Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.11.2013 10:13:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Ana, Mare ti je legenda,čitam postove i umirem od smeha
< Poruku je uredio vikiveki -- 14.11.2013 10:14:03 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.11.2013 10:16:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Neznam šta mi bi sa pola poruke, Mare mi sakrio napisala sam kako je smešan i neće da mi se objavi u poruci
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.11.2013 10:17:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama mi juce dosla u poset_u (znaci ivi dosla drugarica za igru ) i ja sinoc dosla s posla, njih dve se u najvece igraju (inace je pola 11 uvece), ulazim u sobu da vidim sta rade a Iva ce: "Mama ti idi, sada se ja i baka igramo, zvacu te posle"
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 14.11.2013 10:18:50 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.11.2013 10:25:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivanka taj scenario mi poznat ....i moja mama kad dođe moji vragolani je napadnu da se igra sa njima,pa po ceo dan se igraju žmurke,domina i mice
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.11.2013 10:52:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka, to radi i moje dete, kad mu dođe neko do mojih on meni kaže Idi tamo mama i gura me da izađem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.11.2013 6:47:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
dosla nam sinoc komsinica i tako smo se svi igrali sa Dunjom a komsinica je bila u nekoj pozi taman da su joj stopala pored Dunje i kazem ja Dunji pomirisi nogu Natasi i ona ladno pomirise. Mi svi umrli od smeha. Inace je sad u fazonju mirisanja tj sad je u fazonu nosa
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.11.2013 22:52:38
|
|
|
|
milicicak
|
Mi smo u poslednje vreme stalno u nekim akcijama, i T je malte ne svaki dan u drustvu dece... U vrtic ne je prestala da ide zbog sekretornog otitisa elem, kaze ona meni dansa: Oce deca (hocu da se igram sa decom) ja odgovaram: danas su svi zauzeti ne mogu da dodju... u vrticu ima puno dece mozes tamo da se igras... A ona me gleda i kaze: nece vrtic, deca dodje kod Tare
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.11.2013 23:02:26
|
|
|
|
Moiraina
|
Joj, moje dete svakodnevno prosipa neke izjave, ali ja ih najčešće zaboravim Najnovije: ja ću da napunim 7 godina i onda ću da krenem u školu, a tu ću da naučim da čitam, da pišem, da brojim i da vozim motor Ili, pre neki dan mi pokazuje palac i na njemu malena tačkica, ma jedva se i primeti i kaže Vidi, mama, ostao sam bez prsta (daleko bilo ) Ili, stalno nešto gnjavi brata i kaže Ti ne možeš to, ti si mali, a ja njemu kažem, Pa to nije lepo, zamisli da bata sad kaže E, ti Đorđe ne možeš to-i-to, ti si mali, a moj sinak kaže Aaaaa, pa to ne bi bilo kulturno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.11.2013 23:10:24
|
|
|
|
Ana RR
|
genijalci! Pita me Marko večeras: Mama, ide ja u teta Mije (vaspitačica)? Ja kažem da ide sutra, on ponovi Tuta.. i zamisli se. I onda me uhvati za ruku, nakrivi glavu, složi tužnu facu i kaže: Mama, ne ja tuta u teta Mije, ja maji (mali)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.11.2013 23:26:16
|
|
|
|
Snelle
|
Srce milo!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2013 18:48:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva: Mama hajde idemo kod Nikole u Kragujevac Ja: Ne mozemo veceras, mrak je, u Kragujevac se ide kada je dan. Iva: Aj, upalice tata svetla na kolima
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2013 18:55:19
|
|
|
|
Anoniman
|
M jutros videla bundevu na kuhinji i kaze "kako veeejika kuska" (kako velika kruska)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2013 19:07:29
|
|
|
|
Žapkić
|
Sinoć mene bolela glava. Ja kažem Tini: "Sine, ne vrišti toliko, mamu boli glava!" A ona meni: "Mama, ne boj se ti-namazaće ti Tina "Ekodem" (Jekoderm)!!!"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2013 19:08:29
|
|
|
|
Didy
|
Hihihi, sjajni su! Ja sinoć ulazim u kuću u 20:15h, mir i tišina, pretpostavim da je mm stavio decu u krevet i kako sam bila u čizmamam, lupnule one par puta koliko mi je trebalo da zakoračim kroz hodnik i da ih izujem. I u tom momentu se otvaraju vrata Stefanove sobe, ja se penjem na sprat i vraćam ga u krevet, a on meni kaže - Mama, zašto si lupala šerpama kad si ušla. (Verovatno je hteo reći štiklama ili je on taj zvuk deširovao kao lupanje šerpi).
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2013 19:18:18
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2013 22:38:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Zaista su genijalni,deca su pravi izvor anegdota
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2013 22:46:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Jutros se vozimo ka vrtiću i pričamo: Mama, teta Jovana ne tamo. Nije u vrtiću? Ne, teta Jovana tu. (pokazuje na šumu kroz koju prolazimo). U šumi? Šta će teta Jovana u šumi. Mama, ona tu đivi (živi). Juca totu u bake i dode vuk. Teta Jovana je Crvenkapa? Daaaa, mama!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2013 22:57:50
|
|
|
|
serpica
|
ja: tara hoces jaje na oko da isprzim? ona: da,ali sa zumancem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2013 23:05:32
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.11.2013 11:12:56
|
|
|
|
Snelle
|
Joj Ana, crkoh od smeha
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.11.2013 11:26:23
|
|
|
|
jole82
|
Hahaha Mare Znači ja sad mogu da turim crveno maramče na glavu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.11.2013 12:19:48
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahaha Marina sve opisuje i dosta prica u trecem licu. Sinoc rano zaspala (kako to da uvek rano zaspi kad je fudbal na tv?) i tu negde oko ponoci pre nego sto smo mi krenuli na spavanje, odjednom je cujemo kako se mrda i kaze "s(p)ava majina" i ladno se okrene i nastavi da spava
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.11.2013 13:44:00
|
|
|
|
Žapkić
|
Obožavam ovu temu!!! Na konto ovoga što je Ana pisala za Vuka: Pre smo bili sa T. kod mog strica na selu i krenuli malo da se prošetamo kroz šumu. T. je sve vreme tražila da je nosimo, nije htela da hoda. Tek kad smo izašli iz šume, ona je tražila da ide sama i rekla:"E, tako... Sad je dokova (gotova) šuma... Neće zli vuk na pojede baku i Crvenkapu!"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.11.2013 13:59:05
|
|
|
|
Modessty
|
slatko se nasmejah!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.11.2013 14:07:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja: Ivo, stavi čašu na poslužavnik. Iva: Na ovu služavku?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?