ću se čuti sa njim sutra ili prekosutra pa ću javiti, ne brini user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1066
23.12.2013 16:34:47   
New Mom
Hvala ti, srce si!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1067
23.12.2013 19:42:49   
Didy

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Vik, bila sam ubedjena da imas dugu smedju kosu user posted image

I ja. user posted image Šta ti je avatar.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1068
23.12.2013 19:49:56   
Milica cica
Prelepe slikeuser posted image
Vik ja sam tebe zamišljala kao crnku ne znam zaštouser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1069
23.12.2013 23:09:10   
viking
Imala sam dugu kosu do pre par meseci, pa sam ošišala jedno 25 cm sigurno.
A gde ste vi videle crne vikinge? user posted image

Inače, stvarno ste nas nahvalile, hvala svima user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 1070
23.12.2013 23:30:33   
Torbica
Ja cu u subotu najverovatnije sa dvoje vecih doci. Mm ide na montazu neke trafo stanice pa sam sama. Bebcu je to vreme za spavanje, ali da ide mm, vodila bih ga pa bi mi pripomogao, ovako, tesko. Samo da mi komsinica bude free, pa joj prebacim baby alarm i on ce da dzonja dok mi dodjemo. user posted image Sa dvoje mi je opustencija... user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1071
24.12.2013 11:04:34   
Jole84
Devojke divne ste,baš mi je drago da ste se lepo družile user posted image
Žao mi je što nisam mogla na kafenisanje kasnije,da upoznam Lesicu,al biće prilika još nadam se user posted image
Vik i Dunjči slika je prelepa,sijate od trudničke energije user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1072
24.12.2013 11:07:43   
dunja RR
Hvala vam svima na komplimentima, divne ste user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1073
24.12.2013 12:50:59   
vikiveki
Devojke znate li kada će otprilike doći Deda Mraz na druženje u Novom Sadu? Moj veliki dečko dobio juče poziv za rođendan u subotu kod najboljeg druga pa nas zanima kada će doći Deda Mraz da vidimo da li možemo stići i na rođendanuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1074
24.12.2013 17:27:52   
Sanchy
Evo i mene,samo da kazem da je u Kamicku bilo super,M. se lepo izigrao sam sa sobomuser posted image ,nije nesto drustvenuser posted image ,mozda to dodje kasnije,ne znam,,Deda Mraz je po meni bio stvarno odlican,muzika sve,,Paketicem je bio odusevljen i sa svacim se igrao ,cak i sa RR prirucnicimauser posted image ..Upoznala sam nekoliko super RR dama ,zao mi je sto se na kraju nisam pozdravila sa Anom ali dobro,,pozdrav od mene..Slika nemam nesto i nisu neke pa postavice neko ko ima boljeg materijala..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here