Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 13:53:31
|
|
|
|
jole82
|
Ola mamitas Bile na kafenisanju u komšiluku pa čim smo došle T zabola ko na Zlatiboru da je bila Malo da virnem šta se zbiva pa da pravim ručak..mm cele ove nedelje dolazi pravo s posla kući tj u pola 4...kaže i sam je posle više od dve godine zaboravio kako izgleda doći po danu kući..pa se vrzma tu sa Teodorom ne zna ni on šta će od sebe i od sreće..a i meni je ovako super iako me ubi i stomak i glava od al neka..Tako da ove nedelje i ruča kod kuće...danas mu pravim pastu sa gamborima... Dete mi i jutros samo jelo hleb i sama pila jogurt..i snimila sam je
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 13:55:59
|
|
|
|
viktori
|
Dan mamike e Sanchy nama ceo bracni krevet od kovanog samo gledam da se ne lupi. Kad smo ga pravili po mojoj zelji nisam ni razmisljala o tome kako ce beba Jeste sunce al je toliko zagusljivo napolju da smo odustali od setnje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 15:35:48
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao žene. Samo da mahnem. Sutra mi ide tata, a dolazi brat. U petak imam zakazano kod ginekologa, pa cemo se nekako uklopiti oko D. Malo smo prosetali, bas je hladno. Meni kad muski dodju u goste ja se umorim mnogo vise, vise posla oko jela, sudova... A kad dodju mama ili svekrva, odahnem. Svima pozdrav!
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 16:17:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
rosita i ja se vise umorim sa muskima nekad ispadne da ja radim i muske poslove ko da nisv tu. D spava ja cu šad da sklanjam nered bas je namrúila. Imala sam dva casa,skuvala rucak i mm ispekla meso da se ne zali kad dodje. Kad se d probudi idemo kod moje mame na tortu i "rucak" al necemo jesti. Ona je htela da dodjemo ranije ali mi onda d ne bi spavala jer bi htela da se igra sa noletom. Tako da sam ja rekla da cemo doci posle dremke. . Pozdrav mame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 16:21:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan,mi čekamo mm da dođe sa posla pa da ručamo,danas sam se baš zadržala oko spremanja ručka svašta sam nešto spremala...večeras mi dolaze komšije...a meni se nešto toliko spava da nemogu opisati
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 16:36:06
|
|
|
|
Torbica
|
Moj bekac se izgleda nije skroz oporavio od stomacnog, danima kasasta stolica, onako poluformirana, a danas proliv... Tako da ostaje kuci. Ja sam se smorila nesto, zevam...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 16:52:38
|
|
|
|
adulence
|
Iva odspavala i sada se igra sa svojim prvim automobilcicem koji je dobila za rodjendan...cekam mm pa da popijemo kaficu...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 19:40:19
|
|
|
|
jole82
|
Torbi nama se tek juče unormalila stolica...nije ni imala proliv nego onako tečniju kao kad je bila samo na mleku.. Da što pre ozdravi mm kod kuće pa uživamo Inače T je potpuni ukačila da jede sama, jela je sama meso ja joj kašikom spanać..pa je mallopre jela kolutiće tanane i savladala je jednu plazmu...eto za 1 dan Neko bi na ovo reako pa šta...al s obzirom da je duugo samo na kašiki i da nikako nie htela/umela sama... meni je ovo fascinantno kako sama jede, pa je samo slikamo ko ludaci oboje T kao njen ujka...šuškao je SZŠČŽĐ kad je bio malo...vodio ga tata kod logopeda i dobio da vežba neke rečenice..sećam se nešto ide "sam sam po šumi šetao sa susamom" i on je mukica sam to vežbao danima šapućući i sve vreme šuškao dok govori iako je bilo napretka...i kad je sve naučio došao u dnevnu idalje šuškajući kaže Čujte i počujte načio sam da pričam lepo...i izrecita dete sve lepo tečno bez šuškanja...hahahah...e tako i T dok ne utvrdi sama sa sobom ne prikazuje znanje I da naravno počela je da jede kao nekad.. Odoh da pijem drugu kafu
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 19:55:57
|
|
|
|
Torbica
|
Evo i mene, svi spavaju... Jole, pa da...sa stolicom bezveze niti je bio proliv ali nie ni standardna a posto nije imao nikakvih simptoma, isao je u vrtic. Sigurno mu je i ta hrana tesko pala... E danas je ipak proliv, tri puta, tako da se svakako nije izborio skroz od tog mutanta.. Suuper sto lepo ruckate, ma pametnice su to male, nema sta. Mene nesto glava onako tupo bolucka...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 21:00:07
|
|
|
|
adulence
|
Sto je ovde ovako prazno...gde ste zene...juhuhuhu....
