Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 13:27:49
|
|
|
|
Torbica
|
NM, ajd za promenu, biraj mesto i vreme!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 13:30:57
|
|
|
|
isidora88
|
pa nemojte bez mene
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 13:33:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Isidora, mi znamo da ces ti naci vremena ako nista bar pola sata -sat da popijes s nama kafu :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 13:37:06
|
|
|
|
isidora88
|
nema sanse, osim ako mi nije na 5 min.kafic. ja dok mateju odvedem u vrtic, dok se vratim, usput obavim kupovinu, dodjem kuci oko 9, pola 10, dok pristavim rucak prodje jos sigurno sat vremena, ostaje mi bas malo da ucim jer po mateju idem u 14h. jedino oko 8 kad odvedem mateju u vrtic negde da mi je blizu i usput kafic, drugacije ne mogu jer onda gubim sat vremena samo na odlazak i dolazak, a nemam toliko vremena,
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 13:37:33
|
|
|
|
pocahontas
|
wohoooo onda bez beba? ja sam za! i uvek mogu pre podne, moja sveki ce pricuvati beburu!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 14:36:10
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam ove nedelje u paketu sa Dusanom,prosle nedelje je bio bolestan i pije antibiotik do petka,ne ide u vrtic,vi se dogovarajte ako bas budemo mogli doci cemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 7:44:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
LJ pa povedi i njega nemoj da zezzzzzz...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 8:16:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joojjj meni od jutros opasno proradio nos.... neznam sad da li da se druzim s vama ipak ce biti 2 trudnice .. a bas sam se radovala ovom druzenju
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 8:30:02
|
|
|
|
New Mom
|
Ovoj trudnici radi nos vec 2 nedelje. Pojma nemam za mesto. Nekad smo se nalazili u Vremeplovu (ja zbog tople cokolade :D ). Hocete mozda tamo? Svakoj je dovoljno daleko to. Mozda u 10h?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 8:31:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ako me primate ovako slinavu , ja sam za
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 8:59:20
|
|
|
|
pocahontas
|
sutra u 10h, vremeplov?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 9:03:25
|
|
|
|
isidora88
|
ja ne mogu, daleko mi je i kasno, lep provod
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 9:09:02
|
|
|
|
Torbica
|
Ja dolazim, sve mi odgovara, i mesto i vreme! Imaju najbolji cheesecake!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 9:11:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mmmmmm.... zene ne mamite me na dijeti sam ( kaooo) Vidimo se onda u 10h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 10:47:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
10h prepodne jel? ajd ako budem imala afto mozda navratim sa Dunjicom.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 10:52:28
|
|
|
|
New Mom
|
Onda se vidimo sutra!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 10:55:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Kad se sastanete , a vi se malo i slikajte ,da i mi što nismo došli vidimo kako je bilo
< Poruku je uredio vikiveki -- 13.11.2013 10:56:36 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.11.2013 17:36:52
|
|
|
|
Torbica
|
Jeeej, vidimo se!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.11.2013 4:05:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jel vodite decu? Ja moram povesti Dunjicu. Valjda cu vas prepoznati. Jao vi kad vidite jednu debelu,brkatu i bradatu sa cupavim obrvama i prelepim detetom znajte da sam ja sa Dunjom (izes ga sutra idem kod kozmeticarke)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.11.2013 7:04:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja necu , ali nema veze ko ne moze bez decice nek ih povede, vazno je da se sruzimo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.11.2013 7:10:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jupiiiiii ondak se druzimo. A Dunja ce da bude u kolicima. Ponecu joj bananu za uzinu to mi nekako najlakse da joj dam kad smo u gradu.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.11.2013 7:18:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Supeeeeeejjjj napokon da se druzimo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.11.2013 7:45:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jel treba da ponesem crveni kuranfil za raspoznavanje???? ili sam nas dobro opisala?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.11.2013 7:49:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Trazicemo zenu s devojcicom Il jos bolje ponesi veliki karton sa natpisom Misha i Ljisha onda cemo te sigurno videti
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.11.2013 14:08:00
|
|
|
|
Torbica
|
Jedna zajednicka! Posto je konobar ocutao da nam se Lanajelena ne vidi... Pocahontas i ja Dve vesele duse, Misha i Ljisha sa Dunjicom Anck i NM, zene sa stazom na RR
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?