|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega...
29.11.2013 20:46:56   
isidora88
koliko kosta ta lampa? meni bi to trebalo, retko kad imam vremena da sedim 2 sata da mi se susi lak

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 476
29.11.2013 20:54:37   
adulence
Viktori znam da tako ide po salonima,tako i meni rade nego pitah lu da li i ona maze dva puta,posto je rekla da joj je tanko...
IZVORNA PORUKA: viktori

maze s edva puta i iamedju lampa plus ona baza pa onaj sjaj npr preko ako ide uz tu boju...i plus namaze mi i krajeve nokta dodatno
ja sam bas zadovoljna i mirna ruke su mi uvek fine i uredne

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 477
29.11.2013 21:01:25   
nata11
Ako sve to ide pa to mu dodje kao nalivanje a sav pribor vec imam, tako da user posted image

Ja sam lampu sa potrepstinama za nadogradnju (turpije, sekac za nokte, fatice, alkohol) kupila za 60 Eura. Lampa mi je super 24, ima cesto u oglasima a ako nenadjes pusti mi pp pa cu ti dati link da nereklamiram ovdeuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 478
29.11.2013 21:24:27   
isidora88
meni treba nesto najjeftinije, nisam profi i ne planiram da postanem user posted image
samo mi treba da turim nokte pod lampu i da mi se nokti osuse za par minuta, i da ne strahujem da ce mi se lak pokvariti ako zakacim nokat za nesto.

inace ja stavljam bazu, 2 sloja laka i preko providan lak(jako je gust), izgleda kao da su mi izliveni nokti, i traje oko nedelju dana, tek onda krece pomalo da se vidi na krajevima noktiju da spada lak.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 479
29.11.2013 21:27:58   
Ivanka 75
A gde ima da se kuoi taj gel lak? Ili samo kod kozmeticara...
Ajde da ne citam temu od pocetka....

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 480
29.11.2013 21:48:29   
Moiraina
Moji nokti su groznog kvaliteta, tanki, savijaju se, pucaju, užas. Nijedan lak mi nije trajao duže od dva dana u najboljem slučaju, a probala sam svakakve, i jeftinije i skuplje. Najbolje mi se pokazao Max Factor Nailfinity (on mi je trajao dva dana). Pre nekog vremena kupim OPI, ujutru namažem, uveče je već krenuo da se skida na vrhovima, a nemam dugačke nokte. Dok jedna moja drugarica ima nokte bukvalno kao veštačke, nosi jedan isti lak bez skidanja i po dve nedelje, i tada ga skine jer joj dosadi boja, a ne zato što je počeo da se skida. Tako da, definitivno je do kvaliteta nokta. Nisam nikada išla da stavim gel, to bi mi sigurno rešilo problem, ali nikako da se nakanim.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 481
29.11.2013 21:53:08   
Ivanka 75
Moiraina, evo recept za jacanje noktiju, ja ovo povremeno radim otkako dam prestala da grickam nokte u 7 razredu nakn cega su bili losi, krti, bez zivota.

Malo soli rastvori u vodi i potopi prste, tj nokte na nekoliko minuta. Ovo mozes svaki dan dok ne ojacaju a kasnije po potrebi, jer je jod veoma bitan za nokte a u soli ga ima.

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 482
29.11.2013 22:07:52   
Moiraina
Moraću ovo da probam. Inače, najbolji nokti su mi bili u trudnoćama, jedino tad nisu pucali.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 483
29.11.2013 22:21:10   
Didy
Meni je sestra kozmetičarka pa odem s vremena na vreme da mi uradi nokte gel-lakom, ali meni on jako ošteti nokte.user posted image Posle njega mi budu baš krti i listaju se i pucaju, pa ga stavim, nosim oko 2 nedelje najduže (moji baš brzo rastu), odem da mi skine i onda napravim pauzu deset_ak dana i onda opet odem da mi stavi gel-lak.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 484
30.11.2013 7:32:20   
adulence
Ja cu verovatno danas da odem do salona da zakazem moj gel lak...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 485
30.11.2013 7:54:52   
Lu

IZVORNA PORUKA: adulence

Viktori znam da tako ide po salonima,tako i meni rade nego pitah lu da li i ona maze dva puta,posto je rekla da joj je tanko...
IZVORNA PORUKA: viktori

maze s edva puta i iamedju lampa plus ona baza pa onaj sjaj npr preko ako ide uz tu boju...i plus namaze mi i krajeve nokta dodatno
ja sam bas zadovoljna i mirna ruke su mi uvek fine i uredne

Mažem dva puta, bazni gel, lak pa top coat gel, oba puta pod lampu. Možda trebam probati deblji sloj ovog baznoguser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 486
30.11.2013 7:56:35   
Lu