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 21:05:32
|
|
|
|
minna
|
Evo mene posle 100 god
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 21:28:12
|
|
|
|
Sanchy
|
Jedno pitanjce ..da li je neko video smrznutu pastrmku po prodavnicama,,uopste mi nije jasno zasto n igde po NBgd,ne mogu da je nadjem a em je post em se blizi Sv.Nikola
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 21:39:48
|
|
|
|
adulence
|
Minna ....sto godina.... Sanchy a ribarnice?
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 22:03:42
|
|
|
|
Torbica
|
Sanchy, u Merkatoru uvek ima divne sveze pastrmke!
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 22:29:18
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Jedno pitanjce ..da li je neko video smrznutu pastrmku po prodavnicama,,uopste mi nije jasno zasto n igde po NBgd,ne mogu da je nadjem a em je post em se blizi Sv.Nikola ja mislim da sam je vidjala u gomeksu.. sad nisam sigurna. zadnji put je mm uzeo pastrmku preko firme...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 22:31:01
|
|
|
|
Sanchy
|
Meni treba smrznuta,ociscena,,pao mi je na pamet Merkator ali u katalogu sad sto sam gledala nema nista od ribe,,,ipak cu morati da odem,,ranijih godina sam svuda nalazila Fricom,Tropico a ove nigde,,svasta,,vazno da u sred posta na prvoj strani reklamiraju junjeci but,,e e,,e da Jovice ranijih godina je i kod mame u firmi uvek moglo da se naruci svasta od ribe a ove niko nije ni ponudio za prodaju,,,
< Poruku je uredio Sanchy -- 11.12.2013 22:32:26 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 22:34:24
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: viktori Dan mamike e Sanchy nama ceo bracni krevet od kovanog samo gledam da se ne lupi. Kad smo ga pravili po mojoj zelji nisam ni razmisljala o tome kako ce beba Jeste sunce al je toliko zagusljivo napolju da smo odustali od setnje. Meni je trpezarijski sto,stolice ,ogledalo sve od kovanog gvozdja ali stvarno nemam problema,nije se za sada nigde lupio ,niti dira stolice ,ne obraca paznju na njih,,sreca
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 22:59:04
|
|
|
|
Torbica
|
Ja uvek uzimam svezu, i cesto nam je na trpezi, pogotovo u ovom periodu. Kod nas ima i UniverExport, i tu ima bas lepe ociscene sveze, nisam primetila nikakvu razliku izmedju ove dve firme. Naci ces valjda. Pozdrav
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 23:00:33
|
|
|
|
Zemunka85
|
Dobro vece, mamike. Ja retko pisem ovde, a kad-kad citam .. pa rekoh da se pridruzim malo caskanju i kucnem koju kada imam vremena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 23:24:51
|
|
|
|
Janncica
|
Cao zenice drage. Zemunka,bas mi je drago da te vidim. Kako je malena lepotica?
