Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 23:08:03
|
|
|
|
Štetica
|
Madre a da zakazes kao ultra zvuk? Pa obzirom na tvoje duge cikluse nije neozbiljno,cisto da se smiris i znas na cemu si.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 13.11.2013 23:33:11
|
|
|
|
madre
|
stetice, to ti je super ideja pa da, zbog toga i razmisljam, jer ne bih volela da gubim toliko vremena, prvo da cekam da dodje menstruacija, koja nije ni u najavi, pa da onda cekam od 45 do 60 dana sledecu ovulaciju. to je baceno najmanje dva meseca
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 8:39:55
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,bas si u glupoj situaciji,ali ne mogu da verujem da dr ne zna neku terapiju za tako duge cikluse? jesi li pila pilule,pa da vidis sledeci ciklus? inace,kad smo kod muckanja,kod mene slaba vajda,dete me urnise,nece uvece da spava,a mi se komiramo ..moram pod hitno nesto da menjam,moram da nadjem pravu temu..s obzirom da nije spavala puno ni kao beba,nista me ne cudi,ali me izludjuje!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 10:02:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Madre,a da li si isla kod endokrinologa.Da li si radila oggt?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 10:27:18
|
|
|
|
degu
|
Madre probaj virak i možeš slobodno da počneš sad sa bazalnom jer još nije bilo ovulacije.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 11:14:17
|
|
|
|
Minja23
|
ovo sam vec postavila i u znacima trudnoce pa me zanima vase misljenje...ovde mozda ima vise prisutnih clanica :) -ciklusi su mi na 32-33 dana... mens.sam trebala dobiti 5.11. jutros uradim test - negativan ... Ne znam kada je mogao biti rizican odnos ako je bio,jer mi nista nije jasno :( Da li se ovo nekome desilo i da li sam rano uradila test? Znaci kasni mi nek bude 8 dana... Inace,ono sto sam primetila je samo sto su se grudi nadule kao dva balona mekane su i ne bole,a od svoje prve m. mi se to nije desilo-uvek su bolele nenormalno i recimo stomak me boli kao da imam upalu trbusnjaka a nemam,cak malo s vremena na vreme boli u predelu zeluca...Ostalih simptoma nemam Imala sam stresnu situaciju ali ne toliko stresnu da je bila drugacija od ostalih kada su ciklusi bili vise-manje redovni(zakasne po 3-4 dana) od januara ove god. Prateci po mom kalendaru ciklusa od pocetka godine najduzi je bio u martu ove godine na 36.dana Hvala unapred na vasem misljenju ... Toliko zelim jedno malo prase
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 11:36:14
|
|
|
|
madre
|
von, pila sam pilule do avgusta, dobila 17 avgusta, 2 dana posle poslednje pilule, a sledeca menstruacija je dosla 14og oktobra... kod mene pilule ne deluju, sto je i ocekivano! cece, bila sam kod vise endokrinologa, kazu da je sve u redu... ja imam inverziju LH i FSH, vrlo uocljivu, ali kazu da to nije dovoljan dokaz za PCOS, jer je sve ostalo u redu, pored neredovnih ciklusa! radila sam ranije ogtt test i on je po njima u redu. degu, pocela sam sinoc da pijem virak ponovo, a bazalnu onda mogu od sutra da pocnem da merim. nego se razmisljam jos za tu folikulometrijiu, jedino je zeznuto ako je ovulacija bila npr. pre par dana pa bi se ljudi pogubili verovatno, zato ne verujem da bi pristali na to. ja se nesto lose osecam ovih dana, bole me sinosi, otecene desni, glava me rastura, malaksala sam strasno, dobila sam i neke antibiotike da pijem pa me i to nervira... je l sme da se pravi beba kada se piju antibiotici? hvala vam do neba, drage moje
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 11:45:23
|
|
|
|
madre
|
minja, skroz razumem tvoju situaciju, jer sam u slicnom sosu! ali ne znam sta bih ti pametno rekla, osim da sacekas par dana i ponovo uradis test ili da se obratis svom ginekologu
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 11:50:55
|
|
|
|
Minja23
|
