|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
26.11.2013 7:35:27   
viktori
Dooobro brrrrrr jutro
moje dete zaspalo u 18h, presvukla sam ga dok je spavao, malo je kenjkao, al nedovoljno da bi ustao i oko 22h sisao. Spavao do 6.30h. U cudu sam. Jeo i uziva.
Kod nas samo sto nije sneg. Kako je kod vas
Jole vidim svekar je proziva a moja samu sebe tako zove ahhahahha
viviveki drzim fige da sve bude ok
adulence pa sta si tako strasno sanjala?

< Poruku je uredio viktori -- 26.11.2013 7:36:47 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 1476
26.11.2013 7:37:25   
Anck Su Nmaun
Dobro jutrooo, jedva sam ustala ufff.
Tu smo ja i moja manja svrca nije isla u vrtic jer ima proliv user posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1477
26.11.2013 7:41:30   
mama micki
Viktori u pravu si, samo što nije pao sneg. Ja ništa u kući nemam a neznam kako ću do prodavnice sa njom, mnogo je hladno...a nemam kome da je ostavim.
Viki srećno!
Adulence, šta si to sanjala?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1478
26.11.2013 8:08:52   
mama micki
Adulence jesi li našla odgovarajuću haljinicu za Ivu?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1479
26.11.2013 9:29:39   
little_one
Jutro mame!

Kod nas je bas napadao snijeg, i to bas suvi, i jutros smo najranije isli da vidimo taaaeeetoooo...i cudili se...:)))

Ja sam juce isla na kontrolu i na komisiju, produzili mi bolovanje do kraja decembra i sad sam opet mirna narednih mjesec dana...cekam platu pa da idemo da jurimo neku zimsku obucu za Andreu....jutros sam je izvela u njenim jesenjim cipelicama i skafanderu..sreca pa nisu promocile user posted image

Kako ste vi mame? Lijep dan vam zelim!

< Poruku je uredio little_one -- 26.11.2013 9:30:55 >

Direktna veza do poruke: 1480
26.11.2013 9:35:47   
adulence
Jao zene ne bi n da pricam o tome koliko je uzasno,nosam nasla haljinicu tj.nisam ni trazila ,ovo vreme me sputava...kod nas je poceo da pada...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1481
26.11.2013 9:47:27   
Sanchy
Dobro jutro,M.jos spava,ja izlazila napolje da vidim koliko je hladno i mnogo je hladno,brrr..Adulence moja snaja je kupila prelepu haljinicu za krstenje maloj u Piramidi,prvi sprat,mislim da se zovu Bajka ili tako nekako,inace prosle god su imali i skafandere povoljno,neko je pitao i za to,predpostavljam d imaju i ove godine

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1482
26.11.2013 9:50:18   
adulence
Pogledacu sanchy ,pisala sam u temi krstenje,pa ko moze neka baci pogled...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1483
26.11.2013 9:51:11   
viktori
Moje dete je kao bolestan rekao najnezije mama bez razlaganja na slogove kao do sada, a sad je poceo bas da me zove jao kakav glasic. Ja sam se raspilavila nacisto.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1484
26.11.2013 10:30:03   
Rosita
Jutro. D ust'o u 6 a ono mraaak, uh sto me mrzi da ustanem :/. Poceo sa obrocima sat ranije, pa cemo videti kako cemo. Mislim da mi porucuje hoce ranije da krene da bi imao i veceru, al ja nesto odlazem, ne znam. Mm ide na put sutra, pa kad se vrati, za dva- tri dana cu.
Ljišo, blago mom sinu pored takve open minded tašte :)
Viktori, milina, jedva cekam i ja to" mama".
Odoh da popijem kafu pa na uobicajene aktivnosti. Boze, nama mamama se zivot okrene za 360s kad dobijemo dete, a tatama, hm, daleko manje. Eto, ja bejah zena koja radi, puno seta, malo je u kuci, pije nasminkane kafe :) i td. A sad sve jok. Al imam ovog vragolana. Tako je to :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1485
26.11.2013 10:41:06   
vikiveki
Evo mene,ja došla i odradila poso kod hirurga ,napisala mi da još dve nedelje treba da budem na bolovanju jer na poslu dižem teret...E sad videćemo šta će mi reći oni na komisiji za 7 dana.Da li će poštovati mišljenje stručnog lekara ili će mi bolovanje za operaciju kile zatvoriti ginekologuser posted image pošto je on u komisiji...
Rosita tako ti je to ,mi žene kada dobijemo decu iz korena se promenimo valjda je to nama u prirodi jer ipak smo mi one koje ga i nose u sebi 9 meseci,a muškarci kao da misle da je dovoljno to što su ga napravili,čast izuzecima kojih je malouser posted image
Ja čini mi se po ceo dan samo razmišljam šta će i kad u toku dan neko od moje troje da radi....kad ću ih dovesti,a kad odvesti u vrtić,šta im obući,čta im spremiti za jelo,sa čim ih zabaviti,kada ih izvesti u šetnju,kada pozvati kojeg druga i drugaricu...dugačak je to spisak

