Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 5:55:04
|
|
|
|
malak
|
Dobro jutro mame, ja izgleda otvaram prvu smenu Pijem kaficu I hocu da nastavim sa spremanjem stana, juce sam samo jedan deo zavrsila. Planiram jelku da okitim, maleni ce sa bas radovati. Svaki dan pita kad cemo. Inace od danas pocinje raspust, naredne tri nedelje. Pedijatar nam je dao neke kapsule za jacanje imuniteta disajnih oragana, zbog cestih upala, gripa. Daje se deset dana pa onda pauza mesec dana I to se tako ponavlja tri meseca. Da li neko od vas ima iskustva sa ovim?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 6:38:35
|
|
|
|
serpica
|
jutro.... jedva otvorih oci,tako sam umorna ,mozda bude bolje kad seca budu na raspustu pa da bar izbegnem rano budjenje.Ne stizem da da sve pomno partim,pa vas pitam,kako ste? Kako bebci? Jeste li okitile kucu? Ja cekam da malo napravim razmestaj pa cu zajedno sa smizlama da se bacim na uredjivanje sobe i jelke. Mali cllan ce ovog puta samo da posmatra. Zelim vam lep dan,odoh da pijem kaficu dok se ne probude...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 7:20:39
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro i od mene mame!Evo ja pijem kaficu a Sara gleda neki crtani i smeje se. Juče smo išli na kontrolu, primili vakcinu. Teška je 10.300kg i ima 78cm, sve je ok. Serpi kad smo kod jelke ja planiram sad za vikend sa mojom Teodorom da kitim, a ona će nešto i da nacrta pa ćemo zalepiti...obožavamo praznike. Želim vam svima lep dan bez mnogo nerviranja i obaveza.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 8:03:59
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro moje dete od jutros kasljuca ...nadamo se najboljem ipak nam.je u nedelju krstenje...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 8:13:35
|
|
|
|
mama micki
|
Adulence, ne brini, biće to ok. I moja Sara je kašljucala pred rođendan, ali ništa nije bilo. Juče smo bili na kontroli i sve je ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 8:39:38
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro i od mene,nema me redovno jer Dora ima nesnosne grceve vise nista ne pomaze pa sam i batalila da joj dajem lekove ,ja sam hodajuci zombi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 8:50:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame,ja se sad vratila iz vrtića odvela mališane i zadržala se kod moje sobne koleginice,dogovarali se kako ćemo sutra za slikanje dece sa Deda Mrazem,i ja sam obećala da ću napraviti još malo nakita,tako da ću se sada baciti na pravljenje nakita za naše drvo koje sam još od pre napravila u našoj sobi u vrtiću,slikaću pa ću postaviti i ovde. Doktorkakristal znam kako ti je,i jua sam sa prvom ćerkom imala problema zbog grčeva,nije spavala ni danju ni noću i isto kao i ti bila sam pravi zombi,i svašta sam joj davala ali ništa nije delovalo spavala je samo po 15 min a onda je buđenje uvek bilo uz vrisak i grčrenje. Malek ja nemam iskustva sa tim lekovima a nisam ni čula da ovde kod nas daju takvo nešto,uglavnom nam daju sirupe za jačanje imuniteta koji su uglavnom na biljnoj osnovi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 9:28:55
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutro! Mi ustali u pola devet. Ustala sam ustvari prvi put pre 7 da sredim ono dvoje za vrtic, tajo ih je vozio a mi se komirali...Oblacim se...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 9:40:44
|
|
|
|
lokica77
|
jutro mame, hvala svima na cestitkama mi juce skitali ceo dan nismo bili kuci. Danas nam dolazi moja mama pa cemo opet u setnju popodne taman da je ona zanima dok ja skoknem da biram slikice sa rodjendana. K spava svoju prvu turu ja doruckujem pa na raspremanje granulo sunasce pa prasina na sve strane...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 9:54:09
|
|
|
|
jole82
|
Dobar dan i od nas.. Mi skoro ustale..tj T se probudi ko zna kad jer ja spavam i ne čujem naravno iako su sva vrata otvorena al ona se igra u krevecu pa kad joj dosadi grakne par puta..e to čujem pa onda ustanemo sad ću doručak da joj spremam i ja da klopam pa da vidim šta ćemo...verovatno opet na kafenisanje...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 10:34:12
|
|
|
|
Rosita
|
Cao mame. Doco, evo i ja sam zombi, a uskoro 9 meseci punimo. Nikad nije bio neki spavac, al ovo sad... Jos sad ustaje, pa stoji i doziva. Moram dobro da produmam sta bih ja mogla da preduzmem i kako. Zemunka, bice mi drago da se upoznamo kod Deke :). Je l tvoja malena sisa nocu? Veliki pozdrav svima.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 10:41:46
|
|
|
|
Torbica
|
Sanchy, u Univeru ima sveze ociscene, ne moras cistiti, uvek je sveza i lepa. Odoh da budem vredna a mogla bih nesto i pojesti...
