Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 11.12.2013 14:39:28
|
|
|
|
vonavoj
|
ako beba od 0+ moze,mozes i ti
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 11.12.2013 14:52:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Mi smo fanovi fitobalma, svima ga preporucujem i deci i odraslima... cak ga i nocu stavljam u vrelu vodu da isparava pored kreveca kad joj je zapusen nos... ma divna, divna, stvar taj fitobalm A koristimo i Immuno, videcemo efekat kad krene u vrtic ponovo Ovo je baš dobra ideja probaću!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 12.12.2013 22:29:29
|
|
|
|
lesica
|
A da, ako niste znale, kad vam deca traže sirup od mede, ili sprej od mede, u pitanju su Broncamil ili Apis Gola. Moja šćer i njene konstatacije ( Mama, daj mi onaj sirup od mede, opet kašljem )
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 13.12.2013 10:05:43
|
|
|
|
Maki980
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mi smo danas kupili Immuno sirup, nadam se da će barem malo pomoći (do utorka je pio ab, u četvrtak krenuo u vrtić i evo nos pun slina, u ustima afta ). Imali smo istu situaciju i mogu vam reći evo već drugi mesec pijemo Immuno sirup,i odličan je...a afte rešavamo sa apis gola sprejom
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 13.12.2013 10:37:36
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR A da, ako niste znale, kad vam deca traže sirup od mede, ili sprej od mede, u pitanju su Broncamil ili Apis Gola. Moja šćer i njene konstatacije ( Mama, daj mi onaj sirup od mede, opet kašljem ) Hihi i moja trazi medu u odelu (Immuno sirup) Dunja, mislim da i trudnice mogu da koriste Fitobaln, pogotovo sto se ne pije nego samo utrljava na grudi ili maze ispod nosa... i opet ja dosadna, ali taj fitobalm je stvarno jedna divna stvar... (malo se osecam ko pokretna reklama za njega, jutros sam ga stavila u nos )
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 13.12.2013 10:43:05
|
|
|
|
lesica
|
Milicicak, ti i ja smo skupa dve pokretne reklame
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 13.12.2013 10:48:27
|
|
|
|
milicicak
|
Kad smo poslednji put obe bile bolesne, svi na poslu su me pitali Koji ti je to novi parfem a ja mirisem na Fitobalm i da ne zaboravim, ja sam to T dok je bila mladja (i reagovala na svasta nesto) umesto na grudi utrljavala u bodice nocu pred spavanje da lakse dise, nijedna fleka nije ostala i sad prestajem da reklamiram Fitobalm
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 13.12.2013 11:52:52
|
|
|
|
lesica
|
Nego, drage moje, utajile ste sa prijavama Mislim mi se site ispričasmo ovde o preparatima koji su sjajni, ali nigde nema dečijih mudrosti i crteža sa zimskim motivima a koji su prijava za učešće! Hajde hajde , šaljite
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 16.12.2013 11:57:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Prirodni preparati vas čekaju, prijavite se, još malo pa glasamo
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 18.12.2013 9:59:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Posto smo mi jos uvek mali da bi znali da nacrtamo Deda Mraza... evo jedna cestitkica od nas
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 18.12.2013 10:36:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
(zaboravih napisati da je ova gore cestitka od Hane Evo i Tacka se potrudila da nam nacrta Sneska i Deda MRaza )
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.12.2013 10:37:46 >
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 18.12.2013 10:42:12
|
|
|
|
Didy
|
Anck, sjajni su vam crteži! Inače, ja svaki put pomislim zašto svoju ćerku zoveš Tačka kad napišeš Tacka.
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 18.12.2013 23:26:47
|
|
|
|
Maraj
|
Vrata. Rad mog sestrica i mene. Odusevljen je
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 19.12.2013 0:44:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivina izjava: "Uskoro dolazi Deda Mraz, donece mi poklone, puuuuno poklona, ja sam bila mnogo dobra pa ce mi Deda Mraz doneti puuuno Kinder jaja sa poklonima"
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 19.12.2013 15:02:18
|
|
|
|
bokicans
|
Evo ovo je Nadjin crttez i čestitka ,sve je sama pravila kući ,nije pravljeno u vrtiću Inače moram da dodam da me je Nadja, kada je bila manja pitala :Da li vaspitacice spavaju preko raspusta kao mede preko zime???(posto preko raspusta zimskogg nije išla u vrtić) :DDD
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 19.12.2013 17:15:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Razgovaram ja jutros sa zetom telefonom čestitam im slavu, pa me pita kada dolazimo kod njih, i pričamo nas dvoje a Iva sluša... Posle me ppita "A kod koga idemo posle školice? Ja: idemo kući. Iva: A kada idemo kod Nikole u Kagujevac? Ja: Pa kada bude Nova godina. Iva: rekla si da idemo danas, kada idemo, tata pali auto i krećemo. Ja: ne idemo danas, pogrešno si razumela, kada bude Nova godina idemo u Kragujevac. Iva: Kako je to komplikovanooooo....
