|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
15.12.2013 19:33:31   
Maraj
joj draga i ja, jos pogotovu kako se dan D priblizava, mislim da cu da "flipnem" do tad user posted image . Najgore sto cini mi se vise nista ne osecam. Koliko me je boleo stomak par dana nakon IUI, sad nista...

(odgovor članu Inda)
Direktna veza do poruke: 2051
15.12.2013 20:39:00   
Caciki
Maraj draga,znaš li ti da to može da bude znak za user posted image user posted image
To je možda pad imuniteta usled hormonske promene...jao navijaaaaam!!! user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2052
15.12.2013 21:05:13   
Maraj
pa ne znam caciki, smorim se svaki put kad mi izadje, a nije mi skoro izasao. Nista drugo ne osecam, cak su me do juce grudi svrbele sad nista, stomak me boleo pa prestao, samo su ostali neki baloncici kao pucketanja u stomaku, danas ni to. Kako si ti?

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 2053
15.12.2013 21:09:00   
Caciki
Pa mislim super,nema nekih promena osim što počinju lagano da me boluckaju grudi i malo me stomak tu i tamo probode...ništa specijalno...najgore mi je ovo čekanje user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2054
15.12.2013 21:11:46   
Maraj
joj i meni, trudim se da ne razmisljam, al o cemu drugo da mislim, kad je vikend, jedva cekam sutra, da krenem na posao, pa necu toliko ni razmisljati jos par dana...

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 2055
15.12.2013 22:37:46   
Inda
maraj, verujem da ti cekanje sve teze pada,ali jos samo malo strpljenja, navijam za user posted image
caciki takodje zelim user posted image
meni je ostalo jos 10 dana cekanja user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2056
16.12.2013 8:16:41   
Jole84
Još malo devojke user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Inda)
Direktna veza do poruke: 2057
16.12.2013 11:02:29   
nata11
Maraj kada radis testic user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2058
17.12.2013 12:17:14   
Caciki
Maraj,živa li si user posted image jesi radila test...?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2059
17.12.2013 17:23:33   
17 joka
Maraj vreme je za prvi razred user posted image svom snagom
user posted image devojke za sve vas

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 2060
18.12.2013 11:55:45   
beko
budi strpljiva i ne misli na ishod,kad je meni uspela iui bila sam opustena i najmanje sam se nadalauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2061
18.12.2013 11:59:07   
beko
draga,kada ti radis svoj testic,zelim ti uspesan testic

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 2062
18.12.2013 22:15:23   
Maraj
drage, evo me, user posted image stigla... Moja prva IUI se zavrsila neuspesno... Nista, zvala sam drugu ordinaciju da se raspitam oko IUI. Ovaj ciklus cu pauzirati, pa od januara, na 2. IUI... Pozdrav za sve, i hvala puno na podrsci. Caciki, kako je kod tebe?

(odgovor članu beko)
Direktna veza do poruke: 2063
18.12.2013 22:20:06   
degu
Maraj user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2064
18.12.2013 22:31:51   
madre
maraj, nije bas morala da dodjeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2065
18.12.2013 22:53:25   
Jole84
Maraj baš mi je žao user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2066
18.12.2013 23:31:17   
Maraj
Bas sam se ponadala da ce mene da strefi iz prve, al kad nece, nece. Idemo u novi krug... Sledeci put radim ITI metodom...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2067
18.12.2013 23:57:28   
nata11
Maraj user posted image . Mozda sam te vec pitala nisam sigurna user posted image gde ces raditi iti_

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2068
19.12.2013 0:07:10   
g.a.g.a
Maraj ne brini,navijamo za sledeci putuser posted image ,meni nisu uspele 7,mislim da su bile 7...iui,al te tesimuser posted image ,pa ne odustajem uspece stotauser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2069
19.12.2013 0:11:16   
g.a.g.a
sicilijana i caciki ,ako ne uspe inseminacija dobra vest je da za vto ne treba ni jedan da bude prohodanuser posted image

(odgovor članu Sicilijana)
Direktna veza do poruke: 2070
19.12.2013 0:14:39   
g.a.g.a
i mi brojimo sa vamauser posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 2071
19.12.2013 13:05:47   
Inda
user posted image zao mi je sto nije uspelo Maraj. I meni je prva IUI i kako se blizi beta sve se manje nadam... s obzirom da ne osecam nista. Ali uspece nam neka sigurno, druga ili treca user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2072
19.12.2013 13:08:33   
Inda
user posted image zao mi je sto nije uspelo Maraj. I meni je prva IUI i kako se blizi beta sve se manje nadam... s obzirom da ne osecam nista. Ali uspece nam neka sigurno, druga ili treca user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2073
19.12.2013 20:57:15   
ivancica_
Maraj nemoj da se sekiras bas mi je zao, meni isto nije uspela prva ovaj mesec iz prirodnog pokusaja opet nista stigla user posted image na 25 dan danas. Otisla odma da se javim kod doktorke da vidim imamo li vremena zbog praznika da uradimo drugu kad ono....bris pokazao kandidu i cista zutog tela ostala na jajniku kako sam se iznervirala. Sada sam dobila nistatin da stavljam i mikroginon kontraceptivne pilule da pijem pa da se brisevi ponove i u januaru onda druga inseminacija. Rekla mi da se javim 2 dan ciklusa jer ta terapija koju ce mi prepisati krece se od drugog dana. Tako da ono kada se neda bas se neda. Nego gde nam je Caciki?

(odgovor članu Inda)
Direktna veza do poruke: 2074
19.12.2013 22:10:21   
Caciki
Evo me drage moje user posted image na poslu gužva ovih dana pa nikako da vidim šta se ovde dešava
Maraj baš mi je žao ali glavu gore,biće ne brini.
Kod mene još ništa,trebalo bi sutra da dobijem ako ćemo po tome kako je do sada bilo na 29-30 dana,danas mi je 29 DC i 16 dan od inseminacije...nema nekih promena,boluckaju me grudi malo i glava me ubi danas ceo dan...to je do sada uvek bio znak da stiže...ali ne mora da znači...user posted image
Javljam user posted image

(odgovor članu ivancica_)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here