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Moji nokti su groznog kvaliteta, tanki, savijaju se, pucaju, užas. Nijedan lak mi nije trajao duže od dva dana u najboljem slučaju, a probala sam svakakve, i jeftinije i skuplje. Najbolje mi se pokazao Max Factor Nailfinity (on mi je trajao dva dana). Pre nekog vremena kupim OPI, ujutru namažem, uveče je već krenuo da se skida na vrhovima, a nemam dugačke nokte. Dok jedna moja drugarica ima nokte bukvalno kao veštačke, nosi jedan isti lak bez skidanja i po dve nedelje, i tada ga skine jer joj dosadi boja, a ne zato što je počeo da se skida. Tako da, definitivno je do kvaliteta nokta. Nisam nikada išla da stavim gel, to bi mi sigurno rešilo problem, ali nikako da se nakanim.

E ovakva je situacija kod mene, tek su mi sad po gelom malo narasli a valjda mi zbog kvalitete nokta ni gel ne drži koliko bi trebao.

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 487
30.11.2013 7:58:24   
adulence
Lu meni stavljaju dva sloja laka

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 488
30.11.2013 8:03:48   
Lu
Ma znaš, sigurno je stvar u tome što tebi radi profi a ja se tek učimuser posted image
Ali naučiće lu, što je najbitnije sviđa mi se ovo raditi, ko zna možda i ja postanem profiuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 489
30.11.2013 8:22:48   
adulence
Pa eto ja samo.mogu da ti prenesem sta meni rade...jeheh...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 490
30.11.2013 10:28:55   
milicicak
Devojke, da li neko ima iskustva sa akrilnom nadogradnjom? Proslo je vec skoro tri nedelje od kad sam stavila akril na nokte, valjalo bi ih skidati pa me zanima ima li neka iskustva sa tim? Mrzi me da idem do salona a devojka koja mi ih je stavila mi je objasnila proces skidanja. Da li je neka od vas to radila sama ili da ipak odem do salona?
Hvala unapred user posted image

< Poruku je uredio milicicak -- 30.11.2013 10:29:49 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 491
30.11.2013 10:46:37   
adulence
Moj savet ti je da odea do salona bolje nego da ti se ne daj Boze zacepi tvoj nokat ili tako nesto...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 492
30.11.2013 10:51:56   
Misha i Ljisha
milicicak moja drugarica to sama skida. Ja bih isto kao i adulence otisla do salona ali sve zavisi koliko si vesta

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 493
30.11.2013 10:58:44   
milicicak
Hvala drage moje user posted image
stavila sam akril bas iz razloga sto se lako skida, natopljena vatica sa acetonom i alu folija bi trebalo da odrade posao, nema cupanja, turpijanja, nicega...
al je mozda ipak bolje da odem da mi to neko proesionalno skine...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 494
30.11.2013 11:01:24   
Misha i Ljisha
kaze mi drugarica to samo dugo treba da se drzi e sad ja nem pojma hehehe.. Mozda oni to brze odrade u salonu

Direktna veza do poruke: 495
30.11.2013 11:01:34   
adulence
Tako.meni u salonu skidaju ovaj gel,ali ipak mora malo da se iaturpija bude hrapav nokat...

Direktna veza do poruke: 496
30.11.2013 11:24:24   
indy_25
Milicicak odsjeci prvo nokte i malo isturpijaj akril sa turpinom. Natopi sa vati cama u odstranjivac za nokte sa acetonom ne bez acetona. Stavi folijece oko prstiju i drzi 15 min. Kasnije skini i onda ocisti fino nokat. Ako te mrzi da drzks sve to onda isturpijaj samo akril.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 497
30.11.2013 11:31:03   
milicicak
Indi, hvala user posted image probacu tako

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 498
30.11.2013 17:28:22   
indy_25
IZVORNA PORUKA: isidora88

koliko kosta ta lampa? meni bi to trebalo, retko kad imam vremena da sedim 2 sata da mi se susi lak

Isi lampa ti nije za lak. Lak ne mozes osusiti u lampi. Ona sluzi samo za gel da bi ga ucvrstila.

Moji noktici

user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 30.11.2013 17:36:51 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 499
30.11.2013 17:49:30   
Lu
Indy pričali smo o gel laku pa je Isidora pitala za njega, on ide pod lampu .
Ili možda griješimuser posted image
Isidora za koji lak si pitala, kakva dva sata?
Gdje si ti inače user posted image

< Poruku je uredio Lu -- 30.11.2013 17:50:58 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lycia - glatko i jasno
Jednostavan i brz način da se rešite neželjenih dlačica i to u kućnim uslovima jeste upotreba Lycia traka za depilaciju.
Kika Woo - heklane torbe
Kika Woo je unikatni srpski brand heklanih torbi. Brand koji je nastao i raste iz ljubavi prema ručnom radu. Ono što ga ...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here