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 19.12.2013 17:39:37
|
|
|
|
madre
|
jao, maraj, i ja sam odusevljena
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 19.12.2013 19:13:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bokice super je!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 21.12.2013 16:02:54
|
|
|
|
najbolja mam
|
Moja cerka Irina ne voli sirupe, i uglavnom kada treba da ga popije njoj se navodno spava . Ali tad joj tata odmah kaze da se spremi da ide kod doktora ona na to odmah ustaje i kaze: " Naravnno da hocu sirup, bas je ukusan."
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 21.12.2013 23:44:25
|
|
|
|
BRANKA13
|
APIS GOLA dan bez bola,FITOBLAM je prava stvar za bolje disanje sa uljem bora,IMUNO je resenje lako moze da ga koristi bas svako ,,dobar je za imunitet jak,pa da postanes ko meda jak...kada te zaboli grlce malo i kad pocnes da kasljes bas jako ,tu je BRONCAMIL,protiv svih tegoba, i da ti dusi bude lakse,sve u svemu PHARMALIFE je prava stvar cim deli ove jako dobre preparate clanovima na dar <3
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 22.12.2013 12:53:35
|
|
|
|
Pavlinaaa
|
C:\Users\ASUS\Pictures\2013-11-27\CAM01327.jpg Ja sam jos mali,imam samo tri meseca,ne znam jos da crtam i da govorim,ali evo fotografije mog pvog izlaska na sneg Cesto se prehladim u ovim zimskim mesecima i moja mama smatra da vasi proizvodi koji su puni vitamina i na prirodnoj bazi mogu u mnogo cemu da mi pomognu Veliki pozdrav od bebana Pavla
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 22.12.2013 13:10:57
|
|
|
|
Pavlinaaa
|
C:\Users\ASUS\Pictures\2013-11-27\CAM01327.jp Moj beban Pavle ima samo tri meseca i sa obzirom da ne moze da crta ni da govori poslali smo vam njegovu fotografiju prvog izlaska na sneg ! Iz razloga sto se beban cesto prehladi u ovim zimskim mesecima i ima disajnih problema smatram da bi nam vasi proizvodi na prirodnoj bazi i puni vitamina pomogli u mnogo cemu! Pozdrav od Pavla
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 22.12.2013 13:24:16
|
|
|
|
Pavlinaaa
|
C:\Users\ASUS\Pictures\2013-11-27\CAM01327.jpg Moj beban Pavle ima samo tri meseca i sa obzirom da ne zna da crta i da govori,saljemo vam fotografiju njegovog prvog izlaska na sneg !!! Iz razloga sto se beban cesto prehladi i ima disajnih smetnji u ovim zimskim mesecima,smatram da bi nam vasi proizvodi puni vitamina i na prirodnoj bazi,pomogli u mnogo cemu! Unapred zahvalna Pavlova mama
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 24.12.2013 21:11:32
|
|
|
|
jovana jojo
|
Evo ga i Jovanin crtež
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.12.2013 9:01:52 >
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 25.12.2013 9:14:21
|
|
|
|
Ana RR
|
1. IZVORNA PORUKA: lilihip ..Novogodišnji i Bozićni praznici su magični, topli i ušuškani, porodični tajm out. U decembru naši mališani pišu pisma Deda Mrazu (iako odavno znaju da pisma samo tata i ja čitamo ), a onda 1.1. rano buđenje i trčanje do jelke da pogledaju da li je dekica imao sluha ;)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
imerajkicakako ste se odlucili za imenadja (
35%)
anja (
25%)
drugo (
40%)
Ukupan broj glasova: 48Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!