< Poruku je uredio Torbica -- 12.12.2013 10:55:03 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 10:47:28
|
|
|
|
viktori
|
Dobar dan mamike. Mi juce nismo imali net ceo dan, ovaj sbb kod nas me totalno smorio malo malo pa nesto ne radi kako treba... Gledam N kako se sam uspavljuje za dremku i mnogo mi je smesan. Malopre je polupao tanjir posle klope kako je dosao do njega jos uvek mi je enigma bio je bas na stolu
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 11:04:19
|
|
|
|
adulence
|
Torbice da li si u univerexportu vidjala onaj slatki krompir(batat)? Moje dete zaspalo sada svo ju prvu dremku...ja sam raspremala kucu,pa kad se ona probudi,onda vadimo novogodisnje ukrase,da polako kitimo kucicu...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 11:09:27
|
|
|
|
viktori
|
e adulence i ja sam planirala da okitim kucu danas ja se radujem a bas me zanima ova mala faca kad bude videla
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 11:53:36
|
|
|
|
Zemunka85
|
Mi smo okitili jelku jos prosli vikend :D. Sta za Deda Mraz sta je mesec dana ranije :D. Mislila sam da ce se vise radovati i biti joj zanimljivo. Inace danas smo kod moje mame tj tamo gde sam zivela ceo svoj zivot do pre godinu dana. Obozavam ovaj stan i taaaako volim da dodjem. Sanchy , dada nazalost. Prvi rodjendan smo docekale u bolnici. Ne dao Bog nikome. Od tada je sve OK, a nikako da povezem sto se to uopste desilo. Krvna slika joj je uvek super, imuitet isto ne kaska, samo je jednom zakacio virus. Perem je na dva tri sata ... ko ce ga znati. Iz tog razloga smo od Avgusta na nosi i dobro nam ide. Moja pretpostavka je da su zubi krivi za sve. Od 11. meseca ima 16 zuba, tako da ne verujem da je toliki bro j zuba (i po 10odjednom) mogao da raste, a da ne rusi imunitet, ili kako god utice na sve to .. u tom periodu smo jednom bili i na bazenu i eto belaja. Najteze je bilo prebroditi more 10dana bez kupanja, setanja po pesku i tuseva na plazi .. ali proooslo. Sledece godine ce biti bolje. Ma bice to ok, juce su nam produzili profilaksu za jos 3 meseca :(. Brojim dane. No, bitno da se ur inf nije vracala. Mor isto :D. Jos 10ak dana. Ja naredni dan imam ispit, tako da ako cutim, ponavljam gradivo ;). Sisa Lara. U pola 12 da se uspava (upravo smo to obavili) i pred spavanje posle 150ml kravice. E onda dodje noc. Tu ne znam sta bih rekla. Budi se, pa braaaaaaaaaaaaaate mnogo cesto. Bude i po dva, tri put. Nekada bude mirna do 6h, a nekada (kao nocas npr) deset. Ali stvarno deset, brojala sam. Tada je nekada uspavam bez icega, nekada mora sika. Mislim da je sada neka alergija svrbi i da ce se vratiti na ono sikenje u 6h, sto mi je ok i jos plus 1-2 budjenja kada uspemo bez sike. U sustini, ona cim dodje do mene vice "sisi" preko dana, cim joj je dosadno i cim se mazimo - seti se, ali tu je lako zaboravim, bilo cime u sekundi. Eto ... Zene ostale, lepo ste mi dale predlog za kicenje stana. Uopste nisam planirala nista sem jelke, ali obzirom da ce moja mala porodica NG docekati kod kuce, sama - sto da ne!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 12:18:53
|
|
|
|
Sanchy
|
Dobar dan i od mene...uf ZEmunka,mogu da zamislim kako vam je bilo...dobro je sto je proslo...jezim se infekcija,cini mi se da nisam bila bas toliki panicar dok se M. Nije rodio ponekad mi se cini da preterujem ali u vecini slucajeva ne mogu protiv sebe:-)...Torbice sumnjam da bi imali dan pre Sv.Nikole tu kolicinu koja je meni potrebna posto mi pastrmka treba za slavu a pri tome da budu porcijasice,to se tesko moze naci u tom periodu pa mi je nesigurno ..zato uvek nabavljam unapred ali zamrznutu ,,ici cemo do Merkatora i Univera u subotu doci ce mama da cuva M...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 12:50:23
|
|
|
|
Torbica
|
Adulence, kao i djumbir, nekad ima nekad nema. Sanchy, uzmi svezu pa zamrzni ako nigde drugde ne nadjes.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 16:57:55
|
|
|
|
little_one
|