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1486
26.11.2013 10:42:04   
milicicak
Jutro mame user posted image
ja vec dva dana ne mogu normalno da stignem na posao, paducne sneg i u gradu kolaps... sreca pa nije daleko ni peske...

nego, Rosita, vidim da bas patis za nasminkanim kafama pa se setih sta sam ja pila :) kasicica nesa pa dodas malo kakaa ili rastopljene cokolade i malo tople vode i umutis mutilicom za nes pa sipas pirincano mleko (mozes i ono iz DM-a ili ono u prahu), preko pospes cimetom ili mlevenim lesnikom :) uzdravlje i uzivaj u promeni, brzo porastu :)

inace, to kako se kome zivot promeni zavisi mnogo i od stava roditelja... nama se jeste zivot okrenuo ali podjednako jer mm jednako brine i pazi o T kao i ja, bio je i na bolovanju radi nege deteta od kad je T imala 6 meseci... nemam pojma, ja sam stava da je dete zajednicka odgovornost, briga i radost pa da i zajednicki treba da raspodelimo obaveze oko nje

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1487
26.11.2013 10:58:51   
vikiveki
Milicicakuser posted image u potpunosti si upravu...samo to oko zajedničke odgovornosti oko dece u velikoj meri zavisi od stava muškarca...ja hvala Bogu imam pored sebe OK čoveka,ali u prošlom braku sam imala m koji je i sam bio dete,igrice mu bile važnije nego briga o detetuuser posted image ludela sam, zato i jeste bivši.
A mom sadašnjem ništa nemogu zameriti,ako uspem da ga nagovorim na još jedno dete obećala sam da će i on uzeti to bolovanje posle 6 meseci da oseti te čari potpunog posvećivanja bebiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1488
26.11.2013 11:00:16   
jole82
Dobro jutro ženskaći..nas dve opet tinejdžere sa spavanjem...eto meni se promenio život..tako što spavam više nego inačeuser posted image Moram malo i da se šalim, ne zamerite...
Kod nas sve standardno, valjda će smorko mali biti bolje volje danas...ići ćemo kasnije kod babe na NBG, malo ujka i baba da preuzmu smorkauser posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 1489
26.11.2013 11:49:34   
Rosita
Mili, ja cu zbog mm kontrolisati holesterol, a zbog tebe secer :) pu,pu,pu. Dobro zvuci recept. Nije bas da patim ovako uopste, samo za mokóm iz kofidrima :)
I ja se slazem, a i mm je ok, ali okolnosti... On radi privatno, jako puno, sam drzi posao na plecima i brine o nabavkama, pomaze u kuci, sve sto moze. Da uzme bolovanje ne moze jer sam radi. Tako da o detetu brinem najvise ja, a on koliko uspe. Roditelji nam zive daleko, nemam nikakvu pomoc, pa valjda zato imam takav utisak o promeni... Kod nas ne moze drugacije. To je i razlog onog pitanja koje ti uputih putem pp.
Lep dan mame!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1490
26.11.2013 11:53:48   
Janncica
Cao drugari.
E sita sam se nasmejala za prijo it's ok. user posted image
Mi standardo,setnja po kuci ceo dan,kmezenje,igranje i tako. Poludecu cele zime sa njim u kuci,ali valjda ce se malo otkaciti od mene. Samo kod mene hoce. user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1491
26.11.2013 12:00:43   
jole82
Ljubi ga majka Jannciceuser posted image
..ode mi poruke bez smeška..
Smor je i danas u fazonu kešanja i njakanja...dal je vreme, da l su zubi, da l je faza...ko će ga znati...al od 3 je preuzima baba i ujka, daću im i dubak pa nek se jure po kućiuser posted image taman baba malo kondiciju da nabije

