Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 5.11.2013 14:20:15
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo ga 38+2 .po dr a po mom 36+3 ,,otvorena prst ,mislim da se stomak malo spustio ,,sta vi kazete ,,
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 5.11.2013 14:25:44
|
|
|
|
dijana1*
|
Ivek super izgledas Pa mozda mrvicu da se spustio ali mislim da tek treba da se spusti. A kada je tebi bio poslednji ciklus, ti od pocetka napredujes dve nedelje po dr. Kako on to racuna po UZ ili na neki drugi nacin?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 5.11.2013 14:32:10
|
|
|
|
ivekpivek
|
zadnji 11.2. s tim da sam ja mjerila bazalnu a ciklus mi je produzen ,bila mi je kasna ovulacija koliko ja mislim ,a dr mi racuna po menzisu kao da mi je 28 ,al nije ,,e sad da vidimo ko ce biti blizi terminu,ja ili on
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.11.2013 10:01:29
|
|
|
|
Malecka074
|
Ivek, zgodnice! Hm...mozda da se malko spustio, ali ne znacajno. :)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.11.2013 10:05:44
|
|
|
|
madre
|
ivek, tvoj stomak me bas podseca na moj u tom periodu trudnoce
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.11.2013 10:13:29
|
|
|
|
vonavoj
|
ivek,divan stomak! mora jos da se spusti! ja sam od pocetka 9og bila otvorena 2 prsta,skracen grlic..a prenela termin nedelju dana..bas zbog dugih ciklusa
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.11.2013 20:48:49
|
|
|
|
srna001
|
Super tiba! Ja uopšte ne mogu da ocenim kakav je spušten a kakav podignut stomak.Meni su rekli kad možeš da staviš dve šake jednu do druge ispod grudi da je onda spušten.Isto tako moj je po doktorima nizak i ja svaki put nisko nosim a kad pogledam svoju sliku i slike vaših stomaka meni je to sve isto, samo je neki manji a neki veći
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 7.11.2013 14:14:38
|
|
|
|
doktorkakristal
|
slatki stomaci
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 7.11.2013 15:01:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Dijana, naša manekenka Ivek - prelepa trba Stomačići samo stavljajte slike Hihihi mislim da je jedan od prvih mojih postova bio u ovoj temi, u 7 mesecu (čini mi se)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 10.11.2013 19:49:26
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo me opet ,u iscekivanju da se trba spusta i da pode porod ,cekaaaaam ,,sta mislite ima li pomaka ja bi rekla malo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 10.11.2013 20:32:03
|
|
|
|
vikiveki
|
za stomačiće Ivekpipek,gledajući slike reklo bi se kao da ima pomaka tj,da ti je stomk malo spušteniji
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 19.11.2013 10:56:27
|
|
|
|
Milica cica
|
Evo i nas
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 19.11.2013 11:06:55
|
|
|
|
degu
|
Milice baš ste porasli
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 19.11.2013 11:16:32
|
|
|
|
ivaMark
|
Kako volim ovu temu Dvni ste stomacici Ivek, moj stomak je bio skroz gore i na dan porodjaja... I ja sam tako cekala kad ce, kad ce da se spusti i stalno sam zapitkivala mm: a da li se danas spustio malo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 19.11.2013 11:22:01
|
|
|
|
viking
|
Oooo, Milice, bravo
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 19.11.2013 12:03:13
|
|
|
|
Jole84
|
Mici porasla tiba,slatki ste
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 19.11.2013 12:16:40
|
|
|
|
vonavoj
|
divni stomacici!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.11.2013 20:53:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Punih 36 nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.11.2013 20:54:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Lepa trbica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.11.2013 20:57:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Sve redom lepe trbe
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.11.2013 21:01:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Sve ste predivne sa vašim stomačićima
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.11.2013 21:02:04
|
|
|
|
jole82
|
Jao stomače pravo Di Dunja čekamo i tebe uskoro
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.11.2013 21:10:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Biće, nadam se uskoro, stomak jeste porastao ali čekam da iskoči ovaj deo kod pupka, da se pravo zaobli
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.11.2013 21:12:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala vam, sada tek vidim da sam se za 4 nedelje lepo uoblicila Dunjci jedva cekam tvoje stomace
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.11.2013 22:07:53
|
|
|
|
Leax
|
Kako divne tibuske
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?