Pozdrav mame... Ja nesto slabo pisem zadnjih dana, nesto ne stizem, malena je bas aktivna i trudim se da se bavim sto vise njom, i raduje me da dosta toga prihvata da se igra....cak smo uveli i citanje knjige onako da se mazimo, da bih se ja malo opruzila i odmorila, jer mi stvarno treba sve vise odmaranja kako odmice trudnoca....srecom ona se fino meni ususka pod miskom i citamo knjige i pitamo tae to...e kad bude tako divna, onda povremeno i podivlja nevidjeno....daaaaaaaj sve cesce bude ispraceno krokodilskim suzama i stvarno se spoticem od to sta da radim sa njom u tim trenucima...bas treba imati konjske zivce nekad sa djecom...i sjetim se one ne znas sta znaci imati dijete dok ga ne dobijes....krene sa grcevima, dojenjem, zubicima, hranom, odrastanjem generalno....i u to ime spustam kapu svim mamama....i svim zenama! Al naucih da i ja znam imati strpljenja, mada sam mislila da pocesto nemam Torbice, neki dan sam se sjetila tebe u po prodavnice...sjetih se da ti kupujes alevu (da li kulinat) zacin i da on nema aditiva...ja pogledala i ima....mora da je neka druga u pitanju, ja nisam nasla kod nas, al sam nasla neki zacin k+, kao hrana i vino fazon, kao bez aditiva, zdrav zacin...jel neko mozda koristio to i valja li cemu....ja uzela malo pakovanje al nikako da otvorim da probam, imam jos zaliha starog zacina... Znam da je off al nemam pojma u kojoj temi smo pisali o zacinu da bih se vratila tamo....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 20:03:36
|
|
|
|
adulence
|
Sramota kakva tisina ovde...moracu da kazem frr timu da organizuju neko takmicenje,samo tada pljuste postovi...moje bebence spava,a ja spremila knjigu,gledam ja nju,gleda ona mene...pa videcemo ko ce pobediti...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 20:26:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ja vas citam ali nemam snage da pisem Dora mi je i sad rukama,grcevi ne prestaju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 20:37:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Ja nemam net i dalje :-( a necu da potrosim smartove na internet jer je meni decembar skup mesec sto se tiče telefona,časovi,rodjendani, stize ng i td.mi ízgleda imamo lep perio od par dana lepog spavanja tako da ja Rosíta mislim sto se tice njih da bi oni spavali celu noc da ih nesto ne muci. Joj oci mi se sklapaju. Moji spavaju. Pa odnh i ja5
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 20:43:18
|
|
|
|
Torbica
|
LO draga , ne obicna Aleva, nego Aleva Natur http://www.aleva.rs/novosti-detalji.php?ID=658 Nema aditiva, boja, pojacivaca ukusa. A za zivce, sta reci, meni je devojcica daleko zahtevnija od decaka, od prvog dana u svakom smislu. No, nek su zivi i zdravi, svi smo mi razliciti. Nas dve smo skitale, ja je odvela u Skolicu slikanja pa sam popila cajic sa drugaricom sa hora i onda po malenu. Bas lepo vece. Taman smo stigle kuci kad je tajkan sredjivao decake pa sam i njih pomazila i sve po redu pre spavanja. Ljubim vas
< Poruku je uredio Torbica -- 12.12.2013 20:46:04 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 20:43:31
|
|
|
|
viktori
|
Okitili jelku, pogled na lampice i na ukrase nije se bas ooodusevio kako sma ja ocekivala bas i ja pozurila. Pevamo svaki dan o deda mrazicu a on kad ga vidi na slici ne registruje. Da je vuk ili crvenkapa ili pinokio pa i nekako hiihihiih e adulence i ja sutra imam ispit a mrziiiii me da obnovim nemas pojma koliko jer je materija pa malo je reci nerazumljiva a imala sam cistu filozofiju na faxu...sve ti je jasno kako je napisano... drkristal secam se tih muka, moj je malisa dosao sa grcevima kuci, nosanje, ne spavanje jao al prodje nekih dva i po meseca gore dole i pordje...neka ti to bude uvek u mislima procice...mrvice male
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 21:07:11
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal dobro jutro i od mene,nema me redovno jer Dora ima nesnosne grceve vise nista ne pomaze pa sam i batalila da joj dajem lekove ,ja sam hodajuci zombi Doco jesli probala da joj stavis HIPOOv caj od komorace u mlijeko..Mom svrcu je to pomagalo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?