hvala madre puno ...ali necu ni raditi test vise ovih dana,a kod ginekologa cu za jedno 2 nedelje,jer sad ne mogu od obaveza stici...nista me ne boli,samo ne znam sta mi je sve se nadam neko ce reci cula sam za takav slucaj ,ali nemaaaa .... zelim ti sto pre
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 12:56:33
|
|
|
|
Jole84
|
Stiže hitna isporuka bebi prašine za moje drage crtice
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 12:59:16
|
|
|
|
madre
|
evo ja da stanem prva ispod
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 13:00:07
|
|
|
|
vonavoj
|
i ja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 13:00:58
|
|
|
|
Jole84
|
Auu al ste se zaprašnjavile
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 13:04:29
|
|
|
|
NoraBo
|
evo i mene, valjda osta koji prahcic
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 13:17:02
|
|
|
|
vonavoj
|
odmah smo doletele!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 13:22:24
|
|
|
|
nata11
|
Ostavite malo prasine i za mene
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 15:02:51
|
|
|
|
godo
|
Evo i mene negde iza coska cekam prasinicu...Mada cu po simptomima ipak sledeci mesec biti u redu za prasinu!Veliki pozdrav devojkama koje su uhvatile svoju prasinicu!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 15:52:59
|
|
|
|
smeško
|
Minja, nisam čula za takvu situaciju, ali sam bila u istoj! moji ciklusi su na 30 dana i u obe trudnoće je test bio negativan sa tolikim kašnjenjem menstruacije. Jedva vidljiva bleda crta bi se pojavila posle 10+ dana kašnjenja. Zato sam vadila krv. Moguće je vrlo da si trudna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 19:10:57
|
|
|
|
iva80
|
Jole84 treba da promeni svoj nick u Zvoncica zbogsilnog bacanja 'baby dust' :) Zaprasnjavi nas od glave do pete!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 19:13:39
|
|
|
|
Jole84
|
Moram da vas prašnjavim sada a vi se posle kupkajte i mažite protiv strija mesecima
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 14.11.2013 22:04:02
|
|
|
|
madre
|
drugarice, ja moram opet da vas pitam (ja stalno nesto pitam, poznata sam po tome ) je l smem da imam nezasticene odnose dok pijem antibiotike?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 15.11.2013 9:30:36
|
|
|
|
vonavoj
|
koje antibiotike pijes? mislim da smes! mene boli glava,vrat..sva sam ukocena!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 15.11.2013 10:07:49
|
|
|
|
NoraBo
|
Devojke treba mi pomoc. Danas sam bila u frontu da radim briseve, ponovo, jer mi se pre mesec dana pojavio pojacan sekret. Treba da dobijem 22-23.11. i dok mi je sestra uzimala bris kaze mi da imam krvi u grlicu???? Posle me i laborantkinja pitala kad treba da dobijem jer su mi uzorci krvavi??? Kad sam dosla kuci bilo je krvi i na vesu, a i sada ima po malo kad se brisem... Sta je sad to otkud mi krv u grlicu? Da li je neka od vas imala slicnu sitaciju? Treba da dobijem tek za 7 dana i imam sve simptome (bolne grudi, grceve, sve sto imam inace u pms-u) Ranije mi se desavalao da par dana ali bas par dana 2-3 dana pre mece imam par tragova krvi, bolje receno tackica bledo bledo roze, ali sad je bas krv.... Kaze laborantkinja da moze biti kontaktna krv od uzimanja uzorka, ali mi je sestra koja je uzimala uzorak rekla da imam krv u celom grlicu i to cim je otvorila spekulum....
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 15.11.2013 10:13:11
|
|
|
|
vonavoj
|
moja drugarica je imala problema sa uzimanjem briseva,uvek prokrvari kad joj neko cacka po grlicu,..ali da ima krvi i pre uzimanja,to ne znam...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 15.11.2013 10:18:27
|
|
|
|
NoraBo
|
pa da mozda me je spekulumom izgrebala... ooo nisam znala i da to moze... hvala draga na brzom odgovoru, valjda je to... i valjda ce uskoro stati
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?