< Poruku je uredio jole82 RR -- 26.11.2013 12:02:31 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1492
26.11.2013 12:04:00   
Torbica
Cao mamike, danas sam ranije stigla iz skitnje, ne bih li nesto pametno uradila. Pola rucka imam, tj supu pa cu jos nesto smandrljati... user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1493
26.11.2013 12:09:33   
viktori
Moje dete hoce samo da seta pa ga ja malo spustim da se igra i sad mu je fora zaleti se do mene, uhvati mi nogu iz dubka i najtuzniji pogled i mama nezno cisto da se osetim kao nemajka sto danas ocu da malo iskuliram i da ucim. Inace mi crkao mob sa svim i svacim unutra! izludecu sad, evo ga samo zasvetli na sekund i to je to niti se pali niti se gasi, a sekund pre toga prebacim ssve nikoline slike srecom nekom ludom. Umalo ovaj mali nije pocepao novine u kojima smo izasli, ali je zato pocepao brdo casopisa. Ja mislim da ga udario secer iz ovog kupovnog sokica. Inace mu nista slatko ne dajem.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1494
26.11.2013 12:17:23   
Janncica

IZVORNA PORUKA: viktori
Ja mislim da ga udario secer iz ovog kupovnog sokica.

user posted image user posted image Moje dete ne voli te sokice,ni smoki,bananice i sve sto se draga zlaova trudi na mu ugura u usta dok ja kuvam kafu kad dodje. user posted image

Stvarno ne znam u kom je moje dete tripu.Odemo kod sveki i ona ga zena odvede u dnevnu sobu dok ja popijem kafu u kuhinji na miru.On sve vreme place pored vrata,a ona dubi na trepavicama da ga zabavi. Bila mi mama u nedelju,nije hteo da joj pridje.Ona ga uzme i cim ga spusti na pod da se igraju on dopuzi kod mene. user posted image Mislim...aman vise.
juce je opet tako urlikao zamnom dok sam bila u kupatilu,a cuvao ga mm. Ja ga umem i stavim ga na krevet ispred mene i pocnem da mu pricam(prolupala sam skroz) da nije lepo tako da se ponasa i da imam i ja dusu,a on napravio neku tuznu facu i spusta glavu na moje noge.Kao stidi se. mm crk'o od smeha.Majmunce moje malo.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1495
26.11.2013 12:24:33   
viktori
ma nista mu zeno i ne dajem nego kuka a rucak nije bio gotov to mm kupio ja nisma dala da mu da. Ma idi decaci mamini sinovi samo ide zamnom. Probudi se i kuka mm sto ti kazes na trepevicama, dodjem ja i on ruku u majicu i uzdah uhhhh kao napokon da si tu user posted image i zaspi u sekundi i tako ja blejim u plafon mm spava i nikola naravno spava svoju dremku mama vileni
s tim sto on hoce kod svih, al cim ja dodjem mammaaaaaa i to je to

< Poruku je uredio viktori -- 26.11.2013 12:25:13 >

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1496
26.11.2013 13:08:01   
jole82
E blago vama...moja još nema nikakve naznake da će reći bilo šta uskoro..

Enyoj the silence!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1497
26.11.2013 13:22:37   
mama micki
Evo i nas...bile smo u radnji pre sat vremena i zaspala je u kolicima, nisam je dirala i još spava, ni jaknicu joj nisam skinula.Bliži nam se prvi rođendan pa sam postavila pitanje na toj temi, traba mi pomoć...
Janncice i ja imam problem sličan tvom. Moja je ok i hoće kod svakog kad nisam tu, ali ako sam tu njače i plače dok je ne uzmem neće kod nikog, čak ni kod tate, tako da sve što radim radim iz nekoliko puta, operem dva tanjira pa ona zove mamaaa, pa je malo uzmem, pa onda operem još dva tanjira i još ponešto i tako...mora da je bilo mnogo slatko to kad je spustio glavicu na tvoje noge...ma kao pričaj ti mama šta hoćeš samo budi tu, slatkiši maliuser posted image
Jole devojčica je to, progovoriće kad najmanje očekuješ i onda neće prestajati da priča, veruj mi to ti kažem iz iskustva, moja Tea, to je starija ćera, od kako je počela da priča usta ne zatvara, ne možeš od nje da dođeš do reči...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1498
26.11.2013 14:27:01   
jole82
Znači pošto su sve Teodore sličneuser posted image da ne kukam što još ne progovarauser posted image
Čekam da se gospojica probudi, da ruča, pa da idemo u snežnu avanturu...al će da se iskolači kad bude videla ove mega pahulje user posted image
Mrzim čišćenje auta od snega...inače user posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 1499
26.11.2013 14:35:21   
mama micki
Ne kukaj...videćeš kad progovori, ponekad ćeš je moliti da malo ćutiuser posted image
Mi smo bili napolju i mnogooo je hladno...da znaš, a šta ćeš moraš da očistiš sneg sa kola ako ćeš negde da ideš, sreća pa nije mnogo napadao, barem nije ovde...odoh da kuvam ručak, mm i Tea dolaze oko pola 5 pa da bude toplo sve kad dođu....

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here