Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 16:32:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Sanjice super što nisi imala potrebe za revizijom,a žao mi zbog Sofije,ali samo nastavi da je dojiš i biće bolje,za taj test nisam sigurna
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 16:39:35
|
|
|
|
Torbica
|
Sanjice Mi smo svi na snegu, pravimo Sneska, ja dosla da skuvam neki lepi topli napitak, mi pijemo onu Inka kafu, cikoriju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 16:43:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo sad usle, skroz smo mokre, napravile smo 3 sneska Sad pijemo cajic
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 16:47:08
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobro vece mamice, do skoro sam pricala da bih mogla jos bar jednu bebu pored Jovane da imam, ali kako vreme prolazi i ona se menja , tako da povlacim rec. Tu nam je baba pa njih dve uzivaju po celi dan a ja malo da odmorim kicmu od bebane. Mi zavejani, bas je lepo ali smo jos mali za igranje po snegu, sacekacemo sledecu godinu A sto se tice ovog clanka iz Blica.....nemam reci-ostale im zalihe pa da se ne bace ajde u Srbiju, uzas! Sanjice, izdrzite jos malo pa kuci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 16:49:09
|
|
|
|
ivaMark
|
Anck, bravo za tri sneska i nama je mama stalno kuvala caj kada udjemo u kucu zimi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 18:19:54
|
|
|
|
jole82
|
Il se spava il se sneškići još prave...čim vas nema Ja pravim gibanicu, ako neko pita
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 18:23:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam tuj pijem kafu s mm , starija cera na baletu a mladja trckara tuda
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 18:27:22
|
|
|
|
Torbica
|
Mm igra suge sa decom, vijaju se kao blesavi!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 18:36:32
|
|
|
|
ivaMark
|
Jole, mmmmmmmm gibanica Mi smo sada bebi sisali siske
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 18:46:43
|
|
|
|
milicicak
|
Evo i mene da se prijavim :) mi gledamo Masu i medveda, mini buba ima temperaturu pa malo odmaramo... mmm gibanica...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 18:50:55
|
|
|
|
jole82
|
Kako sve dođete kad se klopa pomene Evo sad sam je stavila da se peče...T se nešto ispomerala sa spavanjem pa joj evo sad tek druge dremke, al opet će ona u 9 da zaspi..taka je...pa pošto se ispomerala a spava joj se onda je nastalo urlanje...lalalala..ne čujem..otišla da ređam kore i upalila aspirator da ne čujem..hahaha..ko hoće nek zove socijalno...evo dođem da vidim sad šta se dešava..uredno pokrivena, zagrlila medu svog i pajki sa sve prstom u uhu..pošto drapa uši kad joj se spava...eto 2 u 1 i uspavljivanje i gibanica
< Poruku je uredio jole82 RR -- 27.11.2013 18:51:56 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 18:54:21
|
|
|
|
ivaMark
|
Zima i hrana-idealna kombinacija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 18:58:43
|
|
|
|
milicicak
|
Meni se danima jede sarma :) Jole, kad bi ti znala koliko se meni jede gibanica :( a ne pravi mi se samo za nas dvoje pa posle jos moram i od T da je sakrivam... zato ubijamo pogacice sa cvarcima :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 19:01:03
|
|
|
|
ivaMark
|
MIlicicak, meni se mesecima jedu pogacice sa cvarcima, mmmm
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 19:02:23
|
|
|
|
jole82
|
Hahahaha..pa da napravimo robne razmene
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 19:07:14
|
|
|
|
milicicak
|
moze ja inace ne volim pite, gibanice i te stvari al to je ono kad ne smes/ne mozes uvek ti se jede to sto ne smes... kad nabavim novu turu proverenih cvaraka pravim pogacice za sve :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 20:05:37
|
|
|
|
adulence
|
Joleee...a ja kao na rezimu ishrane,ali baci jedno parce sacuvacu ga za dorucak... Mm otisao na posao iva sad zaspala,a ja se teram da ucim...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 20:27:36
|
|
|
|
Janncica
|
Je l se to neka hrana spominje? Samo da pomirisim te pogacice sa cvarcima i gibu... mmmmm...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 20:34:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. dunja odusevljena snegom,sankala se, snesko napravljen,nosic se zacrveneo,ma milina. Sveki kuvala ceo dan. Pravila je evo i salčíće. Ja lagerovala svoje papire,sveske i knjige u drugu kucu,sredila sam kucu,mm spustio jos nize dunjin krevet (mislim da nije morao al kaze on za svaki slucaj). Dunja danas samo jednom spavala,valjda od uzbudjenja. Sto se tice lekova u trudnoci nista nisam htela da pijem a i meni je moj dr rekao ako je nesto,najbolje mirovati. Tako da ja nisam htela ni ginipral ni utrogestan da koristim nakon amniocenteze. Plus ja videla kako je jednoj trudnici pozlilo od tih lekova (lekar joj je odmah rekao da joj je lose od giniprala). mogu vam reci da sam bas umorna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 20:48:48
|
|
|
|
jole82
|
Može adulence Janncice i tebe sam samo čekala fataj i ti.. Ja se najedoh pošteno
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 20:52:18
|
|
|
|
pocahontas
|
ja sam u prvoj trudnoci pila utrogestan zbog krvarenja, do 13. nedelje, a ovog puta, iako sam opet krvarila, nisam nista pila...e sad, sta bi bilo prosli put da nisam pila, ne znam, ali mogu reci da mi je drago sto ovog puta nisam nista pila, moja doca je inace protiv toga, ali sam prosli put kod njega otisla kad mi je utrogestan vec uveden pa je rekao da zavrsim sa tom terapijom, a ovog puta sam od pocetka isla kod njega i prosla bez lekova i za sada je sve ok..pu,pu da ne ureknem. ja sam odusevljena sto je pao sneg, obozavam zimu i sve sto ide uz nju, to valjda zato sto sam rodjena krajem decembra vidim prica se o klopi u poslednje 4 nedelje sam se ugojila 2 kg pa cu sad malo da smanjim dozivljaj, ne moram bas otici na porodjaj kotrljajuci se... Sanjice drzim fige da sve bude ok i da sto pre odete kuci da uzivate svi zajedno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 21:45:42
|
|
|
|
adulence
|
hej zene ja evo malo da se pohvalim u cugu napisah rad za fax ne znam sta mi bi valjda me pogodila tema( vrednost bastine),a usput me je iznervirala ta "nasa"kulturno umetnicka neobrazovanost,ali dobro to nije za ovu temu...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 21:50:55
|
|
|
|
milicicak
|
Ja uspavala muza i dete pa ustala da pojedem ovih par pogacica sto je ostalo sad grickam kiseli krastavac sa tendencijom da predjem na nutelu i razmisljam da li da lajem u temi o lekovima o kojima se toliko prica ili ne... Sanjice, sve ce biti u redu da lisu ti doktori rekli zasto rade kariotip?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 21:51:11
|
|
|
|
Torbica
|
Mi stigli iz Metroa, pijuckamo vince i caskamo. Povadila sam decije skafandere i jakne, pun dzak Pa da svrstam, poslazem, sredim... SAd vidim reklamu za manna kozmetiku ovde! Suuuuper, sapun za kosu je odlican!
< Poruku je uredio Torbica -- 27.11.2013 21:52:21 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 27.11.2013 22:02:33
|
|
|
|
viktori
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ko je rekao hrana? gibu cesto pravimo al te sa cvarcima jaoooo ajd daj recept mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm adulence jel nam se pogacice uklapaju u dijetu (ja od sutra planirala da krenem) hmmm?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?