Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 2.12.2013 21:11:18
|
|
|
|
Didy
|
Mi nismo probali ništa, mogli bismo sad kad osvojimo nagradu.
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 3.12.2013 10:12:54
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 4.12.2013 20:59:51
|
|
|
|
snovi
|
Sjajni prirodni preparati
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 4.12.2013 21:31:52
|
|
|
|
salle
|
Kosta: mama, je l pao sneg? Ja: pao je i otopio se Kosta: a kada ce ponovo da padne sneg? Ja: pa, ne znam, sada je zima i opet ce da padne, al ne znam kada. Zasto? Kosta: ali mama, ako ne padne sneg, Deda Mraz nece moci da leti na sankama
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 4.12.2013 21:34:17
|
|
|
|
isidora88
|
izjava mog sina: "Meni ce deda mraz da donese puuuno poklona zato sto sam dobar, slusam mamu i jeo sam danas hleba u vrticu" Posto imamo problem sa njegovim jelom, smisljamo cake kako da ga nateramo da nesto pojede u vrticu, pa smo rekli da ce deda mraz doneti poklone ako bude jeo u vrticu. inace kad god ga pitam sta je jeo u vrticu kaze, hleb i vodu, posti dete izgleda
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 4.12.2013 22:53:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moje dete ide u vrtic vec 3 meseca i jedina je u grupi koja nije imala temperaturu - a sve zahvaljujuci Imuno cink-u!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 10:28:08
|
|
|
|
srecica_80
|
Da li radove saljemo ovde na forum?
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 10:44:23
|
|
|
|
srecica_80
|
kako se ubacuju crtezi?
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 11:19:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Diivni pokloni Bas bi nam koristio taj imuno! A crtez cu kasnije da okacim
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 12:26:50
|
|
|
|
lanajelena
|
Kako su nam zalihe pri kraju jer koristimo vecinu ovih proizvoda bilo bi lepo kada bi osvojili neki od ovih vrednih poklona
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 12:39:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeste, u ovoj temi IZVORNA PORUKA: srecica_80 Da li radove saljemo ovde na forum?
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 12:39:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo uputstva KLIK IZVORNA PORUKA: srecica_80 kako se ubacuju crtezi?
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 13:19:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zali se moja mama ovih dana kako je bolesna, a ja jutros dajem Ivi jutarnju dozu Imuno cinka pa kad je poila kaze "Daj i baki jedan sirup da ne bude bolesna, vidis bako kako sam ja zdrava"
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 14:03:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Spremamo ukrase za NG,male jelkice! Zajedno napravljeni..odusevljena je bila! Inace,immuno sirup nam je kao sokic,svako jutro i vece ga ceka,i kaze "mama,daj sokic"
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 14:09:41
|
|
|
|
serpica
|
Ja nisam imala prilike da probam ove preparate jer su mi deca hvala bogu zdrava i imaju jak imunitet,ali ako postoji nesto preventive radi i da uz to jos vise ojaca imuni sistem,rado bih probala. Hvala
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 5.12.2013 19:25:04
|
|
|
|
vikiveki
|
ovo su danas Viktor i Viktorija slikali ..Viktorija je slikala pahuljicu a Viktor zimu i sve to na crnoj pozadini I na kraju svi zajedno smo pravili i čestitku za Novu godinu
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 6.12.2013 8:47:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
weee sto je lepo, a narocito mi se cestitka svidja Moja cera, cim je pao sneg, pitala je :"Mama pa pao je sneg, gde je Dead Mraz?" I onda sam joj pokazala na kalendaru zadnju nedelju decembra i rekla da tada Dedica dolazi i donosi poklone, sad svaki dan pokazuje na kalendaru
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 6.12.2013 19:25:58
|
|
|
|
minnica
|
Koristili smo Immuno sirup i bili smo jako zadovoljni. Sve pohvale za ovu nagradnu igru!
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 8.12.2013 13:11:52
|
|
|
|
lesica
|
Moram da vam kažem da sam pre dva dana kupila Apis gola sprej za Lenku, grlo joj je bilo očaj. I malo je reći da sam oduševljena, a ja se retko oduševljavam na farmaceutske preparate. Tako da drage moje, mislim da ne treba da imate nedoumice šta malcima uzeti. Sjajna stvar!
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 8.12.2013 13:18:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo danas kupili Immuno sirup, nadam se da će barem malo pomoći (do utorka je pio ab, u četvrtak krenuo u vrtić i evo nos pun slina, u ustima afta ).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 8.12.2013 13:27:42
|
|
|
|
Olga75
|
joooj tacno mi dodje da se prijavim ali ja sma fan fitobalma ostalo sve kako hoce ali fitobalm je nesto sto mi treeeeba odoh sad da razmisljam i belezim zverine izjave pa da se tefterim
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 8.12.2013 13:47:04
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Potpisujem Anu...na sreću imalo smo do sada samo jednu epizodu te priče i koristili smo fitobalm, super je...čak joj je i mm krao, pa namaže sebi pred spavanje Ovo napisah 02.12. i sutradan s prehladila... Mi smo još mali za druge proizvode..smemo samo fitobalm...i bogme evo sad je bila prehlađena..mazala joj 2-3 puta dnevno-obavezno pred spavanje i kuc kuc...lepo se završilo, lepo spavala..stavrno fenomenalna stvar... Jedva čekam da počnemoi taj sirupić za imunitet da koristimo..on valjda sme od godine?
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 9.12.2013 10:59:30
|
|
|
|
srecica_80
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/5594258.htm] [/url]
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 9.12.2013 11:57:02
|
|
|
|
milicicak
|
Mi smo fanovi fitobalma, svima ga preporucujem i deci i odraslima... cak ga i nocu stavljam u vrelu vodu da isparava pored kreveca kad joj je zapusen nos... ma divna, divna, stvar taj fitobalm A koristimo i Immuno, videcemo efekat kad krene u vrtic ponovo
|
|
|
|
RE: Osvoji paket PHARMALIFE proizvoda za decu!!! 11.12.2013 14:35:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Mene sada zanima (stego me nooos), da li Fitobalm mogu trudnice da koriste?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Andreja ili Milica?bebaaAndreja (
52%)
Milica (
48%)
Ukupan broj glasova: 63Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!