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 23:28:23
|
|
|
|
Zemunka85
|
Janncice, Zemunko stara :D - dobro je, hvala. Spava tj budi se. Ostalo, paaa takotako. Jos smo na profilaksi, danas nam produzili jos 3meseca, nocas zaglavili u bolnici zbog neke uzasne koprivnjace @$@$!@ .. bitno da je sve prolazno. Ne damo se. Viiiii? Dolazite na Deda Mraza?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 23:32:50
|
|
|
|
Janncica
|
Ne dolazimo Decembar nam je krcat(svaki vikend ili slava ili rodjendan) Mislila sam da cemo mozda i moci i cekala da vidim kad ce zenice da odrede termin.I opet i taj viken zaovinom malom rodjendan. Jednom cemo se videti. Bitno da je ona dobro. Je l vam uril dobar? Sto su produzili jos 3 meseca?Znam da si pisala da ce mozda i prekinuti. Zaboravih da pitam,je l jos sisa?
< Poruku je uredio Janncica -- 11.12.2013 23:36:41 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 11.12.2013 23:39:21
|
|
|
|
Zemunka85
|
Bas mi je zao :(. Dada .. sve je hvala Bogu u redu. Ne znam sto su produzili. Razocarala sam sve u s v e. Tezak kriminal tamo vlada. Da nisam fanaticki posvecena i preopterecena njenom ur infekcijom, koliko jesam, ne bi mnogo stvari ni videla. Ovako vidim, ali cutim. Ne mogu im nista. Prave me budalom i lazu. U svakom slucaju - pisu otpusne liste, bez docekanih rezultata, rezultate mi nikada ni ne daju, informacije tamo nisu tacne, pise da je bila dve nedelj u bolnici i za toliko nas svesno razvlace i lazu da rez nije dobar, a nije dan bila (sada), da bi uzeli pare za bolnicke dane od socijalnog, ili koga vec, DR kuca otpusno lisu unapred jer tada nije tu u sred dogovora ode u CG na dva meseca .. ma tuga tuga....prekomloikovana i prepoterecujuca prica toliko da bi ti zamaglila pozitivan stav o Zemunskoj. Mada toga svuda ima. Uzas. Treca smena, ja odoh da spavam. Svima puno pozdrava Sisa, sisa. Fanaticki, da priznam :D. Htela sam da prestaje, ali necu dok je na profilaksi....Nocu je uzas. Preko dana OK.
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 11.12.2013 23:42:02 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 0:10:12
|
|
|
|
Sanchy
|
Zemunka ..tek sad citam da ste imali urinarnu infekciju i da ste na profilaksi,,e bas mi je zao,,bice bolje,,probaj da joj u klopu,slatku,stavljas cimet ,citala sam da je jakoo dobar protiv raznih cudesa sto nas napadaju...meni za slavu treba zaledjena pastrmka jer je ta i ociscena a imam problema sa rukama tako da tu kolicinu ne mogu svezu da uzimam,,valjda cu naci,prosto mi je neverovatno da je nema ,,ima i na Nbgd Univer videcu i tamo..
< Poruku je uredio Sanchy -- 12.12.2013 0:11:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 12.12.2013 0:25:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče mame,ja dok uspavam mm i decu već je ponoć.Sutra planiram da vodim i Stefana u vrtić,već mu je dosadilo da po celo pre podne bude sam tj. samnom kod kuće, a i prekosutra je slikanje sa Deda Mrazom pa reko da krene koji dan pre da ne bi na slici bio uplakan. Jole svaka čast za veliku devojku koja je počela da jede sama Torbice to mora da je opet neki virus ,i moj Viktor je danas kada je došao iz vrtića kukao da ga boli stomak a posle je imao jednu prolivastu stolicu,videću kako će biti sutra. Ja ujutru moram ranije ustati da bih stigla sve da ih spremim za vrtić i školu a moram ići i sa mm da ostavim Stefana u vrtiću jer njega strah da li će mnogo plakati jer nije bio dugo u vrtiću,pa to muško tajino srce nemože izdržat tako da moram i ja krenuti sa njima da tešim i tatu i sina
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?